Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Înmuiați costumul de baie într-un amestec de oțet și apă. Trucuri pentru ca acestea să rămână intacte ani de zile
WhatsApp
Cu toții avem în sertare un costum de baie care este acolo de ani de zile, este preferatul nostru, ne stă grozav și îl scoatem în fiecare vară. Totuși, cu cât îl spălăm mai des, ne dăm seama că devine urât, își pierde forma, nu ne mai vine atât de frumos și până și culorile se estompează. Asta se poate datora obiceiurilor proaste la spalat, dar nu vă faceți griji, pentru că astăzi vă spunem cum trebuie să vă spălați costumele de baie ca să rămână intacte de ani de zile.
Înmuiați costumul de baie într-un amestec de oțet și apă. Trucuri pentru ca acestea să rămână intacte ani de zile

Țesătura costumelor de baie este deosebită, este cea care îi conferă calitățile pentru a putea fi folosită în apă fără nicio problemă. Însă, tocmai din acest motiv trebuie spalată în mod special pentru a rezista în stare bună, pentru o lungă perioadă de timp, așa că rețineți aceste trucuri pentru a arăta uimitor în fiecare sezon fierbinte.

Umple un ciorap cu bicarbonat și pune-l în sertarul din dormitor sau bucătărie. Un truc la care nu te-ai fi gândit

 

Așa ar trebui să vă spălați costumele de baie pentru ca acestea să rămână intacte ani de zile 

 

Piscinele sunt pline de clor și sare care fac țesătura să se uzeze, de aceea ar trebui să vă spălați costumul de baie după fiecare utilizare, chiar dacă a fost în apă ore întregi.

Crema de protecție solară este un alt agent care vă poate maltrata costumul de baie dacă nu îl spălăm imediat după aceea. Bineînțeles că nu vom înceta să folosim protecție solară din această cauză, este super important!

Ori de câte ori vă scoateți costumul, chiar dacă nu îl puteți spăla imediat, clătiți-l cu apă rece pentru a îndepărta urmele de murdărie, cremă, nisip, clor, salpetru și bacterii, nu lăsați niciodată să se usuce fără să-l spălați sau să-l clătiți mai întâi.

Este o idee foarte proastă să folosiți balsam de rufe la costume de baie, deoarece fibrele se înfundă și țesătura își pierde proprietățile. Cel mai bine este să le spălați manual cu un săpun delicat.

Asta se întâmplă când spălați vasele cu lămâie. Un truc pe care o să-l aplicați cu siguranță

Cel mai bine este să folosiți oțet pentru a ucide bacteriile, a proteja culoarea și a elimina mirosurile neplăcute. Îl puteți folosi în mașina de spălat în loc de balsam de rufe sau înmuiați costumul într-un amestec de oțet alb cu apă rece.

Alegeți un săpun pentru haine delicate, indiferent cât de rezistente ar părea aceste articole de îmbrăcăminte. Detergenții normali pot fi foarte agresivi.

Uscați întotdeauna la umbră, soarele poate face ca culorile să se estompeze.

Nu-l depozitați când este umed, așteptați întotdeauna până se usucă, altfel poate favoriza dezvoltarea mucegaiului.

Nu-l spălați niciodată cu apă fierbinte, acest lucru poate face ca fibrele elastice să-și piardă proprietățile și nu vă vor mai potrivi.

Obiceiuri proaste care vă distrug aparatele electrocasnice. Ce nu trebuie să faceți cu mașina de spălat, congelatorul sau cuptorul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel