Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop Tarot săptămâna 2 - 8 august pentru toate zodiile. Fecioară: 'Ai avut dreptate!' Berbec: 'Te caută cupidon!'
WhatsApp
Horoscop Tarot pentru săptămâna 2 - 8 august. Prima săptămână din august încinge atmosfera şi cărţile de tarot trase pentru fiecare semn în parte dezvăluie aspectele din viaţa noastră unde urmează să crească temperatura la propriu şi la figurat.
Cărţi Tarot (sursa foto Pixabay)

Citeşte şi: Horoscop săptămânal 2 - 8 august pentru toate zodiile: Se dă tonul pentru toată luna! Previziuni despre carieră, bani, dragoste

Horoscop Tarot pentru săptămâna 2 - 8 august

 

Carte generală pentru toate zodiile: Regina săbiilor

Acesta este momentul pentru a face progrese și pentru proiectele de care singuri sunteți responsabil. Este o săptămână care vă pune agenda în centrul atenției. Fii nemilos, dinamic, direct și puternic. Ieșiți în lume pentru a vă susține!

Citeşte şi: Horoscop rune 2 - 8 august. Mihai Voropchievici: "Leul este pe o pojghiţă de gheaţă subţire. Fecioară: Ţi-ai făcut bagajele?"

 

Horoscop Tarot săptămâna 2 - 8 august pentru Berbec: Două de cupă

Cupidon te caută, Berbec! Cartea arată că viața ta amoroasă este în flăcări săptămâna aceasta, indiferent dacă ești singur sau nu. Persoana pe care o doreşti are ochi doar pentru tine, așa că asigură-te că ești implicat și atent. Indiferent de punctul în care te afli în relația ta, lucrurile pot ajunge cu siguranță la „următorul nivel” chiar acum.

 

Horoscop Tarot săptămâna 2 - 8 august pentru Taur: Pustnicul

Pustnicul este o carte care semnalează că trebuie să excludeți distracțiile externe și să vă concentrați asupra a unui lucru sau aspect din viaţa voastră în singurătate. Ar putea fi muncă, un proiect de îmbunătățire a locuinței, un plan pe care l-ați amânat, o bucată de hârtie care vă cheamă numele să scrieţi ceva ... oricare ar fi acel lucru, este întârziat. Trebuie terminat săptămâna asta.

 

Horoscop Tarot săptămâna 2 - 8 august pentru Gemeni: Zece monede

„Fericit pentru totdeauna” nu este cu adevărat scopul tău, pentru că îți place să te miști dintr-un loc în altul și știi că poți fi fericit oriunde te-ai afla. Totuși, cartea arată că aveți o dispoziție diferită săptămâna aceasta. Ești gata să te gândești la viitorul tău pe termen lung. Poate vă gândiți să acceptați o ofertă de muncă, să colaboraţi cu cineva să faceți o investiție sau să cumpărați o casă. Oricare ar fi lucrul care vă face să prindeţi 'rădăcini', aceasta este săptămâna în care să îl 'plantaţi'.

 

Horoscop Tarot săptămâna 2 - 8 august pentru Rac: Regele baghetelor

Timp de aventură, Rac! Pune-ți cizmele și pălăria și pleacă în lume pentru a-ți căuta averea, pentru a găsi dragoste sau pentru a salva un pui de pisicuță sau orice altceva vrei să faci, atâta timp cât este ceva important! Regele baghetelor îți oferă curajul și entuziasmul pentru a face ceva nou și incitant. Faceți un plan îndrăzneț și ieșiți în lume. Va fi uimitor.

 

Horoscop Tarot săptămâna 2 - 8 august pentru Leu: Zece de cupă

Creezi un 'cuibuşor de dragoste' doar pentru doi. Este vorba despre o persoană rară care poate face faţă iubirii unui Leu. Este o carte care arată că ai planuri pentru cineva special. Indiferent de stadiul în care se află această conexiune (fie că este vorba doar de flirt sau de dragostea vieții tale), aceasta este săptămâna în care să crești temperatura dintre voi și să îi arăți cum te simți. Ești irezistibil în această săptămână.

 

Horoscop Tarot săptămâna 2 - 8 august pentru Fecioară: Justiţia

Știai! Ştiai că ai dreptate și ai avut! Există ceva mai satisfăcător pentru inima și sufletul Fecioarei decât a fi dovedit că are dreptate după ce ceilalți s-au îndoit de ea? Poate nu. Deci, bucurați-vă de această victorie. Dreptatea arată că în această săptămână vei fi justificat de ceva important pentru tine. Karma reechilibrează balanța și este în favoarea ta. Totuși, nu spuneți „Ți-am spus eu” acelor persoane. Joacă cinstit.

 

Horoscop Tarot săptămâna 2 - 8 august pentru Balanţă: Pajul de săbii

Dacă vreodată o carte a reprezentat Balanța cu adevărat, aceasta este Pajul de săbii. Mai exact, infama ta atitudine de indecizie și amânare. Puteți porni și opri lucruri și vă puteți răzgândi chiar și după ce ai luat o decizie fermă. Și săptămâna aceasta, trebuie să apeși pe „STOP”. Faceți o alegere., faceți-o cu încredere și mergeți mai departe fără a vă întoarce înapoi.

 

Horoscop Tarot săptămâna 2 - 8 august pentru Scorpion: Iubiţii

Emoțiile sunt puternice în lumea ta și este rezultatul tensiunii într-o relație, poate romantică. Cartea arată că aveți sentimente puternice unul față de celălalt, dar viața are mai mult decât asta și alte lucruri împiedică legătura. Circumstanțele pun presiune pe loialitatea, afecțiunea și angajamentul tău. Este un test, așa că așteaptă și vezi ce se întâmplă. Ceea ce este menit să fie, va fi.

 

Horoscop Tarot săptămâna 2 - 8 august pentru Săgetător: Steaua

Visează un vis inspirat pentru că Steaua aduce optimism, magie și noroc săptămâna aceasta. Cu cât țintești mai sus, cu atât rezultatul este mai bun, așa că urmărește-ți speranțele, nu temerile. Îndepărtați-vă de visare și gândiți-vă la modul în care puteți face un pas către manifestarea în viaţa reală a dorinţelor săptămâna aceasta. Cosmosul vă va vedea și vă va aduce noroc și ocazii pentru a vă ajuta să progresați.

 

Horoscop Tarot săptămâna 2 - 8 august pentru Capricorn: Opt de săbii

E dificil să îţi dai seama şi să recunoşti cum te împiedici singur. În această săptămână, veți observa ceva ce credeți, spuneți sau faceți, care te autolimitează și va fi o epifanie pentru dvs. Opt de săbii arată o capcană mentală în care ai căzut, una din care poți ieși doar tu. Ai controlul asupra gândurilor tale. Înlocuiți vorbirea de sine negativă cu un limbaj mai încurajator și optimist și sunteți pe drumul cel bun.

 

Horoscop Tarot săptămâna 2 - 8 august pentru Vărsător: Turnul

Ceva în care ați fost implicat de mult timp, dar care s-a simțit din ce în ce mai fals, decolorat sau negativ, va începe să se dizolve în această săptămână. Turnul arată prăbușirea unei structuri din viața ta. Nu face ceea ce ar trebui să facă. Așa că lasă totul să cadă. Lasă să se prăbușească. Puteți să vă reconstruiți pe fundații mai ferme după ce acel lucru se va dărâma. Nu vă faceți griji. În cele din urmă va ieși bine.

 

Horoscop Tarot săptămâna 2 - 8 august pentru Peşti: Hierofantul

Dorești să te alături cuiva care te înalță, te inspiră și te face să te simți parte a unei cauze care merită. Oamenii sunt animale sociale: ne place să aparținem cuiva (de fapt, avem nevoie de asta). Hierofantul vă solicită să identificați un grup din lumea dvs. la care credeți că doriți să contribuiți și să cercetați cum ați participa săptămâna aceasta. Deveniți o parte din ceva mai mare, ceva care face din colțul vostru de lume un loc mai bun.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel