Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
ÎNGHEȚAREA salariilor. Dragnea, reacție de ultimă oră: "Ar fi culmea culmilor!"
WhatsApp
Liviu Dragnea a comentat scenariul avansat de ministrul de Finanțe, potrivit căruia salariile din sectorul bugetar vor fi înghețate.  

Întrebat despre inițiativa de înghețare a salariilor din sectorul public, avansată de ministrul de Finanțe, Liviu Dragnea a dat marți seara un răspuns evaziv, rezumându-se doar să spună că nu renunță la promisiunile din campania electorală.

"Asta ar fi culmea, culmilor! Să comentez ce a spus domnul ministru Orlando Teodorovici, fiind la trei metri de mine. Cum să zic eu ceva rău despre el fiind la trei metri de mine? Eu mi-am luat angajamentul în campania electorală (...) Programul de guvernare va fi respectat. Eu nu cedez și nu renunț la principiile pe care le-am enunțat în campanie! Nu renunț!", a declarat Liviu Dragnea la Parlament. 

Reamintim că Ministrul de Finanțe Eugen Teodorovici a confirmat recent intenția PSD de a îngheța salariile. "Este un document trimis Comisiei Europene", a precizat ministrul, adăugând că documentul prezintă "un scenariu, o posibilă variantă".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Economie Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel