Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop weekend 8-9 decembrie 2022. Leii, urmăriți de succes și noroc la bani. Vărsătorii au parte de întâlniri amoroase magice: Previziuni complete
WhatsApp
Horoscop pentru weekendul 8 și 9 ianuarie și previziunile astrelor pentru cele 12 semne zodiacale.
Horoscop 11 aprilie. O idee neobișnuită deschide Leilor calea spre succes; Săgetător, un vis vechi devine realitate: Previziuni complete

Berbec - Weekendul este luminat de Luna în semnul tău, nivelul de ingeniozitate este foarte ridicat, dar din păcate și nerăbdarea. Voința de a face ceva nu lipsește, poți realiza orice îți dorești.

Taur - Este un weekend foarte important în ceea ce privește dragostea. O singură persoană te poate face să-ți pierzi cumpătul, dar ar trebui să lași lucrurile să treacă și să privești dincolo de asta. Apropo de bani, ai cheltuit foarte mulți bani, de aceea astrele te sfătuiesc să îți faci bine socotelile. În plus, trebuie să vă revizuiți strategiile de lucru.

Horoscop weekend 8-9 decembrie 2022

 

Gemeni - Se anunță multe noutăți: în prima parte a zilei de sâmbătă, 8 ianuarie, sunteți victima multor îndoieli, dar lucrurile se îmbunătățesc în a doua parte a zilei. Ziua de duminică, 9 ianuarie, este luminată de Lună într-un aspect favorabil. O ceartă cu o persoană intruzivă nu poate fi exclusă, dar veți învinge.

Rac - Situația economică este destul de ciudată, așa că aveți grijă ce cumpărați. În a doua jumătate a zilei de sâmbătă, 8 ianuarie, veți fi sub presiune. În dragoste, se pare că ești mereu pe muchie de cuțit sau în așteptare. Duminică vă invită să luați o decizie în chestiuni importante.

Leii, urmăriți de succes și noroc la bani

 

Leu - Noroc, succes și, de asemenea, un impuls incredibil la locul de muncă. În această perioadă interesantă, totul merge ca pe roate. De asemenea, aveți voința de a lupta pentru ceva important.

Fecioară - Nu ar trebui să subestimați niciodată puterea unei relații amoroase, fiți prudent cu problemele de serviciu. Stai departe de orice fel de discuție. Aceasta este perioada potrivită pentru a face cereri importante, veți culege în curând mici satisfacții.

Balanță - Prima parte a zilei de sâmbătă este plină de tensiune, dar în a doua parte lucrurile se vor liniști. Păstrați legătura cu angajatorul dumneavoastră. Există încă complicații în dragoste, dar nu sunteți de vină. Feriți-vă de prea multe cuvinte.

Vărsătorii au parte de întâlniri amoroase magice

 

Scorpion - Încercați să vă petreceți weekendul departe de certuri. Dacă o persoană te-a dezamăgit, dă-o afară din viața ta. Mulți dintre voi vor să experimenteze un tip special de dragoste, este mai bine să renunțe la trecut. Sunt unii care cer prea mult.

Săgetător - Veștile pozitive care sosesc în această perioadă vă dau speranțe pentru lunile următoare, nu sunt excluse programele noi. Unele întâlniri din această perioadă vă pot oferi multe. Aveți, de asemenea, posibilitatea de a reveni pe drumul cel bun.

Capricorn - Un sentiment, chiar dacă este pus la încercare, poate renaște. Vești plăcute vor sosi în curând pentru dumneavoastră. În acest weekend ești mai afectuos decât de obicei și ești mai prezent în viața unei persoane. Amână discuțiile pentru săptămâna viitoare.

Vărsător - Este o perioadă magică pentru sectorul muncii, iar în dragoste vrei să trăiești prea multe emoții. Totul se poate face, dar trebuie să fii bine organizat. Inima ta caută satisfacție și ești gata să te arunci într-o nouă poveste de dragoste. Acest weekend oferă întâlniri magice.

Pești - Weekend-ul începe cu Jupiter pe cerul tău astrologic. Acest tranzit vă oferă o bună doză de forță. Aveți grijă, totuși, să nu faceți judecăți pripite. Mulți dintre voi trebuie să faceți față unor schimbări importante și să fiți mai pozitivi.

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un nou HOROSCOP, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link-> https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel