Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscopul weekendului 16-17 octombrie: Leii vor întâlni o persoană din trecut, iar Capricornii, sfătuiți să evite bârfele. Previziuni pentru toate zodiile
WhatsApp
Weekend-ul  16-17 octombrie 2021  aduce surprize mari pentru unii naivi din zodiac. Mulți se vor întâlni cu situații care îi vor pune în dificultate și pe care vor fi nevoiți să le trateze cu maximă responsabilitate . Află horoscopul de weekend pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.
Horoscopul weekendului 16-17 octombrie Leii vor întâlni o persoană din trecut, iar Capricornii, sfătuiți să evite bârfele. Previziuni pentru toate zodiile

Berbec - Treceți print-o perioadă ceva mai dificilă din punct de vedere emoțional. Poate că nu poți trece peste un eveniment neplăcut petrecut în viața personală, iar acest lucru te ține puțin pe loc. Încearcă să găsești o soluție pentru a depăși acest moment critic.

Taur - Profită de acest weekend pentru a petrece mai mult timp cu familia, mai ales dacă în ultima perioadă programul nu ți-a permis. Faceți cât mai multe lucruri împreună și implică-i pe cei mici în tot felul de activități casnice. 

Gemeni - Ar fi bine ca în cele două zile libere de weekend să te ocupi mai mult de casă și familie. Încearcă să uiți de job și să nu aduci în discuție problemele de la locul de muncă. În caz contrar, apropiații îți pot face o serie de reproșuri, iar atmosfera va deveni tensionată.

 

Horoscop. Viața unor nativi se va schimba radical până la sfârșitul anului. Un astrolog rus celebru spune care sunt aceștia

 

Rac - Dacă ai în plan să faci o schimbare și vrei să trăiești mai sănătos, în acest weekend poți face primii pași. Poți apela la ajutorul unui specialist sau te poți ghida după informațiile pe care le cunoști deja, orice lucru mărunt va face diferența.

Leu - În acest weekend te poți întâlni cu o persoană din trecut, iar situația va fi una destul de delicată. Va trebui să faci ceva eforturi pentru a putea gestiona această situație, dar în cele din urmă vei reuși.

Fecioară - Recomandarea astrelor este ca în acest weekend să te odihnești. Dedică-ți timpul activităților relaxante.

 

Horoscop. Topul celor mai cochete semne ale zodiacului. Oare te regăsești printre ele?

 

Balanță - Astăzi va fi nevoie să te întorci în trecut pentru a clarifica anumite lucruri. Este momentul să îți asumi anumite greșeli. Cele două zile de weekend vor fi suficiente pentru a pune totul în ordine.

Scorpion - Comentariile unei persoane din familie te vor face să îți pierzi cumpătul. Nu mai sta pe gânduri și spune-i ce te deranjează.

Săgetător - Starea de spirit nu este una tocmai bună din cauza unor probleme apărute la job. Nu te poți detașa de ceea ce s-a întâmplat, iar asta ți-ar putea afecta relațiile cu cei din jur. Încearcă să lași de-o parte problemele și să te bucuri de timpul liber.

Horoscop financiar pentru 11-17 octombrie. Profituri pentru Balanțe. Taurii, sfătuiți să nu dea bani cu împrumut. O zodie se va îmbogăți

 

Capricorn - Evită bârfele astăzi și nu da curs unor discuții care nu își au rostul. Dacă cineva vrea să îți împărtășească anumite informații, oprește discuția încă din primul moment. Există riscul ca ceea ce spui să se întoarcă împotriva ta și să intri într-un conflict fără voia ta.

Vărsător - Nu te abate de la principiile tale și fă tot ce ține de tine pentru a-ți susține punctul de vedere. Pot să apară în viața ta persoane care vor încerca să te convingă că nu ai dreptate și că tot ceea ce faci este greșit. Nu îi lua în seamă!

Pești - Mare atenție la felul în care îți setezi prioritățile. În acest weekend ai putea realiza că lucrurile pe care pui tu accentul nu sunt cele de care ai nevoie pentru a evolua. Poate că ar fi cazul să faci ceva schimbări.  

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel