Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscopul tău amoros pentru anul 2023. Ce ți-au pregătit planetele în lunile care urmează
WhatsApp
Schimbarea este în aer pentru relațiile de dragoste. Află ce ți-a pregătit horoscopul tău amoros pentru anul 2023.
Horoscopul tău amoros pentru anul 2023. Ce ți-au pregătit planetele în lunile care urmează / Foto: Unsplash

Atracția înflăcărată, senzualitatea care îți schimbă sufletul și dorul de partenerii din trecut fac din 2023 un an periculos. Cu trei planete majore care își schimbă semnele între martie și mai, o nouă serie de eclipse și zeița iubirii, Venus, care devine retrogradă în iulie, schimbarea este în aer pentru relațiile noastre.

Acest lucru ar putea părea destabilizator la început, dar o scufundare profundă în propriul spațiu al inimii noastre poate face ca relațiile noastre romantice să fie și mai puternice.

 

Cum îți influențează viața amoroasă Venus și Pluto de pe 1 ianuarie

 

Mesajul este clar chiar în prima zi a anului, când Venus și Pluton se conlucrează în Capricorn: putem fi extrem de serioși în ceea ce privește viața noastră amoroasă și suntem dispuși să muncim din greu pentru a ne integra partenerii în transformările noastre personale din următoarele 12 luni.

Pe măsură ce Saturn trece în Pești psihic, pe 7 martie, limitele relațiilor se pot topi, amintindu-ne cât de necesare sunt pentru stabilitate. Crearea unui spațiu pentru creșterea emoțională în termenii noștri este necesară înainte de a putea stabili legături strânse și sănătoase. Odată cu mutarea lui Pluton în Vărsător pe 23 martie, îmbrățișarea iubirii universale ar trebui să ne îmbogățească viața amoroasă individuală.

 

Berbecul îl găzduiește pe Jupiter până în luna mai, oferindu-ne un impuls de bucurie înflăcărată

 

Jupiter sfârâie în Berbecul asertiv pentru prima jumătate a anului, făcându-ne să fim impetuoși, îndrăzneți și curajoși în dragoste. Dacă suntem singuri, acest lucru ne poate întări bravura, sprijinindu-ne în timp ce mergem înainte și urmărim ceea ce ne dorim. Cu o eclipsă solară totală intensă și puternică în Berbec pe 20 aprilie, dorința pură și neînfrânată este acolo pentru a fi luată!

Apoi, Jupiter alunecă în Taur senzual și ferm pe 16 mai, amintindu-ne că uneori ceea ce iubiții noștri au nevoie cu adevărat este o atenție lentă și atentă. Acest lucru poate intensifica și aprofunda relațiile sexuale - atât cele noi și ocazionale, cât și cele pe termen lung și stabile.

 

Venus intră în retrograd din iulie până în septembrie

 

Venus intră în joc atunci când intră în somptuosul Leu pe 5 iunie, cu puțin timp înainte de a începe unul dintre cele mai notabile tranzite de relații din întregul an - un Venus Retrograd din 22 iulie până pe 3 septembrie. Planeta iubirii retrogradează la fiecare 18 luni, dar ultima dată când a părut să călătorească înapoi în Leu a fost în iulie și august 2015. S-ar putea să ne trezim că ne întoarcem la acea perioadă de acum opt ani pentru a vedea ce ne rezervă relațiile noastre de data aceasta.

Potențialul ca în iulie și august să reapară relații romantice neterminate în iulie și august este ridicat, fie că este un ecou al experiențelor din ultima retrogradare a lui Venus în Leu, în 2015, fie că este vorba de o altă parte a istoriei noastre. Foștii iubiți, vechile iubiri sau oricine pentru care am avut afecțiune, răsplătită sau nu, ar putea apărea în visele noastre sau în viața noastră trează.

Am putea primi un mesaj neașteptat sau ne-am putea întâlni cu o veche flacără în timp ce suntem în oraș. Încercați să vă amintiți că este posibil ca iubirile care încep sub Venus Retrograd să nu dureze după ce planeta iubirii a devenit directă.

Marele avertisment al anului 2023 este că reîntâlnirea cu un fost iubit în timp ce Venus este defazată poate aduce o încheiere, dar nu neapărat un angajament pe termen lung. Totuși, același lucru este valabil și pentru despărțirile care au loc în timpul acestui retrograd - și acestea pot fi temporare.

 

Eclipsa din octombrie ne oferă o secundă de respiro

 

Până când va avea loc eclipsa de Soare din Balanță, semnul relațiilor, guvernat de Venus, pe 14 octombrie, ar trebui să ne dăm seama de cele mai multe dintre rumegările noastre romantice urgente. Per total, 2023 ne va avea mai îndrăgostiți, deranjați și dezorientați decât în ultimii ani - dar putem ajunge la fondul problemei, mai degrabă decât să repetăm tipare nesănătoase.

 

-----------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3 

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel