Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscopul dragostei în aprilie: Taurii au parte de relații romantice, iar Fecioarele se pot certa cu partenerul. Previziuni complete
WhatsApp
Evenimente luminoase în sfera iubirii vor avea loc, mai ales, în a doua jumătate a lunii. Acest lucru va ajuta la îmbunătățirea relațiilor existente și, de asemenea, va aduce schimbări pozitive în viața socială,  profesională și publică. Aprilie este o perioadă a iubirilor romantice secrete, a iubirilor platonice sau a relațiilor la distanță. Relațiile de dragoste din trecut se pot muta în prezent. Aprilie este, de asemenea, o perioadă de inspirație și activitate creativă productivă, de regenerare internă, de recuperare după traume mentale. 
Horoscopul dragostei în aprilie  Taurii au parte de relații romantice, iar Fecioarele se pot certa cu partenerul. Previziuni complete

Venus și Marte, responsabili de relațiile amoroase, în aprilie se mută în semnul elementului Apă - Pești. După energiile dure și imprevizibile ale Vărsătorului, aprilie va aduce liniște, spiritualitate și tandrețe în relațiile personale. Ceea ce iese în prim-plan nu este interesul pentru bunuri materiale, ci o legătură emoțională profundă care determină viitorul relațiilor.

Concept „Iubirii necondiționate” va deveni evident pentru majoritatea oamenilor. Datorită unui partener romantic sau doar unei persoane de care ești îndrăgostit în secret, energia mentală, instinctele, conștiința spirituală și sensibilitatea artistică vor atinge un nivel înalt de dezvoltare, spune astrologul Marina Sokolova.

BERBEC - Prima jumătate a lunii aprilie este foarte activă, viața personală este plină de evenimente neașteptate, popularitatea în rândul membrilor de sex opus este mare. După 15 aprilie te vei scufunda în propriile trăiri, vei percepe diferit lumea prin trăirile interioare. Condițiile externe favorizează o apropiere de partener.

Horoscopul dragostei în aprilie: Taurii au parte de relații romantice, iar Fecioarele se pot certa cu partenerul. Previziuni complete

 

TAUR  - O perioadă de vise, relații romantice calme, apropiere de partener și conectare la un nivel mai profund cu el. Diferiți oameni vă vor acorda atenție. Toată lumea este interesată de ceea ce se întâmplă cu adevărat în sufletul vostru. Întâlnirile de dragoste secrete și aventurile vă vor umple viața. 

GEMENI -   Suferințe, dezamăgiri, sentimente profunde din cauza unor speranțe și neîmpliniri în dragoste.  Poți să te simți o persoană foarte singură, să te închizi în tine, să nu dorești să comunici cu nimeni, ceea ce poate agrava situația din relațiile personale. În a doua jumătate a lunii aprilie, situația se îmbunătățește, vei lăsa în trecut tot ceea ce te-a împiedicat să găsești armonia interioară și fericirea în viața personală.

 

Horoscop 31 martie 2022. Gemeni, vei face un pas important în relație. Luna martie se sfârșeste cu multe cuvinte de laudă despre toate zodiile

 

RAC - Instinctele adormite se trezesc, ai nevoie de senzații tari, de relații de dragoste pasională. Există și tentații, ispite materiale, iar cerințele pentru partener vor crește în perioada următoare. Femeile au noroc în sfera dragostei, dar este mai bine să fie viclene și să nu-și arate bărbaților inteligența.

LEU - O perioadă neutră pentru sfera dragostei: unii nativi vor renunța la gândurile despre o dragoste neîmpărtășită, iar alții, după multe  conflicte cu partenerul, vor găsi, în sfârșit, armonie în relațiile personale. Pasiunea și drama rămân în trecut. Fii atent doar la ceea ce se reflectă în suflet. Poate exista dorința de a te izola de lume pentru a te dedica experientelor interioare.

FECIOARĂ - Situația de incertitudine, nevoia de a lua decizii fatidice cu privire la viața personală, contribuie la deteriorarea sentimentelor. Poate exista un conflict cu o persoană dragă din cauza unor evenimente externe. Reprezentanții sexului opus, care și-au exprimat anterior simpatia și sprijinul față de tine, în aprilie vor avea o părere contrară și chiar pot exprima o poziție ostilă față de tine.

Horoscop special. 3 zodii care scăpa de greutatea problemelor vechi în luna aprilie

 

BALANȚĂ - Secretul tău, pe care l-ai ascuns de privirile și urechile indiscrete, se poate afla. Pe de altă parte, această întorsătură a evenimentelor poate avea un efect stimulativ și vă poate ajuta să vă definiți mai clar propriile poziții în parteneriat sau în viața publică. Acesta este momentul potrivit pentru a privi cealaltă parte a monedei când vine vorba de relații amoroase.

SCORPION - Perioada favorabilă pentru dragoste, căsătorie, dragoste, activitate creativă. Sunt dezvăluite noi fațete ale relației tale, iluziile și pretențiile în relație dispar. Vei fi mulțumit, dar trebuie să fii atent și cu tact. Dacă îți promovezi interesele prea agresiv și insiști să faci ceva pe cont propriu, atunci poate exista o răcire a sentimentelor din partea unei persoane dragi. Cu toate acestea, chiar dacă există dificultăți în relație, luați inițiativa și corectați situația.

SĂGETĂTOR - Faptele comune, conversațiile sincere, onestitatea unul față de celălalt contribuie la armonizarea stării emoționale, la dezvoltarea imaginației. Rezultatul poate fi apariția celor mai inspirate idei și acțiuni care contribuie la o mai bună calitate a vieții. Flerul și înțelegerea stării emoționale și a dorințelor unei persoane dragi sunt agravate. Găsești intuitiv soluțiile potrivite care duc la apropiere și la trecerea relațiilor la nivelul următor.

Horoscop muzical. Care este genul de muzică pe care te distrezi cel mai bine, conform zodiei tale

 

CAPRICORN  - Aprilie poate aduce schimbări dramatice în viața personală și relațiile existente. Există ocazia de a ascunde unele aspecte ale vieții tale de ceilalți, de a te proteja de calomnii, intrigi, de a te izola, de a te retrage alături de persoana iubită. O lună excelentă pentru a te angaja în sfera senzuală a vieții și a minimiza activitatea socială. În acest moment, este posibilă o întâlnire, care se va dezvolta într-o pasiune secretă sau o relație la distanță.

VĂRSĂTOR - Următorul ciclu al vieții tale personale începe. În viitorul apropiat relația ta va atinge un nou nivel, datorită realizărilor importante în legătură cu situațiile de criză. A doua jumătate a lunii aprilie va fi mai liniștită, apare  o certitudine, se află secretele. Este posibil să fiți nevoit să acceptați sau să vă împăcați cu ceea ce ați respins anterior în ceea ce privește familia sau unele chestiunile legate de o proprietate. Dorința de a rezolva neînțelegerile, contradicțiile de lungă durată, vor da cu siguranță un rezultat eficient.

PEȘTI - O lună de iubire, fericire, armonie, satisfacții în multe domenii ale vieții. Parteneriatele și alte alianțe din care faci parte vor înflori. Opiniile conflictuale de lungă durată și alte conflicte cu o persoană iubită sau cu membrii de sex opus vor dispărea. Un moment bun pentru a îmbunătăți relațiile cu părinții, copiii, cu persoana iubită. Ascultând și nevoile lor, puteți obține un echilibru în relațiile de familie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel