Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie. Zodii, lovite de săgeata lui Cupidon. Bat clopote de nunta pentru unii nativi. Previziuni complete
WhatsApp
O relație de iubire care a început la sfârșitul anului 2021 va continua și în prima jumătate a lunii ianuarie. Relația va evolua în funcție de prioritățile partenerilor. Fiți atenți la noile cunoștințe, ca mai târziu să nu fiți dezamăgiți. Dacă sunteți într-o relație de mult timp, dar încă nu aveți nicio certitudine, în ianuarie o relație de prietenie poate deveni relație serioasă. Situația din viața de familie va deveni mai clară, iar unii nativi se vor eliberare de o anumită povară.  
Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie. Zodii, lovite de săgețile lui Cupidon. Bat clopote de nunta pentru unii nativi.

Din 14 ianuarie, Mercur devine retrograd timp de 21 de zile, Venus este încă în mișcare retrogradă (până pe 31 ianuarie), iar acest lucru se va reflecta în sfera relațiilor. În a doua jumătate a lunii ianuarie, relațiile romantice și cele amoroase se vor manifesta într-un ritm foarte lent, spune astrologului Marina Skadi.

BERBEC - Anul începe cu evenimente interesante, aventuri amoroase și relații pasionale, în special cu o fostă iubire. Ești activ în comunicare, astfel încât relațiile tale familiale și amoroase capătă o altă culoare. Dragoste și pasiune, un val de emoții și gelozie - toate acestea te împing să iei decizii drastice. Evită conflictele și pretențiile față de partenerul tău: tot ce se întâmplă în luna ianuarie poate fi, ulterior, reevaluat. Ai o abundență de energii, dar nu toată lumea poate vă rezista.

TAURUL - Un partener romantic,  soțul sau cineva pe care îl simpatizați vă poate ajuta să avansați în carieră. În decurs de o lună, este posibil să se rezolve multe probleme sociale. Astrele vă sfătuiesc să cereți ajutor de la reprezentanții sexului opus. Veți obține o satisfacție reală și rezultate pozitive din întâlnirile informale cu colegii sau partenerii de afaceri. La unul dintre aceste evenimente, este foarte posibil să te îndrăgostești de o persoană cu care lucrezi de mult timp.

GEMENII - Dacă ești în căutarea dragostei, îndreaptă-ți activitatea în această direcție, mai ales în prima jumătate a lunii ianuarie. Energiile planetare te ajută în sfera romantică, te ajută la rezolvarea problemelor dificile ale familiei și să găsești o rezolvare a unor situații confuze. Reprezentanții sexului opus vă acordă atenție, așa că încercați să fiți în preajma oamenilor în fiecare zi și să arătați grozav. Faceți sport sau activități în aer liber cu membrii familiei sau cu cineva drag, jucați-vă cu copiii. Și vei simți cum relația devine mai puternică.

 

Horoscop 06 ianuarie 2022. Balanță, va da dragostea peste tine. Săgetător, atenție la certuri. Previziuni complete

 

RAC -  Evitați conflictele în relațiile personale. Pentru a menține armonia în familie și în sfera romantică, va trebui adesea să cedezi, să pui interesele partenerului tău pe prim plan. Luna plină din Rac pe 18 ianuarie va fi un punct de cotitură pentru tine:  situațiile existente se vor îmbunătăți. A treia decadă a lunii și este favorabilă și poți găsi sprijin la persoana de sex opus, înțelegere de la soțul tău sau de la o persoană care îți place.

 

Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie. Zodii, lovite de săgețile lui Cupidon. Bat clopote de nunta pentru unii nativi 

 

LEU - O lună de distracție, întâlniri plăcute, comunicare romantică. Vei cunoaște persoane noi și interesante, apar noi hobby-uri.  Sunt activate relații de dragoste din trecut, care îți pot schimba planurile și pot provoca schimbări serioase în viață. Neînțelegerile minore cu partenerul tău dispar fără consecințe pentru relația ta. O perioadă bună pentru reînnoirea legăturilor vechi și dragi. Luna este potrivită și pentru proiecte comune în vederea creării unei afaceri de familie.

FECIOARĂ - Prima jumătate a lunii ianuarie este plină de situații pozitive. Conflictele din familie și din relațiile cu persoana iubită se rezolvă cu bine. Apar întrebări legate de casă, locul de reședință sau cumpărarea și vânzarea de bunuri imobiliare. Activitatea  mentale te va ajuta să stabilești noi contacte, să atragi atenția sexului opus. A doua jumătate a lunii ianuarie este potrivită pentru soluționarea problemelor din relația cu partenerul, pentru a întocmi planuri de familie.

Horoscop financiar pentru 3-9 ianuarie. Săgetătorii, sfătuiți să fie atenți ce cumpără. Vești excelente, legate de bani, pentru Scorpioni. Previziuni complete

 

BALANȚĂ -  Ianuarie va fi o lună dificilă, din cauza nesiguranței și îndoielilor tale. Pentru a minimiza eventualele probleme, fă ceea ce îți place, alături de cei pe care îi iubești. Nu vă fie teamă să rupeți legăturile toxice, în curând, veți găsi partenerul de care ai nevoie. De la sfârșitul lunii ianuarie, viața va deveni mai strălucitoare, relațiile vor fi mai armonioasă, iar vechile situații dramatice vor fi înlocuite cu evenimente fericite. Dacă te-ai săturat de singurătate, vei avea parte de romantism, conversații sincere și evenimente plăcute de familie.

SCORPION - Situațiile din relațiile personale, care au început luna aceasta, vor dura mult până se rezolvă. Astrele te sfătuiesc să ai răbdare. În plus, relațiile secrete pot deveni publice. În acestă lună, trebuie să-ți analizezi atașamentele și sentimentele și relațiile existente. În acest moment, poți înțelege cu ușurință motivele partenerului tău, poți evalua corect atitudinea lui și sentimentele  lui.  

SĂGETĂTOR - Luna ianuarie este o perioadă de tentație. Sunteți tentat să intrați într-o aventură. În general, vei avea succes în această lună. Te vei bucura de comunicarea cu cei dragi și membrii familiei. Poți folosi acest timp pentru a armoniza relațiile cu sexul opus, pentru a stabili pacea și armonia în familie sau în cuplu. Un moment bun pentru a te logodi și a-ți exprima sentimentele și afecțiunile. Dacă plănuiți să vă măriți familia și doriți un copil de mult timp, luna ianuarie este ideală pentru asta.

Horoscopul săptămânii 3-9 ianuarie. Gemenii ar putea cădea într-o capcană, iar Capricornii vor avansa în carieră. Previziuni complete

 

CAPRICORN -  Relații excelente în familie, cu copiii, rudele și prietenii. Relațiile existente ating un nou nivel în dezvoltarea lor. Cu toate acestea, dacă ați intrat recent într-o relație, pot apărea dificultăți care pot duce la o separare. Ianuarie este perioada unei abordări mature a relațiilor, când emoțiile prevalează asupra raționalului. Toate ideile false despre dragoste, despre imaginea unui partener ideal sunt distruse. veți regreta o relație din trecut.

 

Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie. Zodii, lovite de săgețile lui Cupidon. Bat clopote de nunta pentru unii nativi 

 

VĂRSĂTOR - În prima jumătate a lunii ianuarie, comunicarea cu copiii sau cu cei dragi îți va oferi plăcere emoțională și  intelectuală. În această perioadă, puteți rezolva unele dispute sau neînțelegeri cu persoana iubită, cu soțul/soția prin negocieri. Un moment bun pentru o călătorie romantică, călătorii pe distanțe lungi, participare la diverse evenimente. O perioadă potrivită pentru schimbarea reședinței. În a doua jumătate a lunii pot apărea dificultăți în relațiile cu cei dragi, în principal din cauza problemelor cu banii. Vă puteți pregăti din timp pentru această perioadă, puteți discuta posibile neînțelegeri și puteți găsi o soluție fără a compromite relația.

PEȘTI -  Un început de an favorabil, în special, în sfera amoroasă, care va oferi o încărcătură pozitivă pentru o perioadă lungă. Acesta este momentul pentru armonizarea relațiilor de familie și a relațiilor cu persoana iubită. Ești atras de cei dragi, îți este mai ușor să te înțelegi cu ei. În schimb, primești recunoștință, iubire și pozitivitate. Femeile se pot aștepta la cadouri de la partener.  În ianuarie, vei simțu pace și iubire în viața personală, vei simți fericire și pace. Zile de bun augur pentru, logodnă, seri de familie și sărbători, planificarea nașterii unui copil.

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel