Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop TAROT pentru săptămâna 19 - 25 iulie! Scorpion: Ce NOROC! Fecioară: Dacă ai așteptat un semn din univers, acesta este!
WhatsApp
Horoscop TAROT pentru săptămâna 19 - 25 iulie! În fiecare săptămână o carte de Tarot este trasă pentru fiecare semn zodiacal, oferind îndrumarea și înțelegerea necesară pentru a vă maximiza oportunitățile și a evita orice obstacole care vă aşteaptă. Află ce dezvăluie cartea semnului tău!
Cărţi Tarot (sursa foto Pixabay)

Citeşte şi: Horoscop pentru săptămâna 19-25 iulie: Începe sezonul Leului! Cei trecuţi de 50 de ani îşi vor vindeca rănile vechi

Berbec

Cartea pentru această săptămână: Magicianul

Ești încurajat să îți valorifici potențialul săptămâna aceasta! Magicianul recunoaște că întreaga lume este la îndemâna ta, deoarece ai tot ce este necesar pentru a obține ceea ce doreşti. În această săptămână eşti chemat să aliniezi această puternică sursă de magie interioară cu obiectivele tale. - orice se poate întâmpla cu adevărat! Cauți un loc de muncă nou? Încerci să formezi o legătură romantică? Încerci să îţi îmbunătățeşti situaţia financiară? Nu îţi fie teamă să mergi după ceea ce îţi doreşti, pentru că eşti o mașină de manifestare chiar acum!

Citește și Horoscop. Zodiile care vor avea parte de o întâlnire predestinată până pe 1 septembrie 2021

 

Taurul

Cartea pentru această săptămână: 10 baghete

Te-ai simțit ca și cum ai fi avut pe umeri toată greutatea lumii? Cartea recunoaște o povară extrem de grea pe care ai purtat-o. Este posibil să fi preluat prea mult în încercarea de a-ţi atinge obiectivele și acum este esențial să ceri ajutor sau să reduci din priorităţi şi responsbilităţile la care te-ai angajat. Aceasta poate fi o pastilă dificilă de înghițit, deoarece există probleme de mândrie și lipsa de dorință de a delega în joc. Cu toate acestea, ai ajuns la un punct în care capacitatea de a-ţi atinge obiectivul este compromisă. Meriți să te bucuri de viață, așa că cere o mână de ajutor săptămâna aceasta.

 

Gemeni

Cartea pentru această săptămână: Regele Pentacolelor

Succesul este la îndemâna ta! Regele Pentacolelor indică faptul că ai tot ce îţi trebuie pentru a crea abundență financiară în viața ta și acum trebuie doar să mergi mai departe cu orice idei ai avea acum. Te-ai gândit să începi o nouă afacere sau o investiție de vreun fel? Acesta ar putea fi semnalul pe care l-ai așteptat, dar nu te arunca înainte. Întocmeşte un plan şi aliniază totul pentru a obţine cel mai fructuos rezultat posibil.


Rac

Cartea pentru această săptămână: Steaua

Poți respira puțin mai ușor, deoarece relaxarea a sosit săptămâna aceasta! Steaua semnalează o amânare după o perioadă de mare schimbare sau dificultate. În timp ce această frământare nu ți-a fost ușor de trecut, ai reușit să suporţi orice provocări pe care ți le-a aruncat viața. Ce lecții ai învățat? Ai reușit să renunți la ceea ce te împiedica? Ce vei face diferit? Acum este momentul să laşi vechea ta variantă în urmă şi să străluceşti.

 

Leu

Cartea pentru această săptămână: 4 baghete

Este timpul să sărbătorim! Cartea recunoaște că ai depus eforturi mari pentru a-ţi atinge obiectivele. Deși este tentant să continui să mergi înainte, este bine să faci o pauză și să apreciezi pur și simplu tot ce ai realizat până acum. Dacă ai ținut acest lucru sub acoperire, permite altora să participe la această celebrarea a succesului tău. Aminteşte-ţi, poți continua să te îndrepți către obiectivele tale, oprindu-te din când în când pentru a te bucura de roadele muncii tale.

 

Fecioara

Cartea pentru această săptămână: As de baghete

Dacă ai așteptat un semn din univers despre ceva, acesta este! Cartea reprezintă un nou început și tot potențialul care vine odată cu această nouă aventură. În această săptămână eşti încurajat să urmăreşti noua cale sau un nou  proiect care te pasionează, dar nu ai acționat încă. Foloseşte acest timp pentru a face primii pași spre manifestarea acestui obiectiv. Nu este nevoie să faci salturi uriașe înainte - chiar și un mic pas înainte este încă un pas către succesul tău.

 

Balanță

Cartea pentru această săptămână: Pajul de baghete

Cartea vrea să îți îmbrățișezi latura mai liberă săptămâna aceasta! Uneori este ușor pentru noi să ne blocăm în rutinele noastre sau să continuăm cu ceea ce este mai confortabil pentru noi. Cu toate acestea, viață multă a mai rămas de explorat! Ce vrei să faci, dar ai crezut că nu poți? Niciun vis nu este prea mare sau mic acum. Când îți combini pasiunea cu entuziasmul, cerul va fi cu adevărat limita pentru tine.

 

Scorpion

Cartea pentru această săptămână: 10 Pentacole

Ce noroc! Cartea reprezintă securitate, precum și succes și realizare. Nu ai fost recunoscut în mod corespunzător pentru eforturile tale profesionale? Ai simțit că universul ți-a pus un obstacol după altul în fața ta? Au fost banii puţini? Ai avut probleme în relaţii? Ei bine, au sosit vesti bune! Poți vedea în sfârșit lucrurile cum se aliniază săptămâna aceasta într-unul sau mai multe dintre aceste domenii, recompensându-te cu un sentiment de satisfacție pentru că ai rămas pe poziţii, indiferent cât de grele erau lucrurile.

 

Săgetător

Cartea pentru această săptămână: 8 Pentacole

În această săptămână, cartea te încurajează să îţi foloseşti talentele creative și să lucrezi din greu la ele. Cu cât îți creezi și îți perfecționezi mai mult abilităţile, cu atât alții vor observa mai mulţi ceea ce faci - și cu atât vei fi mai inspirat. Punându-te acolo în faţă, în lumina reflectoarelor, le oferi celorlalți ocazia să-ți recunoască abilitățile unice, iar aceasta poate servi drept motivație necesară pentru a continua să produci lucruri de care ești cu adevărat mândră/u. Deci, ieși acolo în faţă să devii stăpânul domeniului tău!

 

Capricorn

Cartea pentru această săptămână: 4 săbii

Odihnește-te, reflectează și recuperează-te. Acesta este mesajul pe care cartea îl are pentru tine săptămâna aceasta. Este posibil să fi confruntat recent o situație dificilă, cum ar fi pierderea unui loc de muncă, încetarea unei relații sau probleme legate de bani. Această chestiune a luat mult din tine și acum s-ar putea să te simți epuizat mental, fizic, emoțional și spiritual. Ia-ţi ceva timp pentru recuperare și reîncărcare. Este important să îţi oferi această oportunitate de a te reactiva - te ajută să te întorci în lume cu un spirit întinerit și o nouă perspectivă.

 

Vărsător

Cartea pentru această săptămână: 8 săbii

Cartea indică faptul că te simţi prins în acest moment, crezând că nu există o cale de ieșire din circumstanțele actuale. În această săptămână eşti îndemnat să te întrebi dacă eşti cu adevărat blocat sau dacă eşti pur și simplu într-o închisoare creată chiar de tine. Insecuritatea, frica și îndoiala sunt adesea sentimente care ne țin în pe loc mult mai mult decât trebuie. Examinează mai atent această chestiune. S-ar putea să descoperi că limitările autoimpuse au fost cele care te-au împiedicat în tot acest timp.

 

Pești

Cartea pentru această săptămână: 2 Cupe

Cartea recunoaște că parteneriatul va fi centrul priorităţilor tale pentru această săptămână. Acesta ar putea fi cineva cu care ai o legătură romantică sau acesta ar putea fi un aliat platonic sau profesionist. Chiar dacă relația pe care o ai cu această persoană este încă în stadiile incipiente, aceasta are potențialul de a deveni ceva care îţi va aduce beneficii pe termen lung. Petrece timp cultivând această relație acum, în timp ce te bucuri și de faptul că forțele voastre combinate și admirația reciprocă vă vor duce amândoi departe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel