Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop weekend 3 - 5 iunie 2022. Leu, înarmează-te cu răbdare! Fecioară, vei lua decizii drastice. Previziuni complete pentru toate zodiile
WhatsApp
Horoscop weekend 3 - 5 iunie 2022. Săptămâna a fost grea și știi asta, dar nu-ți face griji! Weekendul este aici și trebuie să știi cum îți vor influența astrele zodia. Așa că la StiriDiaspora.ro vei putea accesa cel mai bun horoscop pentru weekend.
Horoscop weekend 3 - 5 iunie 2022. Leu, înarmează-te cu răbdare! Fecioară, vei lua decizii drastice. Previziuni complete pentru toate zodiile

Horoscop weekend BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Capacitatea ta de a comunica și abilitățile tale sociale îți vor permite în weekendul care vine să deschizi multe uși care ți-au rămas închise. De asemenea, va favoriza întâlnirile și avansarea acelor situații care au stagnat de multă vreme în viața ta sentimentală. Vor exista posibilitatea de reuniuni și împăcări.

Dar amintiți-vă că în ziua 4 Saturn își va începe mișcarea retrogradă în Casa ta a 11-a, cea a prietenilor și a activităților de grup, și va afecta Marte și Venus. Prima este planeta voastră conducătoare, așa că este foarte posibil să schimbi un aspect al personalității tale pentru a-l adapta la noile circumstanțe și situații în care te vei muta acum. Și Venus este planeta ta a banilor și a iubirii, motiv pentru care aceste două aspecte ale vieții tale, economic și sentimental, vor primi pe deplin efectele retrogradării planetei.

Berbec, horoscopul tău de weekend spune că este foarte posibil ca unele relații să fie puse la încercare și doar cele care sunt foarte bine stabilite vor rezista. A patra casă, a casei și a familiei dumneavoastră vor fi, de asemenea, afectate, așa că reparațiile sau defecțiunile în casă și unele tensiuni în întâlnirile cu prietenii sau familia vor fi frecvente.

 

Horoscop weekend TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Va fi un weekend liniștit pentru acei Taur care sunt într-o relație. Un weekend în care te poți bucura de momente de plăcere și romantism alături de persoana iubită. Nu se pare că vor exista eșecuri sau conflicte în relația lor.

Casa a VII-a, cea a iubirii și a relațiilor, nu este o Casă puternică în această perioadă și, în plus, Pluto, planeta voastră a iubirii, este încă în mișcare retrogradă, așa că mai multă liniște sufletească pentru Taurul deja relaxat. Asta nu înseamnă că lucrurile nu se vor întâmpla, dar înseamnă că nu vor fi mari schimbări sau mari progrese. Totul va urma un ritm mai lent, în care nu va fi necesară intervenția Taurului în problemele lor sentimentale.

Este posibil, totuși, ca în următoarele zile, Taurul să simtă un anumit interes sau atracție pentru cineva nou sau pe care îl poate întâlni într-un mod total neașteptat. Nu va fi ceva care să-ți schimbe viața sau să o răstoarne, dar se va naște un sentiment de iubire foarte puțin câte puțin.

Taur, horoscopul tău de weekend spune că începutul mișcării retrograde a lui Saturn, care este planeta voastră norocoasă, care va avea loc pe data de 4, vă va face să vă ocupați de anumite probleme în așteptare sau de povești vechi din trecutul dumneavoastră, care acum reapar la suprafață. S-ar putea să fiți nevoiți să le înfruntați din nou pentru a le rezolva definitiv.

 

Horoscop weekend GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Continui sub influența Soarelui asupra zodiei tale, ceea ce îți oferă o atracție specială astfel încât să poți să continui să atragi în viața ta tot ceea ce tânjești și multe lucruri pozitive. De asemenea, în acest weekend vei continua să contezi pe influența lui Venus, care va continua să tranziteze prin semnul tău, iar aceasta va face ca tu să strălucești și să îți sporești toate calitățile exterioare, crescând puterea ta de seducție și magnetismul.

Îți vei face mai multe griji pentru imaginea ta și asta te va face să începi să ai grijă serios de tine și să poți purta un aspect mult mai frumos, care te va ajuta sa seduci mai ușor pe cine îți propui. Te afli într-o perioadă de reînnoire, nu numai a imaginii tale exterioare, ci și a interiorului.

Gemeni, horoscopul tău de weekend spune că ideile tale despre viitor și despre ce vrei să faci cu viața ta se schimbă, precum și atitudinea ta față de anumite situații. Mai mult, pe 3, Mercur, conducătorul zodiei tale, își va relua mișcarea directă și o va face peste Casa ta a fricilor și a nesiguranțelor, ceea ce înseamnă că vei lăsa în urmă acele gânduri și temeri negative care te-au limitat în ultimele săptămâni.

Dar pe 4, Saturn, planeta Karmei pentru mulți, își va începe mișcarea retrogradă peste Casa ta a 9-a și poate aduce schimbări și situații oarecum tensionate, care nu vor aduce tocmai armonie și liniște în cuplu, întrucât ar putea apărea anumite discrepanțe sau diferențe de opinii. Tu și partenerul tău veți vedea lucrurile foarte diferit și veți fi în puncte opuse atunci când luați decizii.

Horoscop. Saturn devine retrograd din 4 iunie: Ce înseamnă și care va fi impactul asupra zodiilor. Taur, Leu, Scorpion și Vărsător, afectați

 

Horoscop weekend RAC (22 iunie – 23 iulie)

Vor exista unele aspecte nefavorabile, din cauza creșterii activității retrograde, de când Saturn, care este planeta voastră a iubirii, își va începe faza de retragere pe data de 4, iar acest lucru vă poate face să vă simțiți trist sau nostalgic față de trecut. În general, te afli într-o perioadă pozitivă. Nivelul tău de energie va fi destul de optim și vei avea sprijinul Cosmosului astfel încât să te simți mai optimist și mai vital.

Pe 3, Mercur, planeta comunicării, își va relua mișcarea directă asupra Casei tale de prieteni, iar asta îți va aduce intuiție mai mare și imaginație mult mai activă. Va fi ceva care îți va permite în multe momente să evadezi din realitate, dacă nu-ți place ceea ce simți sau trăiești. De asemenea, te va ajuta să iei decizii bazate pe emoțiile tale, deoarece va spori și mai mult acea caracteristică a semnului tău.

Rac, horoscopul tău de weekend spune că este posibil ca din cauza creșterii activității retrograde să existe o tendință mai mare de a trece în revistă trecutul și de a dori să schimbi anumite obiceiuri și rutine, mai ales în legătură cu sentimentele și viața ta socială. Luna, conducătorul zodiei tale, va influența și această nevoie de schimbare, mai ales la nivel personal sau în mediul tău social. Tendința în această perioadă va fi de a se îndrăgosti mai mult de aspectul intelectual al persoanei decât de aspectul fizic. Relațiile care pot apărea se vor baza pe o conexiune spirituală și împărtășirea unor interese sau idei comune, sau chiar în interes de serviciu, mai degrabă decât într-un aspect romantic.

 

Horoscop weekend LEU (24 iulie – 23 august)

În următoarele zile și în următoarele trei sau patru luni, Leul se va îngrijora mai mult de îngrijirea sa personală, pentru sănătatea și bunăstarea ta fizică și pentru schimbarea tuturor acelor obiceiuri din rutina zilnică care consideră că dăunează. Veți încerca să aflați mai multe despre aceste probleme și veți face obiectul unor discuții cu prietenii, partenerul sau familia, de la care veți urma sfaturile și recomandările acestora.

Mișcarea retrogradă a lui Pluto și acum, începând cu data de 4, a lui Saturn, planeta voastră a sănătății, ar putea favoriza reapariția unor vechi probleme de sănătate despre care credeai că s-au rezolvat definitiv, în special cele legate de piele, oase și articulații. Nu-ți face griji pentru că dacă introduci unele schimbări în alimentația ta și faci mai mult exerciții fizice sau schimbi un aspect al vieții care nu este foarte sănătos, vei putea depăși orice problemă care ți se va arăta.

Leu, horoscopul tău de weekend spune că începutul mișcării retrograde a lui Saturn vă va afecta Casa a VII-a a iubirii și a relațiilor. Acest lucru va aduce schimbări și situații tensionate în relațiile tale sociale sau romantice. Va trebui să te înarmezi cu răbdare pentru a încerca să redirecționezi situația. În plus, Venus și Marte vor fi afectate, așa că este posibil ca în weekend să fii mult mai receptiv la sfaturile și recomandările prietenilor, partenerului sau familiei. De asemenea, vă va face viața socială mult mai activă și mai intensă. În domeniul iubirii, vor exista anumite tensiuni în cuplurile nou începute.

 

Horoscop weekend FECIOARĂ (24 august – 23 septembrie)

Fecioara nu se află în cea mai favorabilă perioadă a iubirii și va trebui să se refugieze în gândurile sale pentru a-și putea evalua gradul de satisfacție față de relația actuală. Va exista tendința de a compara ceea ce au în minte, idealul lor de iubire, cu ceea ce trăiesc în fiecare zi, adică cu ceea ce au și primesc cu adevărat de la persoana iubită.

Creșterea activității retrograde va afecta cel mai mult Casa a patra a Fecioarei, cea care guvernează tot ce ține de casă și familie, așa că este foarte posibil ca în weekend să apară reparații sau avarii în locuință. De asemenea, este posibil ca unele Fecioare să-și regândească conceptul de familie sau relație amoroasă și asta îi face să ia niște decizii drastice, așa că ar putea apărea tot felul de situații. De la o separare sau ruperea relației tale actuale, la o reorganizare a nucleului familial sau o încercare de împăcare cu partenerul tău.

Fecioară, horoscopul tău de weekend spune că vei fi mai conștient de tot ceea ce ți-ai impus. Vei încerca să elimini acele limitări care nu ți-au permis să atingi fericirea pe care o cautai cu atâta nerăbdare. Senzitorii zodiei vor încerca să desfășoare toate acele activități și să provoace situațiile potrivite pentru a favoriza începutul unei noi relații. Ei vor lua inițiativa în cucerire și fără să aștepte ca alții să vină să-i cucerească.

Horoscop iunie 2022: Taur, nici să nu te gândești să faci afaceri sau planuri. Săgetător, notează în calendar ziua de 14

 

Horoscop weekend 3 - 5 iunie 2022

 

Horoscop weekend BALANȚĂ (24 septembrie – 23 octombrie)

Balanță, începi weekendul cu o anumită atitudine de rebeliune sau nemulțumire față de multe lucruri și situații care te înconjoară și asta te poate face să scoți în evidență acel temperament prost pe care știi să ai mereu atât de mult control. Te vei simți foarte presat de toate acele obligații de muncă pe care ai trebuit să le asumi în timpul săptămânii și asta te va face să descarci o parte din furia ta față de cei din jur. Gândește-te puțin înainte de a spune ceva ce vei regreta mai târziu.

În viața ta amoroasă va exista tendința de a dori să rezolvi imediat unele situații sau probleme cu partenerul tău, pe care le târâi de mult timp. Acest lucru poate duce la conflicte și discuții, deoarece vor exista unele lucruri care necesită mai mult timp și, de asemenea, mai multă analiză pentru a încerca să se schimbe.

Balanță, horoscopul tău de weekend spune că va fi nevoia de a avea totul bine legat în relația ta pentru a-ți face planuri de viitor. Te vei putea refugia în viața ta socială, care va fi foarte bogată și intensă, și în relația cu prietenii și colegii.

 

Horoscop weekend SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

În aceste zile, Scorpionul va dezbate între necesitatea de a revizui unele obiceiuri vechi, de a le modifica și de a încerca să-și îmbunătățească sentimentul de bine și teama de a face față unor schimbări sau incertitudinea rezultatelor. Va trebui să găsești echilibrul între depășirea acestor frici și luarea deciziilor corecte pentru a-ți îmbunătăți starea fizică. Poate că punctul de echilibru constă în a nu lua decizii atât de drastice sau în a introduce schimbări încetul cu încetul pentru a vedea rezultatele și a putea modifica ceea ce nu funcționează.

Mișcarea retrogradă a lui Puto, planeta voastră conducătoare, va fi responsabilă pentru această nevoie de schimbare și, de asemenea va trebui să revizuiți și să scăpați de tot ceea ce nu vă mai servește. Mai exact din vechile idei care te-au limitat și te-au împiedicat să avansezi în cele mai ambițioase obiective ale tale.

Scorpion, horoscopul tău de weekend spune că în viața ta amoroasă, lucrurile vor funcționa ca prin magie. Vei putea găsi în partenerul tău tovarășul, iubitul și confidentul de care ai nevoie acum pentru a-ți putea împărtăși preocupările, temerile și nesiguranța.

 

Horoscop weekend SĂGETĂTOR (23 noiembrie – 21 decembrie)

Cosmosul are multe lucruri pozitive pregătite pentru tine, Săgetător, în acest weekend. Mai ales în domeniul sentimental și amoros, dar și în tot ceea ce ține de viața socială și de familie. Deși Venus poate fi afectată de o activitate retrogradă crescută, vei avea influența pozitivă a lui Mercur, planeta ta a iubirii, care își va relua mișcarea directă în acest weekend. Vă va ajuta să vă îmbunătățiți toate relațiile amoroase și va favoriza comunicarea în cuplu, făcând posibilă o mai mare înțelegere.

Te afli într-o perioadă de mare fericire și armonie în relațiile tale romantice. O perioadă în care multe dintre cele mai dorite vise ale tale ar putea deveni realitate, oricât de imposibil ar părea. Va fi un moment foarte favorabil pentru a planifica o nunta, a anunta angajamente, căsătorii și a ajunge la tot felul de înțelegeri cu partenerul tău.

Săgetător, horoscopul tău de weekend spune că influența lui Mercur, care pe lângă planeta ta a iubirii este și cea a profesiei, va favoriza acorduri sau proiecte în comun cu partenerul dumneavoastră.

Horoscop. Misiunea ta, în funcție de zodie. Berbec s-a născut pentru a ieși în evidență, iar Leu pentru a fi lider. Scopul pe lume al fiecărui nativ

 

Horoscop weekend CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

Deși luna iunie, în general, va fi foarte pozitivă pentru tine, Capricorn, weekendul acesta ar putea exista unele suișuri și coborâșuri în starea ta, determinându-te să te simți uneori nostalgic pentru un trecut care va părea mai pozitiv decât prezentul tău. Acest lucru se va datora, pe de o parte, mișcării retrograde a lui Pluto și, mai ales de la Saturn, care este planeta conducătoare a semnului tău și care își va începe mișcarea retrogradă pe a doua ta Casă pe data de 4. Ar putea aduce o tendință de retragere în tine sau o iritabilitate mai mare și, de asemenea, frustrare de a nu fi atins unele dintre obiectivele pe care le-ai proiectat în minte.

Dar nu-ți face griji pentru că pentru a contracara puțin aceste efecte adverse, Mercur, planeta ta a sănătății și a muncii, își va relua mișcarea directă în ziua 3, făcându-vă să vă recuperați puțin câte puțin nivelul de energie.

Capricorn, horoscopul tău de weekend spune că viața ta amoroasă va fi și ea afectată, dar va fi mai mult din cauza atitudinii tale decât din cauza circumstanțelor externe. Nu vei fi într-o dispoziție bună și asta ar putea favoriza situații de tensiune cu partenerul tău sau unele conflicte de o oarecare importanță.

 

Horoscop weekend VĂRSĂTOR (21 ianuarie – 19 februarie)

Vărsător, vă aflați într-o perioadă în care va fi necesar să rămâneți calm și să încercați să nu vă supărați prea mult în fața situațiilor care se vor ivi în viața de familie și în relațiile de prietenie. Creșterea activității retrograde care va avea loc din acest weekend și care vă va afecta pe deplin semnul va veni să testeze unele dintre relațiile tale de prietenie actuale sau vei fi implicat în situații sau evenimente care vor afecta un prieten foarte apropiat.

Nici activitatea retrogradă care va continua în jurul zodiei tale nu te va ajuta prea mult să menții un nivel optim de energie. De fapt, atitudinea ta va fi mai degrabă negativă și pesimistă cu privire la evenimentele pe care le trăiești, chiar dacă acestea nu te afectează în mod direct. În plus, efectele activității retrograde pe Marte îți vor afecta și casa și relațiile de familie, așa că este foarte posibil să trebuiască să faci față unor situații tensionate cu rudele tale cele mai apropiate.

Vărsător, horoscopul tău de weekend spune, ca o consecință a tuturor acestor lucruri, că vei avea o preocupare mai mare pentru problemele legate de sănătate și bunăstarea ta fizică. Până în punctul în care ai putea deveni puțin obsedat de aspectul tău sau de grija de care crezi că ai nevoie. Nu te lăsa dus de informații neverificate și dacă ai cu adevărat o problemă, consultă pe cineva specializat. În relații, Vărsătorul va căuta în mare parte distracția și distracția și va atrage oameni cu care se pot distra.

 

Horoscop weekend PEȘTI (20 februarie – 20 martie)

Creșterea activității retrograde din weekend va afecta munca și viața ta economică. Vei avea pe Mercur, planeta ta a iubirii, în mișcare directă din a 3-a. Nu ți-ar face rău să te odihnești și să te relaxezi, să uiți pentru câteva zile de grijile care te-au asaltat în timpul săptămânii și să încerci să te bucuri de momente de relaxare. Așa că, profită de acest weekend pentru a face toate astea.

Te vei putea refugia în relația ta amoroasă pentru că tranzitul planetar îți favorizează viața sentimentală, făcându-o mult mai pozitivă și oferindu-ți acea fericire pe care o cauți atât de mult. Dar poți conta și pe sprijinul necondiționat al familiei tale, care va fi gata în orice moment să-ți ofere ajutorul de care ai nevoie. În jurul tău va fi multă activitate socială, de care ar trebui să profiți pentru a te sustrage de la obligațiile tale profesionale și a încerca să reîncarci energia pe care ai lăsat-o pe parcurs de-a lungul săptămânii.

Pești, horoscopul tău de weekend spune că Mercur, planeta ta iubită, va dori să ieși din zona ta de confort și să-ți asumi riscuri în dragoste. Vei fi mai îndrăzneț și vei putea depăși acea timiditate care uneori te paralizează și nu te lasă să mergi înainte sau te împiedică să-ți atingi obiectivele. Veți avea o mai mare facilitate de a comunica cu persoana care ți-a ocupat inima și gândurile de ceva vreme.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel