Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop weekend 8-10 octombrie 2021: Zile de neuitat pentru Lei, iar pentru Balanțe apare oferta de muncă mult-visată. Previziuni complete
WhatsApp
Horoscopul pentru al doilea weekend din octombrie, de vineri, 8 octombrie până duminică, 10 octombrie: dragoste pentru Săgetător, zile de neuitat pentru Lei iar pentru Balanțe apare oferta de muncă mult-visată. Iată previziunile complete pentru sfârșitul de săptămână 8-10 octombrie 2021.
Horoscop 10 aprilie 2022. Scorpionii, copleșiți de trăiri romantice; Zi controversată pentru Lei: Previziuni complete pentru zodii

Prima săptămână a lunii octombrie se încheie și se pregătește să facă loc unei noi perioade pline de emoții și de multe lucruri noi. Unele schimbări, mici pentru unii și destul de radicale pentru alții, ar putea sosi deja în cursul acestui sfârșit de săptămână pentru cei născuți sub semnul Berbecului.

O poziție optimă a lui Venus va face ca weekendul care urmează să fie decisiv, magic și norocos pentru cei născuți sub semnul Săgetătorului, în timp ce Racii vor putea începe să răsufle ușurați și să se pregătească să îmbrățișeze veștile pozitive care se anunță.

Cei care se bucură de influența pozitivă a Balanței vor avea, în sfârșit, șansa de a culege roadele a ceea ce au semănat în această perioadă de tranziție, ținând cont de sacrificiile și de timpul petrecut pentru a se face remarcați de persoanele potrivite. Nu toată lumea va fi capabilă să înțeleagă ceea ce se află între rânduri și din acest motiv vor fi unii care nu se vor putea bucura pe deplin de zilele care vor sosi foarte repede.

Horoscop weekend 8-10 octombrie 2021. Previziuni complete pentru zodii

 


Berbec - pentru cei născuți sub acest semn, săptămâna care tocmai a trecut nu a fost altceva decât o perioadă de schimbare continuă, iar weekendul, fie că vă place sau nu, nu poate fi altfel.

Diferite vești vor ajunge la urechile Berbecilor și, deși majoritatea vor fi pozitive, vor fi unele care ar putea să le răpească câteva momente de seninătate, deși nu pentru mult timp. Apropierea familiei și a celor dragi va ajuta la depășirea unui moment complicat.

Taur - zodia Taur, conform horoscopului, va putea în sfârșit să preia controlul asupra diverselor situații și să înfrunte viața cu motivația potrivită.

Weekend-ul care urmează vă va ajuta să vă cunoașteți mai bine și să înțelegeți care ar putea fi cea mai bună modalitate de a vă ține capul sus și de a reuși să vă atingeți cel puțin o parte din obiective, adunând astfel satisfacție și apropiindu-vă de realizarea viselor.

Gemeni - Roata norocului nu pare să fie încă în poziția corectă pentru Gemeni, ceea ce face ca weekendul care urmează să fie puțin încurcat și greu de înțeles.

Să te bazezi pe ajutorul unor persoane care sunt mai experte în anumite domenii nu este cu siguranță ceva de care să îți fie rușine, așa cum nu ar trebui să îți fie rușine să recunoști că nu ești capabil să faci anumite lucruri. Iubirea, în ciuda confuziei inițiale, va fi întotdeauna prezentă și vie.

Te-ar putea interesa și: Horoscop 9 octombrie. Doar trei semne ale zodiacului vor avea noroc și multe reușite. Află dacă te regăsești printre ele

Rac - horoscopul pentru acest al doilea weekend din octombrie anunță sosirea unor zile mai bune pentru zodia Rac. Bucuria și fericirea vor putea în sfârșit să se întoarcă, chiar dacă nu toată lumea va putea să le simtă prezența de vineri.

Aveți grijă să nu vă distrageți atenția în timp ce vă aflați la serviciu: o mică greșeală ar putea să vă îndepărteze mult timp liniștea sufletească și să ducă la îndoieli și suferință.

Leu - Tot pentru zodia Leu, potrivit horoscopului, influența pozitivă a lui Venus va ajuta la organizarea unor zile de neuitat. Complicitatea partenerului nu va lipsi, iar prezența celor dragi se va face simțită chiar și în weekendul care stă să vină, favorizând nașterea unor situații deosebite, impregnate de fericire.

Deși nu se poate prezice cu certitudine, cineva ar putea avea parte de una sau mai multe surprize.

Fecioară - deși zodia în cauză poate conta pe favorurile multor astre la locul de muncă, în viața de cuplu ar putea apărea situații neplăcute. Neînțelegerile ar putea fi la ordinea zilei, mai ales având în vedere distanța lui Venus, care este ocupată să își exercite influența pozitivă asupra altor semne zodiacale.

Important, în ciuda tuturor lucrurilor, este să nu coborâți niciodată capul și să vă pregătiți să întâmpinați momente mai bune în compania partenerului și a celor dragi.

Balanță - așa cum am menționat deja, cei născuți sub semnul Balanței vor continua să culeagă roadele pe care viața a decis să le împrăștie în calea lor, multe dintre acestea vor purta în ele bucurie și fericire, în timp ce altele pot ascunde una sau mai multe noutăți capabile să aducă unele schimbări pozitive în viitorul apropiat.

Sosirea unei oferte de muncă mai bune, sau chiar una neașteptată, vă va ajuta să vă păstrați zâmbetul pe față dincolo de weekendul în cauză.

Scorpion - potrivit previziunilor horoscopului pentru acest al doilea weekend din octombrie, Scorpionul s-ar putea să nu fie printre semnele cele mai favorizate de Venus. Distanța acestui astru se va resimți mai ales vineri, când oboseala și stresul se vor interpune în viața de cuplu și vor aduce niște nori slabi de nemulțumire.

Tot ce trebuie să faceți este să vă luați câteva momente pentru a vă regenera energia și să organizați o excursie în afara orașului sau o cină la lumina lumânărilor.

Săgetător - Astrele care par să fi abandonat unele semne zodiacale, își vor revărsa favorurile asupra celor născuți sub semnul Săgetătorului. Norocul, mai ales în dragoste, va însoți zodia în cauză pe tot parcursul weekend-ului care urmează.

Potrivit horoscopului, reușita de a îndepărta momentele de bucurie și seninătate va fi complicată, dar nu dificilă: din acest motiv este indicat să îndepărtezi orice tip de gând negativ și să te dedici construcției unei relații stabile și durabile.

Capricorn - oboseala pare să îi însoțească pe Capricorni și în weekend, dar cu siguranță nu va mai fi ca la începutul acestei săptămâni. Horoscopul prezice apropierea unor momente interesante și intrigante pentru cei născuți sub acest semn.

Cei care, până acum, nu au avut șansa de a încerca o relație stabilă se pot trezi împărțiți între doi pretendenți. Aveți grijă, totuși, să nu exagerați: să vă simțiți dorit este frumos, dar să profitați de acest lucru este mai puțin plăcut. Cei care se află deja într-o relație stabilă vor avea ocazia de a-și duce relația la nivelul următor.

Vărsător - potrivit horoscopului, în weekend ar putea apărea unele încetiniri în mediul de lucru, ceea ce ar putea duce la o creștere rapidă, dar controlabilă, a nivelului de stres.

În dragoste și în relații, nu ar trebui să existe motive de îngrijorare. Oricare ar fi ocupația actuală, fie că este un hobby sau un loc de muncă, important este să nu exagerați.

Pești - săptămâna care tocmai a trecut nu a fost cu siguranță una dintre cele mai bune, iar unele persoane au avut ghinionul de a trăi pe propria piele acest lucru.

Odată cu apropierea weekend-ului, datorită unei poziții astrale mai favorabile, vei avea șansa de a-ți îmbunătăți zilele și de a-ți consolida relațiile interpersonale. Horoscopul prevede un drum tot la vale, cel puțin până la sosirea noii săptămâni din octombrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel