Înghețată în două culori este un desert foarte simplu de făcut și care nu are multe calorii. Iată cum se face.
- 300 g banane congelate
- 200 g fructe de padure
- 150 g iaurt grecesc
- 2 linguri miere
Pentru înghețata cu unt de arahide și ciocolată ai nevoie de:
- 300 g banane congelate
- 50 g iaurt grecesc
- 100 g unt de arahide
- 20 g pudra de cacao
- 2 linguri miere
Se scot bananele din congelator cu 20 de minute înainte de a te apuca de treabă. Ai grijă să congelezi bananele decojite și feliate.
Pentru înghețata cu unt de arahide și ciocolată, se pune într-un robot de bucătărie cele 300 g de banane congelate, împreună cu iaurtul grecesc, untul de arahide, pudra de cacao și mierea. Apoi se mixează până când se obține o pastă omogenă.
Se pune înghețata astfel obținută într-o caserolă și se dă la congelator pentru 3 ore.
Pentru înghețata cu fructe de pădure, se repetă procedura: se pun în robot toate ingredientele, se mixează, apoi se pune compoziția obținută într-o caserolă și se dă la congelator.
După 3 ore vă puteți bucura de o mega înghețată, naturală și sănătoasă.
Vezi și: Gogoși tăiate cu paharul, gustul copilăriei. Așa îți aduci aminte de vacanțele la bunici
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News