Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop weekend 27-28 noiembrie 2021. Taurii și Vărsătorii se pregătesc să primească norocul și banii în viața lor: Previziuni pentru toate zodiile
WhatsApp
Horoscopul pentru ultimul weekend din noiembrie, pentru zilele de sâmbătă și duminică. Iată ce ți-au rezervat astrele.
Horoscop weekend 27-28 noiembrie 2021. Taurii și Vărsătorii se pregătesc să primească norocul și banii în viața lor: Previziuni pentru toate zodiile

Berbec

În horoscopul tău de tarot ai cartea Pustnicului, ceea ce înseamnă că va trebui să faci un efort mai mare pentru a te regăsi pe tine însuți și să nu te concentrezi doar pe fericirea de moment, trebuie să transcenzi într-un fel. Această carte vă va ajuta, de asemenea, să fiți mai organizat și să nu mai risipiți banii, vă spune să economisiți pentru viitor.

Vei avea parte de câteva zile de multă spiritualitate și ajutor din partea îngerului tău păzitor pentru a realiza mai multe lucruri pe plan profesional, ține minte doar că nu totul va veni la tine cu rugăciuni și cereri, ci trebuie să faci și tu un efort pentru ca lucrurile să se întâmple.

Va fi un weekend în care veți pleca într-o excursie cu partenerul și veți petrece mai mult timp cu cei dragi. Câteva zile de odihnă vă așteaptă.

 

Taur

Lumea este cartea de tarot pentru zodia ta în acest weekend, înseamnă că vei avea parte de o schimbare foarte pozitivă în viața ta profesională și că o persoană din zodia Săgetător sau Vărsător te va ajuta foarte mult să ai mai mult succes în profesie, așa că trebuie să fii atent.

E timpul să progresați în toate sensurile, încercați doar să fiți discreți cu planurile voastre pentru a nu fi invidiați. Cartea Lumii împreună cu zodia ta înseamnă că vei începe să îți vezi viața altfel, fără atâtea complicații și că vei avea zile mai armonioase pentru a-ți trăi viața de cuplu la maxim.

Aveți un weekend de cumpărături pentru o cină cu familia, doar încercați să nu beți prea mult alcool și să vă controlați viciile. Sunteți invitați la un concert sau la dans cu prietenii dumneavoastră. 

Horoscop weekend 27-28 noiembrie 2021

 

 

Gemeni

Tema ta pentru aceste zile este Moartea, înseamnă că te afli într-o etapă a vieții tale în care trebuie să lași în urmă tot ce este negativ și să scapi de acei oameni care te-au rănit. Sunt momente în care trebuie să iei decizii drastice în materie de dragoste, dar te vor ajuta să te dezvolți ca persoană și să te eliberezi de poverile negative.

De asemenea, cei care sunt singuri vor decide să lase deoparte relațiile efemere și mai bine să fie singuri pentru o vreme pentru a-și găsi liniștea interioară de care au nevoie. Cartea Morții este foarte puternică și acest lucru te va ajuta să te reinventezi în toate pentru a fi mai bun.

În acest weekend, o rudă vă caută pentru a vă invita la o petrecere. Îți repari mașina sau îți verifici cauciucurile. Feriți-vă de pierderile de pe străzi.

 

Rac

Această carte înseamnă că trebuie să-ți depășești temerile și lucrurile negative care ți s-au întâmplat în chestiuni personale. Ești într-un moment din viața ta în care trebuie să scoți la iveală acea forță interioară pentru a realiza ceea ce ai în minte, nu uita că această carte a Lunii este mistică, de aceea îți recomandă să iei legătura cu îngerul tău păzitor și să-i ceri ceea ce ai nevoie pentru ca el să te ajute.

Luna reprezintă, de asemenea, teama de necunoscut și faptul că trebuie să depășești aceste provocări. În acest weekend vei fi foarte fericit alături de partener și de cei dragi.

Primești un cadou neașteptat de la o nouă iubire, dar nu uita să nu te entuziasmezi prea tare și să lași timp ca lucrurile să curgă. Vă cumpărați un bilet de avion. 

 

Leu

Dreptatea este cartea care va guverna în acest weekend, înseamnă că vei avea toată forța legii pământești și spirituale, deci orice problemă legală în curs de rezolvare va ieși în favoarea ta. Cartea Justiției îți recomandă să urmezi un curs în ceva ce ți-a plăcut întotdeauna, dar nu ai îndrăznit să încerci.

În acest weekend veți organiza o petrecere în familie unde vă veți simți în cea mai bună formă. Sunteți invitați să mergeți să vă urmăriți echipa sportivă preferată. Efectuați mai multe plăți întârziate la cardul de credit.

O iubire din trecut te caută să te întorci, dar încearcă să închizi acel cerc și continuă să întâlnești persoane care sunt mai compatibile cu tine. Nu uitați să vă cumpărați haine pentru acest weekend, pentru a profita de chilipiruri. 

 

Fecioară

În horoscopul de tarot ai în horoscopul tău cartea Asul de Aur, ceea ce înseamnă că norocul va fi de partea ta în aceste zile și că vei vedea în sfârșit împlinit ceea ce îți dorești atât de mult la locul de muncă sau în viața personală. Veți primi bani în plus pentru muncă. Sunteți invitat să plecați într-o călătorie sau vă întoarceți acasă cu familia pentru sărbători.

Nu uita că această carte te va ajuta să progresezi și în viața amoroasă, iar dacă ai un partener, te vei simți foarte bine. Dacă ești singur, va apărea cineva din zodia Pești sau Scorpion care va fi foarte compatibil cu tine.

În acest weekend vei fi nerăbdător să îți aranjezi casa sau să schimbi mobila din dormitor. Vei primi niște abonamente gratuite pentru a merge la un club de noapte sau la un meci sportiv, profită de ele. 

 

Balanță

Ai în horoscopul tău de tarot cartea Turnul, înseamnă că treci printr-un haos în viața personală și profesională și trebuie să te gândești bine înainte de a lua o decizie drastică pe care ai putea să o regreți. Zodia ta este foarte sensibilă la tot ce se întâmplă și asta te face să lași garda jos, de aceea cartea îți recomandă să ai răbdare și să analizezi de mai multe ori ceea ce ai de gând să faci.

În acest weekend veți fi invitați la un eveniment care vă va bucura foarte mult. Te străduiești să te perfecționezi pe plan personal, mai ales în comunicare sau artă, care îți vin ușor. Aveți o intervenție chirurgicală și totul va decurge foarte bine.

Încercați să dormiți mai mult și să lăsați deoparte telefonul mobil, nu uitați că și creierul dumneavoastră are nevoie de odihnă. Încercați să economisiți și să cumpărați doar ceea ce aveți nevoie pentru dumneavoastră.

 

Scorpion

Soarele este cartea ta de horoscop de tarot, înseamnă că norocul va fi de partea ta în tot acest timp. Această carte în conjuncție cu zodia ta reprezintă toată vitalitatea și forța interioară, iar asta face ca să îți fie greu să te lași învins, dar este și o carte a conducerii și a măreției care îți va da puterea de a face față provocărilor care îți apar în cale. Pentru cele care sunt într-o relație, va apărea o sarcină surpriză care vă va face foarte fericite.

Ai grijă în acest weekend la certurile din familie sau evită să te implici în problemele altora. Sunteți invitați să mergeți într-o excursie. Primiți un cadou neașteptat de parfum sau un ceas. Primiți bani în plus din prima de Crăciun sau din comisioanele de vânzări.

Nu te juca cu doi iubiți în același timp, nu uita că mai devreme sau mai târziu vor afla. 

Taurii și Vărsătorii se pregătesc să primească norocul și banii în viața lor

 

 

Săgetător

Ai cartea Magicianul în horoscopul tău de tarot, înseamnă că inteligența ta îți va permite să ai mari realizări personale. Această carte te va ajuta să te dezvolți pe plan profesional, dar este și momentul perfect pentru a cere o mărire de salariu sau pentru a-ți începe propria afacere, pentru că este începutul sezonului aniversar, adică aceste două energii se unesc pentru a te ajuta în tot ceea ce ai nevoie.

O nouă iubire vine spre tine din zodia Leu sau Berbec care îți va schimba viața în bine. În acest weekend sunteți invitați să plecați într-o excursie sau să vă vizitați rudele. Primești cadou un parfum sau ceva electronic.

Îți place să organizezi petreceri și astfel te vei sărbători cu mulți invitați, doar că trebuie să îți controlezi consumul de alcool sau să eviți drogurile. Vă ocupați de actele de imigrare. Îți schimbi înfățișarea. 

 

Capricorn

Cartea Marelui Preot este cea pe care ai primit-o în horoscopul de tarot, înseamnă că trebuie să ai răbdare și să fii perseverentă în toate. Încearcă să lași în urmă acel caracter impulsiv care te caracterizează, profită de această perioadă pentru a te schimba. Cartea te va ajuta să stabilești contactul cu divinitatea și cu îngerul tău păzitor, de fiecare dată când îl vei invoca, el va veni să te ajute. Învață să asculți sfaturile oamenilor care te iubesc, pentru că zodia ta vrea mereu să aibă dreptate și uneori nu este cazul.

În acest weekend te vei gândi la cineva care nu mai este alături de tine sau la acea iubire care a plecat, ține minte că este frumos să îți amintești, dar este timpul să o lași în urmă și să ai parte de experiențe noi.

Vin bani în plus sau primești un bonus. Vă cumpărați bilete de avion pentru a călători în decembrie. 

 

Vărsător

Steaua este cartea ta de horoscop din horoscopul de tarot, ceea ce înseamnă că vei fi plină de noroc în această perioadă și vei fi invitată să lucrezi la o altă companie cu un salariu mai bun și beneficii atractive. Semnul dumneavoastră împreună cu această carte înseamnă că este timpul să oficializați o relație de dragoste.

Vă schimbați obiceiurile și vă pregătiți pentru o operație estetică. Datorită hărții veți avea un val de propuneri pozitive, încercați doar să vă schimbați caracterul, că nu este indicat să reacționați exagerat la probleme, adică evitați drama.

Acest weekend va fi unul cu multe petreceri și întâlniri de familie. Ajutați un prieten să iasă din umbră. Îți aranjezi camera. Primești o invitație la un eveniment sportiv care îți va plăcea cu adevărat. 

 

Pești

Horoscopul tău de tarot îți arată cartea Forța și nici că se putea mai bine, pentru că simbolizează credința în Dumnezeu și în tine, adică reprezintă forța interioară a semnului tău de a progresa în tot ceea ce ți-ai propus; totuși, cartea indică faptul că nu ar trebui să te joci cu sentimentele oamenilor, mai ales în materie de relații. De asemenea, indică faptul că este momentul să începeți o afacere sau să vă mutați de casă, astfel încât să puteți progresa.

În acest weekend veți călători și veți vedea locuri noi. În plus, vei avea zile de multă dragoste cu partenerul tău formal și te gândești deja să ai o familie. Primiți un cadou neașteptat. Sunteți invitat la un concert sau mergeți la un club de noapte.

Ai grijă ce mănânci, punctul tău slab este stomacul. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel