Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscopul săptămânii 19-25 septembrie: Leii, sfătuiți să călătorească, iar Scorpionii, să se ferească de rivali. Previziuni complete
WhatsApp
Energiile planetare în săptămâna 19-25 septembrie vor fi la maxim. Situațiile vechi, proiectele stagnante, relațiile vechi se dezvăluie acum dintr-un alt unghi. 
Horoscopul săptămânii 19-25 septembrie. Leii, sfătuiți să călătorească, iar Scorpionii, să se ferească de rivali. Previziuni complete

BERBEC -  Este posibil să atingeți armonia interioară cu sine și cu lumea din jur. Demonstrând calitățile unui lider, îți vei  maximiza propriul potențial. Un moment bun pentru stabilirea unor relații, schimbarea domiciliului și a locului de muncă. Energia pe care o aveți vă va ajuta să deschideți ușile închise anterior sau să avansați în carieră, scrie astrologul Marina Skadi.

TAUR - Nu este un moment foarte bun pentru a vă exprima în mod activ poziția. Perioada este favorabilă pentru rezolvarea problemelor financiare și reorganizarea unei afaceri. Deosebit de eficiente sunt sportul, și activitatea fizică. Comunicați pozitiv cu colegii, partenerii și alți aliați. Conflictele apărute vor fi aplanate până la sfârșitul săptămânii.

GEMENI -  O săptămână favorabilă, deși poate exista un sentiment de plictiseală, totul vi se pare familiar și nimic nu mai este interesant. Asta te face să cauți noi informații sau să pleci într-o excursie. Cu toate acestea, nu ar trebui să construiești planuri prea grandioase. În toate situațiile, fii atent, mai ales la drum, stai departe de sursele de pericol. Un moment bun pentru a rezolva problemele casnice și pentru a pune la punct pregătirile pentru iarnă.

Horoscop 19 septembrie 2022: Gemeni, ai ceartă în casă; Scorpion, ești pe val! - previziuni pentru toate zodiile

RAC - Ai parte de o perioadă plină de activități, însă trebuie să ai grijă de sănătate. Există tensiuni cu partenerii de afaceri, deoarece este dificil să se ajungă la un consens pe probleme controversate. Veți obține mult mai mult succes dacă lucrați pe cont propriu. Activitatea colectivă este obositoare din cauza unei atmosfere nefavorabile.

LEU - Luați în considerare interesele altor persoane, iar munca în echipă vă va aduce satisfacție. Gândiți-vă la oamenii din trecut: poate că este timpul să creați împreună un proiect interesant. Un moment favorabil pentru a călători, mai ales în acele locuri în care nu ai mai fost. 

FECIOARĂ - Ai grijă de resursele tale, nu-ți irosi energia. Poți face multe dacă te miști încet, dar constant, pas cu pas, către obiectivul tău. O perioadă interesantă. Circumstanțele se dezvoltă într-un mod neobișnuit, vei avea parte de multe întâlniri și conversații. Vechile cunoștințe și foștii colegi te ajută la rezolvarea celor mai dificile probleme.  

Horoscop rune 19-25 septembrie 2022, cu Mihai Voropchievici: A ieșit Vunjo! Câștig pe toate planurile pentru o zodie

 

BALANȚĂ - Începutul săptămânii este destul de tensionat, dar după 22 septembrie viața va străluci cu noi culori. Este posibil să ajungeți la un acord cu cei dragi, cu un partener romantic și să găsiți liniștea sufletească. Pentru cei angajați în domeniul creativ, urmează o perioadă foarte fructuoasă, inclusiv în domeniul financiar. Talentele tale impresionează oamenii. Vei ocupa o poziție demnă în societate. Apără-ți cu îndrăzneală principiile și mergi înainte : vei reuși!

SCORPION - Pe de o parte, totul este bine, dar pe de altă parte, poți atrage cu ușurință atenția nedorită a rivalilor. Concurenții îți pot cauza multe probleme, pretinzând că sunt prieteni sau admiratori ai talentului tău. Moment bun pentru o călătorie lungă și stabilirea unor relații personale și de afaceri cu persoane străine și cu parteneri îndepărtați.

SĂGETĂTOR - Concluziile trase în grabă nu îți vor duce la succes și niciun beneficiu. La un moment dat, vei avea impresia că totul în jur este împotriva ta. Acum este important să-ți păstrezi calmul și să-ți direcționezi energia spre muncă. Munca independentă are succes, iar sportul și activitățile fizice te vor ajuta să te calmezi.

Horoscop special. Cele mai nefericite femei îndrăgostite: Zodiile predispuse la povești de dragoste neîmpărtășită

 

CAPRICORN -  Timp de dezbateri și dispute. Poți vorbi cu încredere despre ceea ce crezi că este corect. Este timpul să faci față contradicțiilor și să iei măsuri pentru îmbunătățirea atmosferei psihologice din echipă. În sfera relațiilor personale pot apărea evenimente neașteptate și plăcute.

VĂRSĂTOR -  Apar situații care te împiedică să călătorești. Dorința de a face totul deodată poate aduce un rezultat opus. După 22 septembrie, contextul general va deveni mai favorabil, vei simți un val de vitalitate și îi vei putea surprinde pe alții cu deciziile tale. Fii  pregătit și pentru faptul că va trebui să intri într-o confruntare deschisă sau să reacționezi la acțiunile concurenților.

PEŞTI - Renunță la toate activitățile inutile și treci la treabă, dar nu promite mai mult decât poți face. Ai mult de muncă, apar multe responsabilități suplimentare, care pot duce la suprasolicitare și chiar accidentări. Fă-ți timp pentru tine, nu uita să iei măsuri de precauție și să folosești cu atenție resursele mentale, intelectuale și fizice. Odihnește-te, discută cu membrii familiei și cu persoane la care țineți.

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3

https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel