Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop. Trei semne zodiacale care se vor întoarce la fostul iubit în timpul Lunii în Săgetător, în perioada 23 - 25 februarie 2022
WhatsApp
Indiferent de semnul tău zodiacal, sunt șanse mari să fii în mare contact cu starea ta emoțională din această perioadă. Luna în Săgetător aduce cu ea impulsivitate, pasiune și instinct. Astăzi veți acționa conform intuiției voastre interioare și veți face alegeri care vă vor surprinde. De aceea nu trebuie să vă mirați dacă vă lovește un dor intens de fostul partener și vă treziți la o cafea împreună.
Horoscop. Trei semne zodiacale care se vor întoarce la un fost iubit în timpul Lunii în Săgetător, în perioada 23 - 25 februarie 2022

Astăzi este genul de zi în care cântărim lucrurile, astfel încât să ne dăm seama de valoarea lor și dacă reprezintă sau nu, ceva real pentru noi. Acest lucru este valabil și pentru relații. Oamenii intră și ies din viața noastră - iar unii dintre ei sunt doar pierderi temporare. Deoarece ei își croiesc drum înapoi în viața noastră din motive întemeiate, iar noi vom ajunge să examinăm motivele în timpul Lunii în Săgetător.

În aceste zile, s-ar putea chiar să ne împăcăm cu un fost prieten sau iubit. Și dacă se va întâmpla, consideră că este un lucru bun, deoarece Luna în Săgetător este un tranzit care aduce cu sine vești bune. Iată care sunt cele 3 zodii influențate de Luna în Săgetător.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

 

2. -imagine fara descriere- (cancer-2293007_1280.png)

 

Luna în Săgetător îți luminează sectorul parteneriatelor romantice, iar aceasta este o perioadă de căutare a plăcerii pentru tine.

Vei fi o persoană care își invită fostul iubit înapoi în viața sa în timpul Lunii în Săgetător, și asta pentru că amândoi ați ajuns la o înțelegere că această despărțire trebuie să fie temporară; niciunul dintre voi nu a vrut să se termine definitiv. 

Luna în Săgetător îți prezintă locul și momentul potrivit, iar tu vei simți că este cu siguranță momentul oportun; trebuie să îl aduci înapoi pe fostul iubit și să îți schimbi statutul din celibatar în "este complicat". Nu va fi complicat pentru mult timp, însă. Faci mișcarea corectă.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

 

3. Horoscop. ... (capricorn-2542608_1280.png)

 

Luna în Săgetător aduce în atenție trecutul și relațiile karmice, așa că s-ar putea să fii gata să te împaci cu un fost pentru că simți că sunteți suflete pereche. Sunt șanse mari ca atât tu, cât și partenerul tău, să nu fi vrut niciodată să vă despărțiți cu adevărat. Dar timpul și experiența v-au arătat că ar fi mai bine să vă împăcați.

Ați ajuns să realizați, pentru că sunteți foarte, foarte pragmatici, că ființele umane nu se simt bine atunci când trăiesc unul peste capul celuilalt și, deși aveți nevoie de spațiu, vă dați seama că aveți nevoie și de dragoste și afecțiune.

Un lucru pe care te poți baza este că fostul tău încă te iubește și este încă dispus să îți ofere afecțiune dacă îți dorești acest lucru. Și îți dorești. Te vei împăca cu fostul tău partener, în timpul Lunii în Săgetător.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

 

4. Horoscop. ... (aquarius-2296922_1280-1.png)

 

Când Luna se află în sectorul tău de prieteni, nu se poate nega faptul că cel mai bun prieten al tău a fost și iubitul tău, de care ți-a fost greu să te desparți. Așa că, atunci când îți spune că are nevoie de tine înapoi în viața sa, s-ar putea să fii de acord. Veți începe din zona de prieteni, dar te vei muta rapid înapoi în cea a iubiților.

Te vei împăca cu fostul în timpul Lunii în Săgetător pentru că ai ajuns să realizezi că nu poți face totul singur. Chiar ai nevoie de această persoană în viața ta, și nu pentru dragoste și afecțiune, ci pentru absolut tot.

Da, dragostea este acolo, dar, o, Doamne, la fel și istoria. Istoria ta cu acest fost este vastă și variată, și ați avut atât de multe momente frumoase, precum și mult prea multe tragedii. În timpul Lunii în Săgetător, veți ajunge amândoi la un acord care vă permite să vă întoarceți în viața celuilalt, cu intenția de a face să funcționeze. Pas cu pas aduceți dragostea înapoi în viețile voastre.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel