Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscopul iubirii în luna mai: Bat clopote de nuntă pentru Fecioare, iar nativii RAC își vor întâlni iubirea vieții. Previziuni complete
WhatsApp
O lună dificilă pentru sfera dragostei, a relațiilor romantice și familiale. Venus, planeta iubirii, se mută din 2 mai până pe 28 mai în zodia Berbecului. O planetă feminină într-un semn masculin creează o atmosferă specială în care relațiile sunt pasionale, ajugându-se de la vase sparte la violența fizică.
Horoscopul iubirii în luna mai  Bat clopote de nuntă pentru Fecioare, iar nativii RAC își vor întâlni iubirea vieții. Previziuni complete.

Venus este zeița iubirii, a creativității și a confortului. Berbecul este un semn de foc ale cărui cuvinte-cheie sunt inițiativa și milităria. Setea de emoții și dorința de a obține totul deodată pot duce la situații dramatice. Pe 25 mai, Marte intră în Berbec. Oamenii vor deveni foarte spontani și schimbători, va exista tendința spre iubiri nebunești și confruntări dramatice. 

Pe de o parte, oamenii sunt puternici în dorințele lor, se străduiesc să atragă atenția unui potențial partener, dar, pe de altă parte, pasiunea se stinge rapid. Luna Mai este o perioadă agitată pentru sfera iubirii, așa că trebuie să eviți greșelile, care pot fi apoi chinuitoare de dureroase, spune astrologului Marina Skadi. 

Horoscop tarot. Predicția cărților pentru perioada 24 aprilie - 30 aprilie 2022. Leii și Peștii au noroc în dragoste

 

BERBEC - O lună încărcată: vă puteți aștepta la orice: de la romantism la o despărțire violentă. Un moment minunat pentru a reaprinde o veche relație. În a doua jumătate a lunii, este puțin probabil să fii mulțumit de viața personală, dar în orice caz, lecțiile învățate îți vor fi utile. Sunt posibile noi cunoștințe interesante, dar nu vă grăbiți să luați decizii, pentru că dorințele tale se pot schimba.

TAUR -  Fii pregătit pentru dificultăți și necazuri în domeniul relațiilor. În luna mai, vei atrage persoane de sens opus, așa că luna nu poate fi numită calmă. Fii atent, mai ales noaptea, pentru că, în acest moment, există un risc mare de a întâlni o persoană agresivă sau prea persistentă.

GEMENI - Prima jumătate a lunii mai este în general calmă, poate chiar puțin plictisitoare față de luna precedentă. Prieteniile sau relațiile de dragoste pot începe pe neașteptate, dar după o lună se pot termina la fel de repede. Dacă aveți deja un partener, atunci, cu ceva efort, puteți îmbunătăți calitatea comunicării, puteți rezolva probleme vechi.În cea de-a doua și a treia decadă a lunii mai sunt posibile întâlniri cu foștii  parteneri.

Horoscop 28 aprilie. Rac, ține bine de bani. Vărsător, ești gata să îți asumi niște riscuri în dragoste? Previziuni complete

 

Horoscopul iubirii în luna mai: Bat clopote de nuntă pentru Fecioare, iar nativii RAC își vor întâlni iubirea vieții. Previziuni complete

 

RAC -  Mai este cea mai importantă lună a anului 2022, pentru voi. În această perioadă sunt posibile întâlniri fatidice sau apariția unei iubiri puternice pentru o persoană, care anterior nu era considerată un partener romantic. Dacă ești într-o relație sau dacă ești căsătorit, ai grijă de partenerul tău, ascultă-l, ține cont de dorințele lui, fă compromisuri și rezolvă problemele prin dialog. Evenimentele care ți se vor întâmpla în luna mai, în special, în relațiile amoroase și de familie, vor fi începutul unei etape importante de viață.

LEU -  Cel mai bun moment pentru stabilirea legăturilor de familie, recunoașterea greșelilor, actualizarea în sfera romantică. Încearcă să depui toate eforturile, deoarece multe depind de tine. Acțiunile tale vor aduce roadele pe care le meriți. Pentru a menține pacea și liniștea în familie este deosebit de important să înveți cum să echilibrezi între muncă și timpul liber, viața socială și viața de familie. La mijlocul lunii mai, pot apărea circumstanțe care îți vor afecta foarte mult viitorul.

FECIOARĂ -  Ești mai norocos decât toți ceilalți. Chiar și în cea mai critică situație reușești să obții plăcere maximă, în ciuda condițiilor externe stresante. Se întâmplă multe într-o relație de dragoste, mai ales cu un partener pe termen lung. Dacă ai visat să te căsătorești, evenimentul dorit se poate întâmpla. Problemele legate de proprietate pot fi, de asemenea, rezolvate în siguranță.

Horoscopul săptămânii 25 aprilie - 1 mai: Gemenii își vor schimba radical viața, iar Leii, supuși unor teste. Previziuni complete

 

BALANȚĂ - Timp de transformări profunde în sfera dragostei. În a doua jumătate a lunii mai, situația se îmbunătățește, ai șansa să corectezi greșelile făcute mai devreme. Reprezentanții sexului opus îți dau semne de atenție, așa că poți folosi acest lucru pentru a-ți rezolva problemele profesionale sau materiale. Apar probleme de familie și problemele de proprietate, dar nu le poți lăsa pentru mai târziu.

SCORPION - Sunt posibile dezamăgiri și despărțiri, gelozii adesea nefondate. Există o mare probabilitate de apariție a oamenilor din trecut, inclusiv a foștilor iubiți. Conversațiile sincere, amintirile despre evenimente fericite și aflarea motivelor despărțirii sunt utile. După aceea, vei simți ușurare, dorul va dispărea, iar piatra de pe inimă va cădea.  

SĂGETĂTOR - Viața amoroasă este foarte intensă și dramatică, dar în a doua jumătate a lunii începe o etapă de saturație - emoțiile se diminuează, toate neajunsurile partenerului sunt dezvăluite și apare  dorința acută de a-ți schimba radical viața. Poți să te implici cu ușurință într-o aventură, să cazi sub influența unei noi cunoștințe carismatice, mai ales de sex opus. Până la sfârșitul lunii,  cineva va dispare din viața ta pentru totdeauna, iar cineva poate deveni o persoană foarte apropiată.

Horoscop. Nativii din trei semne ale zodiacului, ghinioniștii luni mai. Vor da de necazuri mari

 

CAPRICORN - Relațiile personale se împletesc cu afacerile, ceea ce provoacă dificultăți. Intrigi amoroase la locul de muncă, scene de gelozie și confruntare în echipă: într-un fel sau altul și tu vei participa la asta. Chiar dacă încerci să stai departe, mediul te va atrage în acest proces. Ai grijă de reputația ta, nu risca relațiile existente. Puneți familia pe primul loc, întâlniți-vă cu rudele.

VĂRSĂTOR - Totul este foarte dificil în următoarea lună, apar restricții, obstacole în drumul de apropiere de o persoană dragă sau de un potențial partener. Apar conflict cu reprezentanții sexului opus. În a treia decadă a lunii mai, dificultățile vor dispărea treptat. Poate că vei găsi un echilibru într-o relație de lungă durată sau chiar cu fostul partener. Poate apărea o relație romantică, ai putea pleca într-o călătorie. Dragoste la distanță și relații interesante prin corespondență.

PEŞTI -  Poți să schimbi multe în viața ta, să-ți îmbunătățești calitatea vieții, dacă te hotărăști să faci schimbări drastice. Poate că te ei muta în altă țară sau în alt oraș. Sau poate că este timpul să puni capăt unei relații toxice și să începi viața de la zero. Perioadă bună pentru a scăpa de ceva vechi și nepromițător. Mediul se schimbă, apar oameni interesanți, apar noi cunoștințe romantice. Vei afla vești neplăcute despre viața unei persoane dragi, iar sprijinul tău îi va fi de mare folos.

 

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel