Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Încep proteste de AMPLOARE în fața Guvernului
WhatsApp
A venit rândul cadrelor medicale să amenințe cu greva în Piața Victoriei dacă nu vor beneficia de creşterea salarială începând din luna ianuarie.

Federaţia Solidaritatea Sanitară anunţă că a decis să declanşeze proteste dacă Guverrnul va adopta o ordonanţă de urgenţă prin care salariile să fie îngheţate la nivelul lunii decembrie.

"Protestele vor viza un răspuns proporţional din partea salariaţilor: dacă se ajunge la situaţia promovării unui act normativ de îngheţare a salariilor în perioada sărbătorilor măsurile de protest pot fi declanşate în aceeaşi perioadă, amploarea protestelor şi formele de manifestare fiind corelate cu nivelul de afectare a intereselor angajaţilor", se arată într-un comunicat de presă transmis, sâmbătă dimineaţă, de federaţie.

În situaţia în care creşterea salariilor începând de la 1 ianuarie nu va fi stabilită prin legea bugetului de stat, Solidaritatea Sanitară cere Guvernului adoptarea unui act normativ în regim de urgenţă care să asigure acordarea acestui drept salariaţilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel