Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscopul zilei pentru 20 februarie 2024: Pești, vei avea o zi perfectă. Fecioară, ai o alegere grea de făcut
WhatsApp
Vă prezentăm horoscopul zilei de marți, 20 februarie 2024. 
sursa foto: Freepik

Horoscop Berbec 20 februarie: conform horoscopului de marți Luna în cuadratură te-ar putea face să începi ziua într-un mod obositor. Multe angajamente, foarte multe de recuperat, dar ar trebui să-ți acorzi timpul necesar, fără a forța lucrurile. De miercuri chiar și în zona dragostei vei sta mai bine. 

Horoscop Taur 20 februarie : marți va începe o perioadă din viața ta în care vei fi gata să spui „nu” tuturor situațiilor care nu mai sunt bune pentru tine. Încercați să folosiți un "nu" următoarele câteva luni, până la sfârșitul lunii mai, pentru a vă clarifica pozițiile într-un mod clar și hotărât.

Horoscop Gemeni 20 februarie: nu ar trebui să te închizi în tine: natura ta este expansivă și ai nevoie să cunoști oameni, să te îndrăgostești și acum poți să o faci! In dragoste, simți nevoia sa te lămurești cu partenerul privitor la chestiuni recente. Hai că începi să-ți revii: înveselește-te!

Horoscop Rac 20 februarie: tranzitul Lunii în zodia ta, în aspect bun către Soare, va pune capăt perioadei întunecate pe care ai trăit-o în ultimele săptămâni. De acum încolo vei fi mult mai eficient în a găsi soluții bune și a nu te bloca în probleme. Recuperare plăcută la locul de muncă! 

Horoscop marți, 20 februarie 2024

 

Horoscop Leu 20 februarie : Mâine ai face mai bine să te ferești de controverse și conflicte. Mai sunt probleme legate de bani, litigii sau taxe. Atenție, până se rezolvă totul. Dacă te gândești să semnezi un nou acord sau să schimbi locul de muncă, ar trebui să te gândești foarte atent.

Horoscop Fecioară 20 februarie: așa cum anticipează horoscopul, mâine Soarele va fi în opoziție, dar poți conta pe o Lună magnifică care va veni în contrapartidă. Ar trebui să profitați de ea, să vă spuneți ce aveți pe suflet, pentru a clarifica unele probleme. Până la sfârșitul lunii mai va fi o alegere importantă de făcut.

Horoscop Balanță 20 februarie: de acum incolo stelele te vor incuraja sa dai mai putina importanta detaliilor și să pui accentul pe substanță. Acum că totul este în favoarea ta, vei avea o nouă forță care te va ajuta să faci față celor mai complicate situații cu obiectivitate și claritate mentală.

Horoscop Scorpion 20 februarie: de marți, în următoarele trei săptămâni, ai face mai bine să ai grijă maximă în relațiile interumane și să lași provocările să treacă de tine, mai ales dacă vin de la oameni invidioși. În dragoste ar trebui să încerci să adopți o atitudine mai conștientă și colaborativă, mai puțin argumentativă.

Horoscop Săgetător 20 februarie: mâine vei recupera optimismul care ți-a lipsit în zilele precedente. Datorită noului tranzit al lui Venus, dragostea și noile întâlniri pot avea mai multă greutate în viața ta. Dacă aveți o idee nouă în lucru, ar trebui să lucrați pentru a începe să o implementați.

Horoscop Capricorn 20 februarie: conform horoscopului de marți, vei avea de-a face cu Luna în opoziție care nu te va scuti de oboseală. Va fi ocazia potrivită să acordați mai multă atenție formei voastre fizice și să vă acordați o atenție suplimentară. Nu-ți neglija viața amoroasă!

Horoscop Vărsător 20 februarie: cu Venus, Marte și Mercur în zodia ta, ar trebui să începi să evaluezi noi orizonturi de explorat. Nu-ți mai place situația actuală? Te poți schimba de acum înainte. Se va trezi și dorința de iubire, chiar și din zone care păreau închise definitiv. 

Pești: mâine Luna va fi în zodia prietenului tău Rac, Soarele pe cerul tău: promite să fie o zi perfectă pentru a începe să-ți limpezi capul. Ar trebui să începeți să evaluați noi căi de urmat în viitor. Dacă desfășurați o negociere, încercați să o încheiați cel târziu în luna mai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel