Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Igor Dodon şi-a luat familia şi s-a refugiat în Ambasada Rusiei la Chişinău
WhatsApp
Haos în Republica Moldova. Curtea Constituţională l-a suspendat pe preşedintele Igor Dodon. Pavel Filip, fostul premier din partea democraţilor, va prelua interimatul..
Igor Dodon

Presa de la Chișinău anunță că Igor Dodon s-a refugiat în  ambasada Federației Ruse care se află în Chișinău. A dormit în hotelul ambasadei care se află pe teritoriul diplomației de la Moscova, scrie deschide.md.

Publicația menționată spune că președintele moldovean a dormit pe teritoriul rus, în aceeași zi în care Publika.md a făcut publice imagini în care Dodon îi spune lui Vlad Plahotniuc că vrea să federalizeze Republica Moldova şi că primeşte până la un milion de dolari pe lună din Federaţia Rusă.

Această măsură a fost luată pentru ca Dodon să fie sigur că instituţiile de forţă care ar mai fi încă loiale lui Plahotniuc nu vor încearca să îl aresteze în urma apariţiei înregistrărilor.

Una din primele măsuri luate de majoritatea PSRM-ACUM în Parlament a fost demiterea şefilor serviciilor secrete şi a procuraturii, pe care îi consideră ca făcând parte din "statul captiv" a lui Plahotniuc.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel