Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop weekend 14 - 16 ianuarie 2022. Vești grozave pentru Gemeni, dragoste pasională pentru Scorpion. Află cele mai bune previziuni pentru fiecare zodie
WhatsApp
Horoscopul pentru acest weekend, 14 - 16 ianuarie 2022, este aici. Află cele mai bune previziuni pentru fiecare zodie în materie de sănătate, bani și dragoste.
Horoscop weekend 14 - 16 ianuarie 2022. Vești grozave pentru Gemeni, dragoste pasională pentru Scorpion. Află cele mai bune previziuni pentru fiecare zodie

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Vineri, pentru a realiza schimbările necesare pentru a fi mai bun în viața personală, amintește-ți că ești în cel mai bun stadiu pentru a lua decizii și a crește mai mult, doar nu-ți fie frică de viitor. Weekend de vizită la rude. Ai grijă la problemele de gât și spate, acestea sunt dureri pe care le aduce stresul, așa că încearcă să fii mai calm. Încercați să achitați lucrurile pe care le aveți în așteptare cu plata. Sâmbătă încercați să nu lăsați lucrurile pentru mai târziu și faceți-le la timpul lor. Primești bani în plus din loterie cu numerele 12 și 30. Ziua ta norocoasă este duminică. O fostă iubire Săgetător sau Vărsător vă va căuta să ieșiți.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Weekend de energie foarte bună în jurul tău pentru a-ți îndeplini toate sarcinile de lucru și pentru a fi mai bun în chestiuni economice. Amintiți-vă că semnul dumneavoastră domină tot ceea ce are legătură cu propriile probleme de afaceri. Ține-te de dietă, deja arăți din ce în ce mai bine. Cu partenerul tău ești încă foarte stabil și formal. Te duci sâmbătă la dentist pentru un control de rutină. Ferește-te de o iubire din trecut care va vorbi despre tine din ciudă. Încearcă să fii mereu în pace în relații și la locul de muncă. Numerele tale norocoase sunt 21 și 89.

Citește și Horoscop 2022: Cuvântul magic pentru fiecare zodie și culoarea norocului în noul an. Berbec va fi unul dintre cele mai avantajate semne

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Vei primi o veste bună vineri și ești invitat să lucrezi la un nou proiect care te va face să te simți grozav. În dragoste vei avea probleme cu partenerul tău din cauza geloziei sau a trădării, amintește-ți că sentimentele tale se schimbă mereu. Mama ta te caută pentru a-ți cere ajutor financiar și sprijin moral. Primiți o invitație sâmbătă pentru a ieși cu un nou partener al zodiei de pământ. Duminică vei avea un noroc cu numerele 00 și 52.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Va fi un weekend în care o să fii într-o companie foarte bună. Amintește-ți că zodia ta este una foarte sentimentală și trebuie să fie mereu cu un partener. Primești bani în plus vineri cu numerele 19 și 23. Va fi o zi foarte norocoasă pentru semnul tău în tot, așa că încearcă să porți haine deschise la culoare, astfel încât energia ta pozitivă să fie mai puternică. Sâmbătă va fi o zi pentru a merge la un curs, pentru a învăța să stăpânești toată forța ta mistică. Ai grijă de durerile de stomac sau intestinale. O iubire foarte compatibilă va veni la cei singuri din zodia Rac.

Leu (23 iulie - 23 august)

Vineri este o zi de transformare totală a vieții tale, amintește-ți că semnul tău este foarte intens în tot ceea ce face și de aceea în această lună desfășoară reînnoirea energiilor pentru a fi mai bun. În weekend probabil o să cumperi un bilet de avion sau de autocar pentru a-ți vizita familia, iar dacă nu, veți face o mică remodelare în casa dumneavoastră. Fiți atenți cu dragostea și încercați să vă detașați de oamenii care sunt toxici pentru dumneavoastră. Duminică va fi o zi cu multă comunicare divină.

Vezi și Horoscop. Zodiile care vor fi infidele în 2022: Una dintre cele mai de temut liste astrologice pentru anul curent a sosit

Fecioară (24 august - 22 septembrie)

Weekend de analiză a unei schimbări necesare în munca ta pentru a câștiga mai mult și pentru a crește economic. Amintește-ți că zodia ta domină foarte mult comunicarea și designul grafic, încearcă să faci un curs în weekend pentru a crește profesional. În dragoste vei fi foarte stabil cu partenerul tău actual, iar Fecioarele care sunt singure vor avea o dragoste trecătoare și pasională. Numerele tale norocoase sunt 21 și 33.

 

Horoscop weekend 14 - 16 ianuarie 2022

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Vei elimina din viața ta în această vineri tot ce nu ai nevoie și îți vei realiza reînnoirea personală. Ești în cel mai bun an al tău și mai mult, pentru că vei găsi dragostea adevărată. Dacă o ai deja, o să-ți oficializezi relația, așa că este timpul să reînnoiești totul în jurul tău. Părinții tăi te caută pentru a-i ajuta cu o boală. Vei avea o revelație de la Îngerul tău păzitor, așa că încearcă să aprinzi o lumânare albă pentru a-ți îmbunătăți comunicarea. Primești bani în plus datorită unui premiu la loto cu numerele 03 și 17. Va fi un weekend plin și vei primi sarcini în așteptare de anul trecut.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Vei aduce îmbunătățiri în casa ta în acest weekend, pentru că zodia ta este dominată de curățenie și ordine, iar asta te determină să ai mai multă abundență în viața ta, dar îți oferă și multe satisfacții. În această vineri vei participa la întâlniri cu șefii tăi, dar încearcă să nu te cerți și să nu ai probleme cu colegii tăi. În schimb, concentrează-te pe a performa. Dacă ești singur, în aceste zile o dragoste pasională a zodiei de pământ va veni la tine. Îți repari mașina și schimbi o anvelopă. Duminică vei avea un noroc cu numerele 03 și 21.

Citește și Horoscop. Cuplurile zodiacale care se vor despărți în 2022: Aceste semne ajung la separare sau chiar la divorț

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Vinerea aceasta va fi norocoasă pentru zodia ta, vei primi o surpriză economică și îți vor veni vești bune care te vor face să te simți grozav. Cineva te invită să pleci într-o excursie, acceptă pentru că va fi cel mai bine pentru tine. Încearcă să nu mergi cu două iubiri în același timp, pentru că vei arăta rău, așa că încearcă să îți controlezi temperamentul sexual. Amintiți-vă că cea mai bună este onestitatea. Sunteți invitat la mai multe petreceri în acest weekend. Cumperi haine pentru a-ți reînnoi aspectul. Îți schimbi telefonul mobil. Ai grijă la bârfele din familie, evită să vorbești despre intimitățile tale. Numerele tale norocoase sunt 02 și 71.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Veți primi o veste foarte bună despre un nou proiect de muncă în acest weekend cu care veți putea crește profesional. Vinerea aceasta va aduce noroc pentru zodia ta, așa că îți recomand să aprinzi o lumânare albă pentru ca energiile tale pozitive să crească intens pe parcursul acestui an. Primești bani în plus prin tragere la sorți cu numerele 03 și 22. Ai grijă de durerile de spate și de oase, reține că schimbările de vreme îți afectează sănătatea. Cumperi haine pentru ziua ta de naștere, deoarece îți place mereu să porți haine noi în acea zi specială pentru tine. Veți primi multe cadouri și felicitări.

Vărsător (20 ianuarie - 19 februarie)

Te vei simți bine dispus vineri și vei dori să crești profesional. Anul acesta îți va fi foarte bun din punct de vedere economic, profită de oportunitățile care se ivesc. În weekend vei participa la multe petreceri sau întâlniri de ultim moment. Ai grijă de durerile intestinale sau de stomac, încearcă să nu bei mult alcool sau să fumezi. O dragoste din trecut caută să te întorci. Încearcă să-ți arăți că poți cu noi proiecte de lucru. Îți plănuiești deja ce vei face la următoarea ta zi de naștere, zodia ta vrea mereu să sărbătorească. Numerele tale norocoase sunt 16 și 23.

Vezi și Horoscop. Când o să ai ghinion și când va fi ziua norocoasă în anul 2022, în funcție de zodie

Pești (20 februarie - 20 martie)

Îți vei schimba locul de muncă sau casa în această vineri, ține cont că anul acesta va fi o metamorfoză totală pentru tine, pentru că a venit momentul să faci schimbări pozitive în viata ta, așa că încearcă să ai o atitudine bună. Îți amintești mult de cineva din trecut, dar este mai bine să închizi acel cerc al iubirii și să-ți dai sarcina de a întâlni oameni care sunt mai compatibili cu tine. Nu mai fuma și nu mai bea atât de mult alcool, e mai bine să scapi de depresii făcând mișcare. Vei avea un noroc duminică cu numerele 03 și 44. Consultați medicul sau vă gândiți să vă operați. Dăruiești un animal de companie. Aveți grijă când conduceți, fiți foarte atenți.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel