Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscopul runelor 7-13 iunie 2021. Mihai Voropchievici: "Vine o săptămână grea"
WhatsApp
Horoscopul runelor pentru perioada 7-13 iunie 2021 a fost prezentat de Mihai Voropchievici. Sunt și lucruri bune, dar pentru fecioară se anunța o săptămână grea. 
Horoscopul runelor 7-13 iunie 2021. Mihai Voropchievici Vine o săptămână grea

Horoscopul runelor Berbec- intră într-o săptămână de protecție divină, împotriva tuturor necazurilor și bârfitorilor. Ce să vrea berbecul mai mult de atât? 

Horoscopul runelor Taur- să se relaxeze în perioada următoare. Să-și dea seama sau să înțeleagă că cineva foarte apropiat lui are o stare de sănătate excelentă și să nu-și mai facă griji pentru cei apropiați

Horoscopul runelor Gemeni- sunt sfătuiți să aibă răbdare, să nu forțeze mâna norocului pentru că toate surprizele sunt pregătite pentru acei gemeni care știu să aibă răbdare. Ei nu au răbdare. 

Horoscopul runelor Rac- a intrat în atenția celor dragi. Vor primi vești bune, dar la fel de bine s-ar putea să primiți un cadou surpriză sau o sumă de bani. Chiar ne întrebam de unde vine. Ia uite-l. Are nevoie racul de niște cadouri că face ca peștișorul... 

Horoscopul runelor 7-13 iunie 2021. Mihai Voropchievici: "Vine o săptămână grea pentru fecioare"

Leu- Vești bune pentru leu. Fertilitate și belșug. Peste puțin timp visele voastre devin realitate. Domnilor, dacă sunteți căsătoriți, nu faceți copii cu alte doamne. Amândouă vin odată, și fertilitate și belșug.

Horoscopul runelor Fecioara- intră în atenție mare săptămâna viitoare. Trebuie să depășească o săptămână mai grea, care vine cu provocări din toate punctele de vedere. Poate avea încercări pe sănătate, financiar sau chiar la un loc de muncă. Doamne ferește, dacă ești o fecioară care nu știi să închizi gura, ai putea fi chiar pusă pe liberă. Mare atenție, nu tot ce zboară se mănâncă. Mai lăsați din vorbăraie.

Horoscopul runelor Balanța - trebuie să-și consolideze poziția în familie și-n societate. Săptămâna trecută am fost cuminți, iar acum trebuie să iasă "Cristophor". Balanța nu e răutăcioasă, face de toate.  

Horoscopul runelor Scorpion- a dat necazul peste el: dragoste nouă, fierbinte. Ei de trei săptămâni numai în dragoste stau: dragoste nouă, pasională. A dat năvala peste ei, nu mai trebuie să se pregătească. 

Săgetător- un realizator Tv din Viena a zis că săgeata e săgetătorul. Săgetătorii sunt pregătiți să-și facă bagajele, pentru o călătorie. Se întâmplă săptămâna viitoare.

Capricorn- vine vijelia, uragan. Trebuie să-și adune forțele să susțină o bătălie. Dacă rămâneți calm, se rezolvă totul fără mare bătaie de cap. Sunt și capricorni de-ăștia ranchinuoși dar și dușmanoși. Aveți de ales dintre ei

Vărsător: lăsați necazurile și pregătiți-vă pentru o săptămâna de vis.

Pești- o schimbare foarte foarte importantă, acasă curând. E pregătită de foarte mult timp. E perfectă. O să vedeți că o să se întâmple ceva foarte mișto acasă la voi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel