Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop weekend, 9 - 11 aprilie 2021. Situații neașteptate pentru unele zodii. Nimic nu merge cum și-au propus
WhatsApp
Horoscopul de weekend, 9 - 11 aprilie 2021, spune că mai multe zodii vor avea parte de noi provocări, iar pe unele trebuie să le tratezi cu seriozitate, la fel ca și deciziile pe care vei fi nevoit să le iei în următoarea perioadă. 
Horoscop weekend, 9 - 11 aprilie 2021. Situații neașteptate pentru unele zodii. Nimic nu merge cum și-au propus

Citește horoscopul de weekend 9 - 11 Aprilie 2021 și află ce prezic astrele pentru sănătate, bani și dragoste pentru fiecare zodie în parte.

 

Berbec

Vineri, 9 aprilie. Încercați să continuați să căutați în ființa voastră interioară schimbarea modului în care reacționați și, de asemenea, să vedeți lucrurile clar. Uneori avem o reacție care nu a fost cu adevărat aleasă, impulsivitatea devine obișnuită. 

Sâmbătă, 10 aprilie. Inteligența emoțională vă ajută să rezolvați situațiile din sânul familiei. Aveți dedicarea necesară pe care ar trebui să o avem cu toții. Simțiți că lucrurile pot fi întotdeauna mai bune.

Duminică, 11 aprilie. O zi excelentă în care veți evalua lucrurile care vi s-au întâmplat și evoluția lor. Distanța îi va ajuta pe cei care nu locuiesc împreună cu partenerul/partenera pentru a găsi un echilibru.

 

Taur

Vineri, 9 aprilie. O zi frumoasă, cu un sentiment de împlinire, având în vedere circumstanțele bune de la locul de muncă. Un moment foarte bun pentru a lua decizii.

Sâmbătă, 10 aprilie. O să evaluați dacă este cu adevărat momentul pentru a începe o aventură cu multe cheltuieli. Dificultățile din zona afectivă i-ar putea determina pe Tauri să se simtă triști. Încearcă să nu exagerezi și echilibrează-ți emoțiile.

Duminică, 11 aprilie. Aveți un comportament bun și spirite reînnoite pentru a putea obține momente plăcute. Este interesant să poți decide să te distrezi și să nu rămâi în sentimentul înfricoșător de a nu reuși sau de a aștepta ca altcineva să decidă pentru tine.

 

Gemeni

Vineri, 9 aprilie. Veți caută să încercați să vă acomodați cu rutina în cadrul cuplurilor. Se știe că nu este ușor să trăiești împreună, dar este și frumos să o faci.

Sâmbătă, 10 aprilie. Idei noi cu privire la activitățile dvs. Mișcările inimii vor fi foarte implicate în încercarea de a consolida relațiile. 

Duminică, 11 aprilie. Îți vin în minte niște amintiri care te-ar putea face să treci prin momente oarecum tensionate sau triste care ar întârzia lucrurile care trebuiau depășite. 

 

Rac

Vineri, 9 aprilie. Ziua ideală pentru dialoguri și acorduri importante. Problemele în cuplu, oarecum tulbure de amintirile unor situații, sunt în mâinile dvs. pentru a vă ocupa de ele și pentru a le da uitării. Este ziua împăcării.

Sâmbătă, 10 aprilie. Spiritul tău va fi întinerit și umplut cu semne bune. Inima ta vrea să lase în urmă conflicte inutile. Analizați posibilitatea de a face față unei noi cariere.

Duminică, 11 aprilie. Profitați de simțul umorului și fiți încurajați să căutați să vă conectați cu prietenii sau familia.

 

Leu

Vineri, 9 aprilie. Cu siguranță va fi o zi cu întrebări despre felul în care vă confruntați cu situațiile de zi cu zi. 

Sâmbătă, 10 aprilie. Încercați să simplificați reacțiile la circumstanțele care apar, problemele din viață sunt naturale, știți să aveți răbdare. Veți avea momente frumoase de care ar trebui să profitați.

Duminică, 11 aprilie. Veți realiza ceea ce se numește deconectarea de grijile zilnice. Multă bucurie și energie reînnoită.

 

Fecioară

Vineri, 9 aprilie. Ziua pentru luarea deciziilor în zona activităților. Vă veți propune să încercați să îmbunătățiți și relațiile. 

Sâmbătă, 10 aprilie. Fecioarele vor fi alertate de propriile exagerări cu privire la situațiile de muncă. Calmați-vă anxietățile și emoțiile distrăgându-vă atenția cu ceva ce vă place. 

Duminică, 11 aprilie. Căutați, îmbogățiți-vă curiozitatea și eliberați stresul. Acordați-vă prioritate.

 

Balanță

Vineri, 9 aprilie. Veți reuși să-i faceți pe cei din jur să vadă calitățile înnăscute ale dvs.. 

Sâmbătă, 10 aprilie. Atunci când un gând se transformă într-o obsesie, ar trebui să fiți capabili să-l opriți și să-l schimbați imediat. Jocul cu emoțiile nu ar trebui să devină un obicei.

Duminică, 11 aprilie. Cu o mulțime de teme, astăzi sunteți foarte apt să eliberați energia prin mișcarea lucrurilor, curățarea profundă și curățarea dulapului. 

 

Scorpion

Vineri, 9 aprilie. Scorpionii, cu abilitatea pe care le oferă sinceritatea și intuiția lor, vor primi răspunsurile meritate și foarte măgulitoare în materie de muncă. Totul este posibil!

Sâmbătă, 10 aprilie. Poate că va fi una dintre zilele cu cea mai mare energie utilizabilă, având în vedere echilibrul și buna utilizare a inteligenței. 

Duminică, 11 aprilie. Există un sentiment în tine care s-ar putea numi gelozie. Încearcă să te împaci cu ideea de a te putea elibera de asta.

 

Săgetător

Vineri, 9 aprilie. Săgetătorii vor fi calmi și dornici de noi proiecte. Zi bună și pentru dragoste. 

Sâmbătă, 10 aprilie. O zi cu o mulțime de activități intelectuale. Încercați să surprindeți gândurile care fac aluzie la posibile proiecte, nu vă temeți, credeți în voi înșivă. Zi lucidă și cu multă animozitate. 

Duminică, 11 aprilie. O zi în care aveți chef să fiți alături de oamenii pe care îi iubiți. 

 

Capricorn

Vineri, 9 aprilie. Capricornii anxioși vor vedea că veștile bune ajung la momentul potrivit. 

Sâmbătă, 10 aprilie. Veți face anumite schimbări în modul de gestionare a banilor familiei. Există idei noi și interesante pentru proiecte în viitor. 

Duminică, 11 aprilie. Propunerea zilei ar fi să eviți iritabilitatea și să cauți legătura cu cea mai bună parte a ta și a celor din jur. Mânia te doare întotdeauna, în schimb să dai o bună dispoziție vieții, ne vindecă. 

 

Vărsător

Vineri, 9 aprilie. Vărsătorii sunt atenți astăzi cu luarea de decizii în domeniul finanțelor. Nu vă angajați în lucruri pe care nu le veți putea face mai târziu. Sosesc câteva vești care vă vor face fericiți.

Sâmbătă, 10 aprilie. Veți ști să vă măsurați cuvintele chiar dacă aveți dreptate. Conectarea cu prietenii este un obicei bun, împărtășirea vieții cu cei pe care îi iubim este importantă. Profitați de această zi!

Duminică, 11 aprilie. Aveți energia potrivită pentru a revizui relațiile. 

 

Pești

Vineri, 9 aprilie. Energie bună care vă va oferi posibilități de a avansa în chestiuni care se pot simți „blocate”. 

Sâmbătă, 10 aprilie. Încercați să abordați problemele care vă preocupă financiar. Să nu te pierzi în gândurile care te leagă de trecutul emoțional.

Duminică, 11 aprilie. Peștii vor avea multă intuiție în această zi cu întrebări la care vor avea răspunsuri. Iubirea uneori doare, dar important este că există și că este posibilitatea de a vedea că merită.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel