Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscopul weekend-ului 11-13 martie. LEII văd lumina de la capătul tunelului, iar TAURII simt nevoia de iubire. Previziuni complete
WhatsApp
În weekendul 11-13 martie 2022 are loc punctul culminant al evenimentelor și deznodământul celor mai stringente probleme ale tuturor nativilor. După ce veți însuma rezultatele perioadei precedente, vă veți analiza greșelile și  eșecurile. Veți stabili noi obiective și veți elabora un plan strategic de acțiune.
Horoscopul weekend-ului 11-13 martie. LEII văd lumina de la capătul tunelului, iar TAURII simt nevoi de iubire. Previziuni complete.

Pe 11 martie, Mercur se va afla în semnul Pești, așa că activitatea exterioară se estompează, iar viața interioară se activează. Oamenii sunt prinși în propriile gânduri, analizează evenimentele, sentimentele și acțiunile. Pe 13 martie, Soarele și Neptun se vor afla în conjuncție în Pești, ceea ce va duce la creșterea interesului pentru misticism, vindecare, parapsihologie, religie, filozofie.

În acestă zi, de 13 martie, trebuie să vă ascultați cu atenție vocea interioară, intuiția vă ajută să luați deciziile corecte, spune astrologul  Marina Sokolova.

 

Horoscop 12 martie. Balanțe, vine o furtună în plan financiar; Capricornii vor străluci mai mult ca niciodată: Previziuni complete

 

BERBEC - Perioadă de realizare a obiectivelor colective, de promovare a ideii de independență și libertate. Timp pentru autoanaliză, luarea deciziilor importante și manifestarea calităților de conducere. Un final de săptămână activ: crește interesul față de reprezentanții sexului opus și activitatea fizică. Sunteți însoțit de noroc în afaceri. Apare oportunitate de a obține beneficii personale, de a dobândi ceva valoros, iar acesta nu este neapărat un aspect material.

TAUR  - Mediul extern tensionat nu te împiedică să-ți exprimi individualitatea. Simți nevoia de iubire, de comunicare cu prietenii, cu peroane care gândesc la fel. O bună oportunitate de a vă îmbunătăți starea de bine, de a rezolva probleme legate de proprietate, de locul de reședință. Starea de spirit se îmbunătățește, iar unele obiective sunt atinse. Acțiunile tale sunt conduse de ideea libertății, de echilibrul și armonie.

GEMENI - Nu vă este clară situația în care vă aflați, precum și a ceea ce trebuie să faceți în continuare. Oamenii din jur, colegii, rudele pot încerca să te inducă în eroare. Cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru a-ți păstra sănătatea mentală și fizică, precum și resursele materiale, este să  faci singur munca. 

 

Horoscop 11 martie. Senzații pe muchie de cuțit pentru Berbeci; Scorpionii găsesc drumul spre abundență: Previziuni complete

 

RAC - Un final de săptămână de cotitură. Evenimente importante au loc în viața copiilor sau a rudelor apropiate. Oricât de dificilă ar fi situația, reușești să profiți la maximum de tot ce se întâmplă în jur. Multe gânduri și conversații sunt despre chestiuni personale, despre ceea ce vă îngrijorează cel mai mult. Printr-o coincidență surprinzătoare, problemele obișnuite nu mai sunt așa. Gândirea se concentrează pe  discutarea modalităților de a câștiga bani, precum și a cheltuielilor.

LEU - Schimbarea anturajului, călătoriile scurte, evenimentele sociale își fac un final de săptămâna foarte interesant și plin de evenimente luminoase. Începe un nou ciclu de viață în care te vei manifesta diferit. Sunt probleme cotidiene, umane, dar treptat se rezolvă, apare „lumina la capătul tunelului”. Perioadă favorabilă pentru găsirea unor legături utile, în ciuda faptului că atmosfera exterioară este destul de tensionată. Rudele, vecinii și prietenii joacă un rol important în rezolvarea problemelor financiare.

FECIOARĂ -  În multe situații conflictuale, poate fi necesar să vă mutați. O mulțime de conversații despre problemele familiei, timp pentru a rezolva lucrurile cu reprezentanții sexului opus, dar și aplanarea conflictelor cu oamenii din jur. O situație exterioară tensionată pune presiune asupra sentimentelor, este dificil să rămâi calm. Toată lumea își arată adevărata față. Pe de altă parte, toate măștile sunt aruncate, adevăratele intenții ale oamenilor din jur vă sunt dezvăluite.

Florile astrale: Ghidul suprem al florilor pentru fiecare zodie. Balanțele se bucură de floarea pasiunii

 

BALANȚĂ -  E timpul să-ți alegi calea vieții. Ai parte de o comunicare plăcută, romantism. Gândurile anxioase sunt înlocuite cu încrederea într-un viitor mai luminos. Încercați să fiți printre oameni, într-o echipă, să vă implicați în activități sociale active: orice manifestare a emoțiilor pozitive va fi reciprocă. Cel pe care îl admiri te va admira la rândul lui. Prieteniile se transformă în relații romantice. Norii se risipesc, mediul toxic dispare din câmpul tău vizual, dar oameni noi vin să le ia locul.

SCORPION - Dorința de a acționa și de a câștiga determină acțiunile tale, care îți aduc rezultate eficiente. Îndreptându-ți energia și puterea fizică spre exterior, obții rapid ceea ce vrei. Activitatea ta contribuie la succesul social, la atingerea obiectivelor personale. Acționarea pe cont propriu, inițierea de noi proiecte și întâlnirile  cu un partener romantic vă vor umple viața de bucurie și lumină.

SĂGETĂTOR - Provocările celor din jur vă împiedică exprimarea creativă. Nu puteți da dovadă de originalitate și să introduceți creații inovatoare. Încercați să nu reacționați, deoarece energia se poate pierde. Cel mai bine este să o canalizați într-o direcție constructivă, pentru a fi folosită productiv. Aspirațiile originale, acțiunile independente și proiectele noi pot provoca invidie în cei din jur. Nu lăsați pe nimeni să vă ducă în rătăcire, nu renunțați la obiectivele voastre.

 

Horoscop tarot pentru luna martie 2022. Peștii sunt mai îndrăgostiți ca niciodată, Săgetătorii fac progrese în relație

 

CAPRICORN - Manifestarea individualității și încrederea te ajută să ocupi un loc demn în condițiile sociale actuale. Sub influența circumstanțelor externe, trebuie să faci ajustări în propriile gânduri și să prioritizezi. O perioadă bună pentru negocieri și promovarea intereselor dumneavoastră. În aceste zile vei primi ceea ce îți dorești să oferi altora, iar cei din jurul tău îți vor oferi ceea ce și-ar dori ei înșiși. Circumstanțele actuale pot aduce noi întâlniri cu oameni care au aceleași idei.

VĂRSĂTOR - Persoanele implicate în muncă intelectuală vor găsi răspunsurile la cele mai dificile întrebări. O varietate de proiecte creative, activități de voluntariat, afaceri publice vă pot atrage atenția. Colaborarea cu un partener sau aliat îți va ușura munca, chiar dacă cu greu poate fi numită plăcută. Atragi spiritul de libertate, așa că poți face cu ușurință o greșeală. Finalul de săptămâna îți poate aduce întâlniri romantice fericite.

PEȘTI

Perioada de activitate viguroasă, participarea la treburile publice, crearea de grupuri informale și mișcări de voluntari. Atrageți idei noi, sunteți direcționat către viitor, despre care vă imaginați  că este bine și mai luminos.  Afacerea care începe în acest moment va fi viabilă doar dacă aduce ceva nou și necunoscut, neimplementat pe piață. Încearcă să nu te implici în conflicte: munca ta este mult mai utilă în cadrul unei echipe.

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel