Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ingredientul natural care parfumează păturile și plapumele fără spălare. Trucul care elimină mirosurile neplăcute și de umiditate
WhatsApp
Plapumele ne înfășoară ca într-o îmbrățișare caldă și ce protejează iarna de temperaturile mici. În plus, păturile ne acoperă canapelele și înviorează culorile din cameră.  Pe scurt, plapumele și păturile sunt un element indispensabil și fac parte din viața noastră de zi cu zi, luni de zile.  
Ingredientul natural care parfumează păturile și plapumele fără spălare. Elimină mirosurile neplăcute și de umiditate

Cine nu s-a strecurat sub o plapumă moale și caldă pentru a viziona un film sau un serial bun? Cu toate acestea, odată cu sosirea ploilor și a umidității este, de asemenea, dificil să le spălați și să le uscați rapid. Evident, în zilele noastre există multe trucuri, precum uscătorul. Mulți folosesc și spălătoriile, care pot fi găsite în toate orașele.

Citește și Amestecă trei linguri de cafea cu un strop de lapte și câteva picături de lămâie. Truc cu rezultat uimitor în doar câteva minute

În ciuda acestui confort, totuși, de multe ori avem tendința de a amâna curățarea păturilor. Din lipsă de timp sau comoditate. Cu siguranță, mai devreme sau mai târziu, păturile și plapumele vor trebui spălate și igienizate. 

Amestecă bicarbonat cu ceai de mușețel. Trucul care te va scuti să dai banii pe creme scumpe. Rezultate fabuloase în zece minute!

Pentru a amâna operațiunea, va trebui, așadar, căutată o soluție alternativă. Reîmprospătarea și parfumarea acestora săptămânal ar putea fi un truc bun pentru a amâna spălarea lor.

 

Cum să parfumezi păturile și plapumele fără să le speli. Trucul care elimină mirosurile neplăcute și cel de umiditate

 

Îngrijirea casei și a rufelor în perioada de iarnă poate crea unele probleme. Din cauza umezelii nu mai putem usca rufele în aer liber sau nu putem ventila încăperile. Foarte des, chiar și spălarea podelelor și a ferestrelor poate fi dificilă din cauza umezelii.

Cât despre curățarea patului, toată lumea se gândește la schimbarea lenjeriei. Puțini oameni știu, însă, cât de des ar trebui să spălăm pernele pentru a le avea mereu curate și parfumate.

Trucul cu care scăpăm rapid de mirosul de mucegai din dulapuri. Aveți nevoie de un ingredient pe care îl folosiți mereu în bucătărie

Astăzi vom încerca să înțelegem cum să parfumăm păturile și plapumele de lână fără a le spăla cu 1 truc natural care elimină mirosurile neplăcute și cel de umiditate.

Există multe ingrediente naturale și ieftine care ne vin în ajutor în curățenia casei. Printre cele mai cunoscute, găsim cu siguranță bicarbonatul de sodiu. Un pachet costă în jur de cinci lei. În plus, este un produs cu adevărat util, atât în ​​bucătărie, cât și în restul celor patru pereți ai noștri.

 

Cum să parfumezi păturile și plapumele fără să le speli. Trucul care elimină mirosurile neplăcute și cel de umiditate

 

Iată, deci, cum să parfumezi păturile și plapumele de lână folosind acțiunea bicarbonatului de sodiu. Doar trebuie să creați un deodorant de casă. Într-un bol, combinați două linguri de bicarbonat de sodiu în 500 ml de apă. Se amestecă și se adaugă, de asemenea, aproximativ douăzeci de picături de ulei esențial. Uleiul de arbore de ceai este recomandat deoarece pare să conțină proprietăți antibacteriene.

Oțetul și bicarbonatul, folosite pentru a igieniza și elimina mirosurile din frigider, pot fi înlocuite. Un remediu natural parfumat te va cuceri

Turnați totul într-un recipient și pulverizați pe plapume și pături. Va fi posibil să utilizați bicarbonat de sodiu chiar și fără apă. Presărați bicarbonatul de sodiu cu ajutorul unei perii cu peri moi pe pătură. Apoi, adăugați și câteva picături de ulei esențial. Lăsați câteva ore. În cele din urmă, îndepărtați toate reziduurile cu un aspirator.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel