Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscopul despărțirilor. Motivele pentru care zodiile ies din relații. Ce îl face pe fiecare nativ al zodiacului să renunțe la partener
WhatsApp
Nu suntem toți la fel, nu tuturor ne plac aceleași lucruri, să stăm cu oameni la fel sau să mergem în aceleași locuri. Și, slavă Domnului, pentru că, dacă ar fi așa, lumea ar fi mult mai plictisitoare. Același lucru se întâmplă și cu relațiile: nu toți suntem predispuși la iubire pe viață. Există cei care cred în dragostea eternă și cei care, dimpotrivă, se enervează imediat și se gândesc deja să rupă toate legăturile cu partenerul/a lor.
Horoscopul despărțirilor. Motivele pentru care zodiile ies din relații. Ce îl face pe fiecare nativ al zodiacului să renunțe la partener

Deși personalitatea noastră ne poate conduce spre o cale sau opusul, stelele au și ele multe de spus despre această chestiune: predispoziția noastră de a ne despărți (și, în cazuri mai grave, de a divorța) poate fi prezisă prin a privi la tabloul nostru astral.

Ești curios să știi care sunt șansele tale de a te despărți de partenerul tău și, mai presus de toate, de ce? Citiți mai departe pentru a descoperi caracteristicile semnului dvs.

 

Horoscopul despărțirilor. Motivele pentru care zodiile ies din relații

 

Berbec 

Berbecul este de obicei impulsiv, o ființă cu obiective grozave și, în același timp, cu o concepție modernă a ceea ce este o relație. Nu sunteți de acord să fiți reținuți în niciun fel și dacă partenerul/a nu are inițiativă sau încearcă să vă limiteze libertatea, Berbecul va tăia toate legăturile fără dificultate.

Taur

Nu sunteți dispus să divorțați sau să vă separați pentru că atunci când vine vorba de a face un pas mare, îl faceți doar atunci când sunteți extrem de încrezători că luați cea mai bună decizie. Deoarece familia este foarte importantă pentru un Taur, el va face tot posibilul pentru a rezolva problemele cu jumătatea sa. Discreția este esențială în relația dvs., dar trebuie să lucrați la încăpățânare, deoarece poate provoca probleme în viața ta de cuplu.

Gemeni

Ai o înclinație destul de mare pentru divorț sau separare și asta pentru că atunci când te plictisești ai tendința de a lua decizii pripite. Ceea ce într-o zi pare o poveste de dragoste senzațională, se poate transforma într-o poveste de groază după câțiva ani. Libertatea este importantă pentru Gemeni, dar și diversitatea. Starea voastră de schimbare este un alt factor care vă poate pune partenerul în pericol.

Rac

Predispoziția ta la divorț este destul de redusă, deoarece a avea o familie este un pas foarte important pentru acest semn, așa că te vei gândi mult la luarea acestei decizii. Pe de altă parte, tocmai această dorință pentru o familie poate lucra împotriva ta. Puteți arăta o tendință de a vă abandona prea mult în favoarea partenerului dvs. doar pentru a păstra pacea ... dar în schimbul propriei fericiri și satisfacții personale.

Leu

Deși se bucură foarte des de succes în tot ceea ce face, nu se întâmplă același lucru atunci când vine vorba de o relație, așa că este foarte predispus la despărțire. Principalele caracteristici ale semnului tău care duc la destrămare sunt deșertăciunea și egoismul. În unele cazuri, ai putea distruge relațiile promițătoare tocmai pentru că nu poți renunța la propria mândrie. S-ar putea să ajungi să regreți de cele mai multe ori, dar nu poți admite asta.

Fecioară 

Fecioara vrea ca totul să fie perfect, atât acasă, cât și în relație. Se chinuie pentru a rezolva toate problemele și este excelent organizat. S-ar putea să vă supărați și să cereți divorțul dintr-un motiv „mic”: este suficient ca cealaltă persoană să nu-și facă griji cu privire la treburile casnice, să nu-și petreacă timpul cu tine sau să fie foarte directă și tăioasă în exprimarea opiniilor.

Balanță

Chiar și atunci când există probleme, Balanța depune eforturi mari pentru a depăși, rezolva și restabili echilibrul. Divorțul sau despărțirea te sperie atât de profund și vei încerca prin toate mijloacele ca certurile să fie rezolvate. Comunicarea ajută foarte mult în acest sens, deoarece Balanțelor le place să discute cu partenerul lor pentru a găsi soluția la o problemă. 

Scorpion

Scorpionii își plasează principiile pe un teren comun atunci când vine vorba de căsătorie. Dar, totuși, este destul de predispus la divorț. Principalul motiv care te poate pune în această situație este dorința de a putea, de a domina și de a lua toate deciziile importante zilnic. Un partener/ă cu o personalitate independentă se poate simți strâns/ă în această legătură și acest lucru ar putea duce la despărțire. Este mai bine să înveți să faci compromisuri.

Săgetător

Are o idee idilică și chiar imatură despre căsătorie. Visează să fie îndrăgostit pentru totdeauna și să simtă mereu acei fluturi în stomac, ceea ce este practic imposibil. Când emoțiile se estompează, Săgetătorul se împachetează și caută același sentiment la o altă persoană. Acesta este motivul pentru care Săgetătorul este predispus la destrămare. Pe de altă parte, obligațiile unei căsnicii îți provoacă panică, încât simți că ar vrea să-ți fure libertatea.

Capricorn

Depășește orice obstacol cu ​​hotărâre și calm. Această maximă se aplică și când vine vorba de probleme de relație. Prin urmare, nu este predispus la divorț. Capricornul are nevoie de stabilitate și armonie, așa că au nevoie de un partener care să le ofere acele calități, precum și sprijin infinit.

Vărsător

Deși uneori poate fi un rebel, îi place să se dedice vieții de familie și relațiilor. Partenerul tău se simte foarte iubit, deoarece acest semn nu se teme să-și arate sentimentele. Deschide-ți cu ușurință inima către cealaltă jumătate, cheia pentru construirea unei căsătorii relaxate și perfecte. Totuși, un Vărsător trebuie să lucreze la obsesia sa pentru a avea întotdeauna dreptate. Dacă nu, conflictul va fi constant.

Pești

Chiar dacă lucrurile nu merg așa cum ți-ai dori în viața ta personală, divorțul sau despărțirea nu sunt o opțiune pentru Pești. Vrea să rezolve problemele, deși sunt momente când ajunge doar să se plângă și uită să acționeze. Totuși, Peștii se luptă să facă relația să funcționeze.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel