Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscopul întunecat. Demonii interiori care locuiesc în fiecare nativ: În Berbec zace un demon atotputernic, iar în Rac un demon psihopat
WhatsApp
Fiecare persoană are propriul său demon, care devine parte a personalității sale. Acesta este unul dintre subiectele cele mai discutate printre oamenii din lumea astrologică. 
Horoscop. Demonii interiori care locuiesc în fiecare nativ În Berbec zace un demon atotputernic, iar în Rac un demon psihopat

Zodiacul întunecat nu vorbește despre negativitate, ci despre răul de-a dreptul. Fiecare semn al horoscopului are o serie de caracteristici pozitive, dar și negative care se definesc astrologic la naștere.

Citește și Horoscop. Cele mai periculoase zodii, după un studiu FBI: Nativii acestui semn sunt psihopați și instabili mental

 

Aceștia sunt demonii interiori care locuiesc în fiecare semn

 

Berbec: Demon atotputernic

„Nimeni nu o poate face mai bine decât mine!”. Berbecul este un demon încrezător. Activitatea și independența acestui demon atotputernic poate fi o sfidare. Oricare ar fi intențiile bune, el creează întotdeauna o problemă pentru alți oameni, privându-i de independență. Mai apoi, pe cei din jurul lui îi va vedea fără valoare, iar pe sine, puternic și atotputernic.

Taur: Demon consumator

Atracția sănătoasă pentru plăceri și pentru a se bucura de cele mai bune lucruri din viață poate ajunge să transforme un Taur într-un adevărat monstru al egoismului, un demon consumator pentru care sensul vieții sale constă doar în a acumula bani și plăceri. În același timp, constanța și perseverența lui pot fi transformate într-o încăpățânare fatală care îl determină să urmeze orbește o cale care în cele din urmă îl duce spre distrugere împreună cu o viziune foarte materialistă asupra lumii și a vieții.

Gemeni: Demon inteligent

Gemenii pot să încurce capul oricui și să-i schimbe punctul de vedere oricând. Cuvintele îi sunt prinse în creier, iar ideile sunt infectate precum virușii informatici, spălând tot ce nu i se potrivește. Acest flux nesistematic de informații este obositor. Demonul Gemenilor îi poate face pe oameni, ale căror cunoștințe sunt superficiale sau fără sens, proprii sclavi.

Rac: Demon psihopat

Demonul Racului se joacă bine cu sentimentele altora. Iubit din exterior și vulnerabil emoțional, Rac poate fi un răufăcător cinic, un agresiv gelos sau un mincinos. Demonul Racului răspândește emoții negative necontrolate. 

Leul: Demon înfumurat

Demonul Leului are nevoie de admirație și adorație. El își prezintă părerile cu autoritate ca fiind adevărul de cel mai înalt nivel (nu sunt acceptate obiecții). Realizările altcuiva sunt deranjante, iar banii, gloria și faima altora provoacă invidie arzătoare. Demonul Leului este o rudă apropiată a demonului mândriei care nu oferă iertare și poate chiar impune pedepse asupra celui care obiectează.

Fecioară: Demon scrupulos

Demonul Fecioarei provoacă jertfirea continuă în toate. Demonul poate fi auzit ca fiind meschin și meticulos. De exemplu, dacă vă schimbați brusc atenția în altă parte, Fecioara va declanșa un război, de parcă Pământul s-ar muta pe o altă orbită. 

Vezi și Horoscop. Cele mai toxice perechi ale zodiacului: Taur și Scorpion vor duce un război. Leu, nu intra niciodată într-o relație cu un Săgetător

Balanță: Demon fiscal

Acest demon promovează egalitatea și dreptatea și, în același timp, devine egoist, protejându-și doar propriile interese. Organizează scene zgomotoase, îi place șantajul pentru a opri încetarea relațiilor, privarea de sprijin prietenos și material. Partenerii care aleg un astfel de demon trebuie să știe că nu există cuvântul „egal” între ei, ci Balanța îi va ține mereu sub papuc, iar în cazul divorțurilor este evident că vor ieși mari scandaluri.

Scorpion: Demon revoltă

Demonul Scorpionului poartă tot felul de conflicte, distrugeri și teroare. Demonul Scorpionului se poate reîncarna. În orice moment, un înger cu aripi se poate întoarce cu niște cornițe. Demonul revoltei are ochii hipnotici, iar în tactica comportamentului său are multe măști care se schimbă la discreția sa. Este capabil să provoace conflicte, cu furie și agresivitate, dar în același timp să rămână în pace și armonie. Orice furtună, chiar dacă „într-un pahar cu apă”, îi face plăcere. 

Săgetător: Demon guru

Un demon-guru sau un maestru demon este foarte asemănător cu demonul Vărsător, dar îi predică ideile, inspirând un exemplu personal. Săgetătorul evită singurătatea și se concentrează perfect pe o echipă sau un grup restrâns de oameni, unde își afirmă rolul de lider sau mentor. Este important ca „poruncile” lui să fie îndeplinite în mod voluntar. Prin urmare, demonul fără pretenții încearcă să manipuleze oamenii, mizând pe „subiecții fideli”.

Capricorn: Demon superior

Demonul Capricornului este dorința lui de a sări la un nivel superior în ierarhie cu orice preț. Apoi, nivelul respectului său pentru ceilalți depinde de situația lor socială și financiară. Demonul Capricorn are nevoia de a respecta reguli stricte și de a se supune cu strictețe, iar atunci când aceste reguli sunt inventate chiar de el, începe să-i terorizeze pe alții și să acuze oamenii pentru faptul că sunt încălcători ai ordinii, surse de haos ba chiar și vinovații pentru distrugerea vieții lui.

Vărsător: Demon fericit

Chiar dacă Vărsătorul este un om drăguț, un om cu empatie care este respectat de prietenii săi, atunci demonul său îl poate face să se simtă mai sus decât cei din jur. Demonul fericit din Vărsător vorbește pe limba și pe tonul „marilor înțelepți” care au de cele mai multe ori o tentă amenințătoare. 

Pești: Demon contagios

Demonul nativului Pești constă în plângerile infinite pentru a provoca simpatie printre ceilalți. Aceștia pot fi „contagioși”. De exemplu, femeile Pești care se plâng în mod constant unui prieten de problemele din viața personală. Pentru a nu trezi acest demon, nu trebuie să cedați provocărilor sale și nu trebuie să-i arătați sensibilitate și grijă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel