Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Încă o DEMISIE din PSD
WhatsApp
Demisiile continuă la PSD.

Fostul primar al municipiului Deva, Petru Mărginean, a anunţat marţi că a demisionat din PSD.

Acesta a declarat că se va implica în reconstrucţia politică a Partidului Umanist din România (PUR), al cărui membru fondator este, transmite Agerpres.


"Din punct de vedere politic, a sosit vremea să mulţumesc colegilor din PSD care au fost alături de mine, în ciuda momentelor tensionate. Nu este puţin lucru să fii membru al celui mai mare partid politic din România. Pentru mine a fost o experienţă interesantă. Am întâlnit în PSD prieteni vechi, am cunoscut şi oameni extraordinari. Le mulţumesc tuturor pentru susţinere! În mod special, îi mulţumesc preşedintelui PSD Hunedoara, Laurenţiu Nistor, care s-a dovedit un om responsabil şi integru. Închei prin a anunţa retragerea mea din PSD. Mulţumesc Organizaţiei PSD Deva şi le doresc să fie uniţi şi implicaţi şi pe mai departe în dezvoltarea oraşului", a menţionat Petru Mărginean într-un comunicat de presă remis AGERPRES.

Potrivit acestuia, PUR deţine în judeţul Hunedoara peste 30 de organizaţii şi nuclee locale.

Petru Mărginean a fost primar al municipiului Deva în perioada 2012-2016, ultima oară fiind membru al PNL. El a demisionat din partid şi din Consiliul Local Deva după ce a pierdut alegerile pentru un nou mandat, în anul 2016. La alegerile parţiale pentru primar din anul 2017 a fost susţinut de PSD, după ce iniţial anunţase că va candida ca independent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
pixel