Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop weekend 2-4 iulie. Previziuni pentru toate zodiile: Vărsătorii găsesc afacerea care îi va îmbogăți, iar Leii își află prietenii falși
WhatsApp
Săptămâna a fost destul de dificilă, dar de astăzi începe week-endul! Iată cum vă vor influența stelele semnul zodiacal și citiți pe Știri Diaspora la cel mai bun horoscop pentru sfârșitul de săptămână 2 - 4 iulie 2021.
Horoscop weekend 2-4 iulie. Previziuni pentru toate zodiile: Vărsătorii găsesc afacerea care îi va îmbogăți, iar Leii își află prietenii falși

Iată previziunile horoscopului pentru weekend 2- 4 iulie și află tot ceea ce ți-au rezervat astrele în materie de sănătate, bani și dragoste.

Vezi și: Horoscop. Doar șase semne ale zodiacului știu să iubească cu adevărat. Viața cu acești nativi e ca un basm

Horoscop weekend 2-4 iulie. Previziuni pentru toate zodiile

 

Berbec

Vineri, o zi în care să fii îndrăgostit și să te simți împlinit. Zodia ta nu știe să fie singură, așa că în acest weekend vei petrece mult timp cu partenerul tău. Cei singuri vor întâlni noi iubiri și foarte compatibile cu semnele Vărsător, Leu și Săgetător. Evitați să purtați discuții despre probleme care nu sunt ale dumneavoastră, este mai bine să stați departe mai ales în situațiile de muncă. Terminați să efectuați plățile restante și ajungeți la zi cu datoriile.

Sâmbătă lucrați la o afacere proprie care să vă lase mai multă abundență. Dacă vi se cere o opinie, exprimați-vă părerea fără să jigniți și încercați să ajungeți la o soluție. Vei avea o lovitură de noroc și va fi cu numerele 07 și 66, combină-le cu ziua ta de naștere pentru a-ți personaliza norocul. Aveți grijă de tensiunea arterială ridicată și de problemele hormonale, consultați medicul.

 

Taur

Vei fi puțin supărat pe tine însuți, pentru că simți că nu faci suficiente progrese în muncă și în viața personală și asta te frustrează. Analizați ce faceți greșit pentru a începe să corectați. Semnul tău este mereu în căutare de progres, de aceea ți se recomandă să ai două locuri de muncă sau să-ți deschizi propria afacere pentru a avea mai multe venituri și să urmezi sâmbăta cursuri de administrație și vânzări, care te vor ajuta în viitor.

Sunteți invitați să mergeți într-o excursie în această lună. Cereți un împrumut pentru a achita datoriile, aveți grijă de dumneavoastră în această perioadă de cumpănă și nu faceți cheltuieli inutile. Vei fi foarte stabil cu partenerul tău și te vei simți foarte bine. Celibatarii vor avea parte de iubiri noi și pasionale din semnele Leu și Capricorn. Numerele tale norocoase sunt 00 și 71.

 

Gemeni

Veți avea întâlniri de lucru pentru a încheia un nou proiect. Zodia ta se descurcă bine atunci când lucrează cu oameni din străinătate, așa că este timpul să studiezi relațiile internaționale și limbile străine, nu mai ezita. Vei avea un weekend distractiv și vei fi înconjurat de noi prieteni. Vă cumpărați o bicicletă și începeți o rutină de exerciții fizice. Primești bani în plus la care nu te așteptai printr-un premiu la loto cu numerele 03 și 17.

O iubire foarte pasională se anunță pentru Gemenii din zodia Balanță sau Pești. Cuplurile căsătorite ar trebui să încerce să fie liniștite în relația lor, nu aveți întotdeauna dreptate, ar trebui să fiți mai toleranți. Cereți un împrumut pentru o casă. Sunteți în căutarea unei iubiri din zodia Pești sau Berbec pentru a reveni. Rămâneți sănătoși și mai mult în această eventualitate; mâncați mai bine și faceți exerciții fizice.

 

Rac

Vei avea foarte mult noroc în toate aspectele legate de muncă. Primiți o surpriză din partea companiei dvs. pentru o poziție mai înaltă. Banii vin la dvs. prin intermediul jocurilor de noroc; ocupați numerele 11 și 30. Îmbrăcați-vă în culori deschise pentru a atrage mai multă abundență. În acest weekend va fi vorba de a te reinventa în toate aspectele vieții tale și de a elimina toate lucrurile negative din jurul tău pentru a te simți cel mai bine. Efectuați plăți de impozite. 

Nu te încăpățâna cu acea iubire care nu era pentru tine și uită de ea, întâlnește persoane mai compatibile pentru tine din zodia Săgetător sau Pești. Nu cădeți în provocări cu foștii parteneri, mai bine ștergeți-le numerele și uitați de experiențele proaste, dați-vă posibilitatea de a întâlni oameni mai buni.

 

Leu

Weekend pentru a scoate tot ce aveai depozitat în dulap și a te reînnoi complet pentru a merge mai departe. Elementul tău este focul și asta te obligă să nu ai nimic care să te împiedice să mergi înainte, așa că folosește aceste trei zile pentru a-ți reîncărca energia acasă. Nu vă gândiți la ceea ce nu este, pentru că mintea voastră este puternică și atrage ceea ce vrea; puneți gânduri pur pozitive și lăsați gelozia deoparte.

Vineri supărare față de prietenii tăi pentru că simți că abuzează de tine și te caută doar atunci când au nevoie de o favoare, nu te aștepta niciodată la ceea ce nu va veni, este mai bine să schimbi prieteniile. Pentru Leii care sunt în cuplu va fi un weekend de multă dragoste și pasiune. Ai grijă ce mănânci, ai grijă la stomac. Învățați mai mult pentru examene. Numerele tale norocoase sunt 05 și 41.

Te-ar putea interesa și: Horoscop chinezesc. Cinci zodii se pot aştepta la promovări sau măriri de salarii în luna iulie. Care sunt semnele cu noroc în carieră

 

Fecioară

Horoscop weekend 2-4 iulie. Previziuni pentru toate zodiile: În aceste zile vei lua decizii foarte importante în viața ta sentimentală. Știu că uneori te plictisești de relație, dar nu fi atât de extremă și ajunge la o bună înțelegere cu partenerul tău; dragostea este o referință pe care trebuie să o ai, dar nu să o forțezi, lasă totul să curgă. În această vineri vei avea unele dificultăți cu oamenii de la serviciu, încearcă să rămâi cât mai calm.

Reînnoiește-ți casa și vopsește-o în culori deschise, astfel încât să ai parte de mai multă abundență. Sărbătoriți ziua de naștere a unui membru al familiei. Terminați de efectuat plățile scadente. Aveți grijă de problemele gâtului și ale plămânilor, renunțați la fumat. Numerele tale norocoase sunt 14 și 29. Primiți o propunere pentru o afacere online, încercați să aveți mai multe venituri și astfel să fiți mai puțin presat de datorii.

 

Balanță

Fiți calm în deciziile pe care le luați la locul de muncă, deoarece sunteți foarte intens și uneori nu vă gândiți la ceea ce veți face. Meditați și cereți sfatul înainte de a lua o decizie, mai ales dacă vreți să renunțați la locul de muncă, gândiți-vă că acesta este viitorul vostru și vă poate schimba radical viața. Faci aranjamentele necesare pentru a te muta sau pentru a căuta un apartament pentru a fi un pic mai independent în viața ta;

Este întotdeauna bine să trăiești departe de părinți pentru a te maturiza. Plecați într-o călătorie în luna iulie. Partenerul dumneavoastră vă cere să locuiți împreună sau să deveniți părinți, gândiți-vă bine înainte de a lua o decizie. Mama ta te caută pentru că se simte deprimată, încearcă să-i oferi sprijin moral. Numerele tale norocoase sunt 16 și 70.

 

Scorpion

În acest weekend analizezi cum să progresezi mai mult în viața ta. Ești în floarea vârstei, așa că nu-ți fie teamă să te reinventezi în toate felurile în care poți, mai ales în materie de muncă. Atenție la problemele de spate și de oase; evitați să cărați lucruri grele pentru a nu vă răni, mai ales dacă urmează să începeți un program intens de exerciții fizice.

Un fost partener vă caută pentru a vă împăca, mai bine încercați să închideți cercul și să lăsați această experiență în urmă, pentru că dacă v-a făcut-o deja, se va întâmpla din nou; este mai bine să întâlniți persoane mai compatibile. Vă cumpărați un nou telefon mobil și schimbați sistemul de plată. Numerele tale norocoase sunt 04 și 11. Fii mai atent cu banii și dacă te împrumuți, nu accepta ca să nu-ți fure norocul.

 

Săgetător

Vei avea multe lucruri neterminate de făcut în aceste zile. Acum te hotărăști să recuperezi totul și să fii mai motivat cu planurile tale de viață. Nu uita că zodia ta este focul și asta te face să fii foarte determinată și să ai succes în tot ceea ce faci. Ține cont de faptul că cea mai bună perioadă a ta începe în lunile de vară și este momentul în care energia ta pozitivă crește mai mult, profită de ea.

Mama ta te caută pentru a o ajuta cu o situație familială. Ești foarte carismatic și cuceritor, iar asta face ca dragostea să fie de partea ta, mai ales în acest weekend cu semnele Leu, Pești și Rac. Numerele tale norocoase sunt 50 și 12. Încearcă să porți culori vii pentru a stimula abundența.

 

Capricorn

Uneori nu te gândești că prin acțiunile tale îi rănești pe ceilalți, așa că îți recomand să-ți analizezi deciziile de viață pentru a nu căuta probleme acolo unde nu există. Weekend de multe presiuni de muncă și școală, organizează-te mai bine și ia-ți înainte tot ce ai în așteptare. Îți cumperi haine și pantofi pentru a-ți schimba aspectul. Țineți pasul cu dieta care vă va ajuta să arătați și să vă simțiți cât mai bine.

O iubire din zodia Berbec sau Scorpion va fi foarte aproape de viața ta pentru a avea o relație mai formală. Încercați să aveți grijă de banii dumneavoastră, este mai bine să economisiți în această perioadă și să puneți pe pauză acele achiziții care nu sunt urgente. Numerele tale norocoase sunt 02 și 31.

 

Vărsător

Vineri să nu promiți ceea ce nu ai de gând să îndeplinești și mai mult în materie de dragoste; este mai bine să spui adevărul sau să nu spui nimic. Știu că semnului tău nu-i place să-i rănești pe alții, dar este mai bine să fii sincer. Efectuați proceduri de audit la locul de muncă și evaluări ale managerului dumneavoastră. Aranjați actele pentru un împrumut bancar. Te gândești mult la cum să faci bani și asta e problema ta; nu te mai gândi prea mult la asta, e timpul să o faci, deci caută parteneri și înființează o companie de comunicare sau o firmă de marketing.

Sunteți invitați să mergeți într-o excursie în luna iulie cu prietenii dumneavoastră. Nu împrumutați bani, vă vor fura norocul. Weekend pentru a fi la înălțime cu partenerul și prietenii; vă pricepeți foarte bine la organizarea de evenimente. Numerele tale norocoase sunt 16 și 21.

 

Pești

Horoscop weekend 2-4 iulie. Previziuni pentru toate zodiile. Vei fi foarte calm și vei petrece mult timp cu cei dragi, trebuie să o faci. Peștii sunt stâlpul familiei și cei care îi aduc pe ceilalți în față, pentru că sunt foarte generoși. Sâmbăta pentru a analiza dacă să începi o afacere sau să-ți schimbi locul de muncă, sunt momente pentru a progresa în viața profesională. Vă achitați o datorie din trecut și vă reveniți pe calea cea bună din punct de vedere financiar. Cumpărați un bilet de avion pentru a pleca într-o excursie în lunile de vară cu partenerul dumneavoastră.

Duminica aceasta vei fi foarte norocos în toate și va fi o zi cu mult ajutor divin. Încercați să nu vă supărați din cauza unor situații care nu sunt importante și nu vă implicați în bârfe, este mai bine să stați departe de orice lucru negativ. Numerele tale norocoase sunt 00 și 88.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel