Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ierburile aromatice pe care ar trebui să le folosiți cu fiecare carne în parte. Cele mai bune secrete din bucătărie, oferite de un bucătar profesionist
WhatsApp
Când vine vorba de secrete în bucătărie, nu poți avea niciodată toate detaliile despre ele, așa că acum îți oferim câteva pe care nu trebuie să le ratezi: ce ierburi să folosești cu fiecare carne, conform unui bucătar profesionist.
Ierburile aromatice pe care ar trebui să le folosiți cu fiecare carne în parte. Cele mai bune secrete din bucătărie, oferite de un bucătar profesionist

Acest tip de cunoștințe te va ajuta să nu greșești data viitoare când vrei să prepari un fel de mâncare, chiar și atunci când este un preparat foarte simplu. Trebuie doar să ții cont care sunt ierburile care se potrivesc cel mai bine cu fiecare dintre aceste bucăți de origine animală. 

Folosirea unor condimente sau ierburi aromatice poate face diferența între o masă „normală” și una „gurmet”; și chiar, poate evoca arome care să-ți aducă aminte de copilărie.

Citește și Săpun degresant puternic cu ingrediente pe care le aveți în bucătărie pentru a îndepărta murdăria dificilă. Uitați de acele produse scumpe!

Dacă ești nou în bucătărie sau pur și simplu vrei să devii un expert, dar încă nu știi ce ierburi să folosești cu fiecare carne, este timpul să oferi abilităților tale de gătit un plus care, fără îndoială, te va surprinde!

 

Ierburile aromatice pe care ar trebui să le folosiți cu fiecare carne în parte

 

Rețineți, acestea sunt ierburile aromatice pe care ar trebui să le folosiți cu fiecare carne în parte. 

Pește. În cazul peștelui și fructelor de mare, se recomandă cimbru, pătrunjel, coriandru sau maghiran. Acestea sunt ierburi care sunt considerate „moi”.

Vezi și Puneți într-un lighean apă și usturoi tocat, iar apoi înmuiați picioarele câteva minute. Face minuni! Cele mai populare trucuri cu usturoi

Carne roșie. Dacă vrei o aromă puternică, îți recomandăm să asezonezi cu piper, rozmarin, epazote sau foi de dafin pentru ca preparatele tale să fie mai mult decât delicioase.

Pasăre. Datorită consistenței și aromei sale naturale, această carne moale se potrivește foarte bine cu alte ierburi moi precum măghiran, pătrunjel, coriandru sau cimbru.

Nu ignora aceste recomandari și observa cum, datorită acestor ierburi aromatice, îți poți îmbunătăți aroma mâncărurilor cu până la 100%.

Încearcă și Amestecă bicarbonat de sodiu cu turmeric. Masca de aur pentru piele cu un efect extraordinar

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel