Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop TAROT săptămâna 9 - 15 august. Săgetător: Victoria este a ta! Peşti: Poți fugi, dar nu te poți ascunde
WhatsApp
Horoscop Tarot pentru săptămâna 9 - 15 august. Cărţile din această săptămână vin cu lecţii importante şi mesaje de încurajare pentru toate zodiile. Află ce îţi rezervă săptămâna!
Cărţi Tarot (sursa foto Pixabay)

Horoscop TAROT săptămâna 9 - 15 august

Nu rata: Horoscop Chinezesc 9-15 august, previziuni pentru toate zodiile: Maimuțele vor avea o întâlnire care le va schimba definitiv viața

 

Horoscop Tarot Berbec

Cartea ta pentru săptămâna 9 - 15 august: Omul spânzurat

Cartea ar putea indica o schimbare majoră de perspectivă în această săptămână. Alternativ, poate însemna că este nevoie de un fel de sacrificiu. Cartea dorește să treci în zilele următoare printr-un proces care ar putea să te facă să te simți inconfortabil, dar te poate duce la o eliberare atât de necesară a tiparelor din trecut negative care nu te mai ajută acum. Te-au ţinut pe loc aceste credințe? Săptămâna aceasta ești încurajat să le dai drumul odată pentru totdeauna.

Vezi și: Horoscop de week-end, 13-15 august 2021: Ocazii unice în viață pentru Fecioară și explozie de noroc pentru Balanță și Capricorn

 

Horoscop Tarot Taur

Cartea ta pentru săptămâna 9 - 15 august: Cavalerul baghetelor

Cavalerul baghetelor este o carte impulsivă, care indică sentimente de neliniște care pot duce la turbulențe în viața ta. În această săptămână, vi se cere să examinați o decizie cu care vă confruntați și să luați în considerare consecințele momentelor când acţionaţi în grabă. Poate că ați fost gata să alegeți calea pe care să o luați, dar poate ar trebui să aruncați o a doua privire înainte de a sări. Acest lucru nu este un lucru ușor de făcut atunci când sunteți entuziasmați de ceva, dar cartea vă reaminteşte că un plan bine pus la punct aduce succesul pe termen lung.

 

Horoscop Tarot Gemeni

Cartea ta pentru săptămâna 9 - 15 august: 9 Cupe

Primirea celor 9 Cupe ar putea semnala că aceasta este săptămâna în care stelele tale vor începe în cele din urmă să se alinieze. Când această carte apare, este un semnal din univers că totul în viața ta este așa cum ar trebui să fie. Această doză de energie norocoasă ar putea însemna să te simți perfect mulțumit la slujba ta, în relația ta, în prietenii - cupa ta emoțională ar putea cu adevărat să se prăbușească! Ia-ți timp să te oprești și să apreciezi abundența binecuvântărilor pe care viața ți le oferă chiar acum.

 

Horoscopul Tarot Rac

Cartea ta pentru săptămâna 9 - 15 august: Soarele

Soarele strălucește cu adevărat asupra ta săptămâna aceasta! Această carte reprezintă abundență, optimism, succes și căldura unui moment fericit din viața ta. S-ar putea să fi trecut printr-un moment tumultuos din viața ta, simțindu-te de parcă nu ar fi existat un scop la vedere. Ei bine, întotdeauna este întunericul înainte de zori - și au sosit zorii! Prin aceste obstacole ai învățat multe despre tine și ai câștigat încredere din faptul că știi că poți rezista oricărei furtuni. Bucură-te de această perioadă de pozitivitate pentru că ai câștigat-o.

 

Horoscop Leu Tarot

Cartea ta pentru săptămâna 9 - 15 august: Puterea

Cartea semnalează că aveți tăria interioară necesară pentru a naviga cu grație într-o situație dificilă din viața voastră. Este ușor să te pierzi în emoții precum furia, tristețea, frica sau rușinea, dar ești chemat să te ridici peste asta săptămâna aceasta și să rămâi calm în acest timp de adversitate. Nu acționa după instinctele tale de bază. În schimb, îmbrățișează-ți latura mai plină de compasiune și iertare. Acest lucru vă permite să deveniți un războinic tăcut care rămâne în control nu numai asupra dvs., ci și asupra situației.

 

Horoscop Tarot Fecioară

Cartea ta pentru săptămâna 9 - 15 august: As de Săbii

Momentul tău de descoperire a sosit! As de Săbii semnalează că ceața se ridică și că ai o claritate mentală mai mare săptămâna aceasta. Se poate simți ca și cum ai vedea lumea printr-un obiectiv nou-nouț, unul care te ajută să scapi de zgomot și să ajungi la adevărul problemei. Oare situația nu este ceea ce pare? Te-a înșelat cineva? Te-ai amăgit pe tine însuți? Vi se oferă ocazia de a curăța aerul și de a ajunge la miezul problemei.

 

Horoscop Tarot Balanță

Cartea ta pentru săptămâna 9 - 15 august: Regina baghetelor

Nu ești chiar fluture social? Regina baghetelor indică faptul că o energie fermecătoare și entuziastă revarsă din interiorul tău în această săptămână, iar alții nu vor putea să nu ia în seamă. De fapt, te-ai putea simți lovind în centrul atenției! Acesta este momentul perfect pentru a vă pune acolo, conectându-vă cu ceilalți și integrându-vă într-un grup de indivizi cu aceeași idee. Nu te abține - entuziasmul tău ar putea ajunge să fie contagios.

 

Horoscop Tarot Scorpion

Cartea ta pentru săptămâna 9 - 15 august: Judecată

Ai putea fi la un pas de o decizie care va avea un impact de lungă durată! Ați fost de ceva vreme la această răscruce de drumuri, nesigur pe ce cale să mergeți. Cartea Judecății știe că cele mai bune alegeri provin din amestecarea perfectă a capului și a inimii. Aceasta înseamnă că nu trebuie doar să căutați în trecutul dvs. lecții tangibile pe care le-ați învățat, ci trebuie să vă conectați și la sinele vostru interior și să ascultați ceea ce încearcă să vă spună intuiția voastră. Aceasta este săptămâna pentru a lua decizia - și aveți deja tot ce aveți nevoie pentru a face acest lucru.

 

Horoscop Tarot Săgetător

Cartea ta pentru săptămâna 9 - 15 august: 6 de baghete

Victoria este a ta săptămâna aceasta! 6 de baghete este o carte de rezoluție și onoare. Aceasta indică faptul că nu numai că ai muncit din greu și ți-ai atins obiectivele, dar începi să câștigi recunoaștere datorită lor. Ați primit laude de la companii mai mari pentru eforturile depuse pentru un proiect? Ați pus în aplicare un nou regim de sănătate și alții au observat? Puteți fi înclinați să respingeţi laudele, dar acum nu este momentul. Este OK să fii recunoscut pentru realizările tale, așa că bucură-te de acest moment!

 

Horoscop Tarot Capricorn

Cartea ta pentru săptămâna 9 - 15 august: Regina de Săbii

Pregătește-te să stai pe tronul tău săptămâna aceasta! Regina Săbiilor este incredibil de perceptivă, întruchipând o claritate intelectuală și o maturitate care o ajută să regleze zgomotul emoției și al opiniei externe. S-ar putea să vă confruntați cu o decizie acum sau în viitorul apropiat, iar această carte vă servește ca un memento pentru a vă baza pe logica dvs. și pentru a analiza toate faptele înainte de a continua. Aveți o mulțime de experiență și înțelepciune pe care le puteți folosi, așa că asigurați-vă că le utilizați.

 

Horoscop Tarot Vărsător

Cartea ta pentru săptămâna 9 - 15 august: 8 Cupe

În această săptămână ești chemat să te separi de o situație dezamăgitoare sau de o relație neîmplinită din viața ta. Cele 8 Cupe recunosc că această despărţire va fi dureroasă, mai ales că ați dedicat atât de mult timp și energie. De fapt, acesta ar putea fi unul dintre motivele pentru care nu ați făcut-o deja. În loc să vă concentrați asupra a ceea ce ar fi putut fi situația sau să sperați că lucrurile se vor schimba, acceptați-o pentru ceea ce este. Amintiți-vă, plecarea vă va face rău temporar, dar rămânerea vă poate răni mai mult pe termen lung.

 

Horoscop Tarot Pești

Cartea ta pentru săptămâna 9 - 15 august: 7 de Săbii

Puteți fugi, dar nu vă puteți ascunde săptămâna aceasta! Cartea recunoaște că este posibil să încercați să evitați sau să scăpați de o situație pe care este mai bine să o confruntați direct. Ați amânat o conversație dură cu un prieten? Nu sunteți încă gata să discutați cu partenerul dvs. despre direcția relației dvs.? Lăsați tensiunea profesională să crească mai degrabă decât să se ocupe de ea? Amintiți-vă, evitarea acestei probleme nu o va îmbunătăți. De fapt, ar putea chiar să o înrăutățească. Este timpul să ne ocupăm de această chestiune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel