Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop tarot. Află ce au pregătit cărțile de tarot pentru fiecare semn zodiacal pentru 14 iunie 2022. Previziuni complete
WhatsApp
Nu rata horoscopul special de tarot din această după amiază frumoasă. Cărțile au pregătit surprize despre carieră, viața amoroasă și noroc pentru fiecare semn zodiacal: Berbec, taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.
Horoscop tarot. Află ce au pregătit cărțile de tarot pentru fiecare semn zodiacal pentru 14 iunie 2022. Previziuni complete

Berbec (21 martie - 19 aprilie). Horoscop tarot

 

Carte de tarot: Diavolul

Nu te retrage, Berbec. Întotdeauna există o cale de ieșire din ispită atunci când aceasta vine să te caute, așa că nu ai niciun motiv să cedezi. Poți depăși această situație. Ești atât de puternic acum. Redirecționează-ți atenția spre altceva și poftele vor trece curând.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai). Horoscop tarot

 

Carte de tarot: Dreptatea

Știi ce este bine pentru tine, Taur. Când va trebui să iei o decizie care este personală. Deși ai putea fi înclinat să faci compromisuri din motive întemeiate, ar putea fi mai de bun gust să fii sincer cu inima ta.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie). Horoscop tarot

 

Carte de tarot: Faetonul

Poți să respecți regulile, Gemeni. Ești, în cel mai bun caz, un creator de tendințe, dar de data aceasta ai putea face o excepție de la regulă. Convingerile tale, amestecate cu nevoia de a economisi timp, te pot face să îți ajustezi perspectiva astfel încât să fii capabil să rămâi la status quo.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie). Horoscop tarot

 

Carte de tarot: Nebunul

Asculți sfaturile atunci când știi că ai nevoie, Rac. Să fii deschis să asculți pe cineva care îți spune ce gândește sau ce simte poate fi greu de auzit, dar merită timpul tău. Nu știi niciodată ce vei învăța de la alții.

 

Leu (23 iulie - 22 august). Horoscop tarot

 

Carte de tarot: Dreptatea

Poți face diferența, Leu. Ai capacitatea de a începe o schimbare în lume. Poți scrie scrisori către personalități politice și poți da telefoane. Dacă inima ta îți spune să te implici politic, nu o pune la îndoială. Fă ceea ce știi că ești menit să faci.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie). Horoscop tarot

 

Carte de tarot: Împăratul

De ce să te cerți cu cineva despre care știi că nu se va schimba, Fecioară? Oamenii pot deveni antagoniști și pot ține ranchiună. Și știi că, dacă încerci să apeși la butoanele cuiva, ar putea începe să se resemneze cu aportul tău. Așadar, dă un exemplu. Lasă-i să învețe urmărindu-ți rezultatele.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie). Horoscop tarot

 

Carte de tarot: Soarele

Lucruri mărețe vin spre tine, Balanță. Aveți răbdare. Privește și vezi cum munca ta asiduă creează rezultatele potrivite pentru tine.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie). Horoscop tarot

 

Carte de tarot: Șapte de bâte

Ai nevoie de puțină liniște și pace, Scorpionule. Există ceva magic care se întâmplă atunci când îți oferi spațiul și permisiunea de a te deconecta de lume și de a te scufunda în ceva timp pentru mine. Latura ta introvertită va adora asta.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie). Horoscop tarot

 

Carte de tarot: Nouă de cupe
Ai prea multe pe cap, Săgetătorule. Va trebui să reduci la minimum cât de mult faci astăzi. S-ar putea să fie nevoie să îți golești farfuria sau pur și simplu să spui nu la noi solicitări. Timpul tău este prețios. Folosiți-l cu înțelepciune.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie). Horoscop tarot

 

Carte de tarot: Cavalerul de bâte
Ai tot ce îți trebuie pentru a o lua de la capăt, Capricorn. Nu te îngrijora. Resursele au venit pentru tine și poți gestiona totul pe cont propriu.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie). Horoscop tarot

 

Carte de tarot: Asul de Pentagrame

Ai puterea de a începe ceva nou, Vărsătorule. Acesta este momentul tău de a fi cât mai deschis și de a face ceva ce credeai că nu vei putea face niciodată. Îți poți folosi imaginația și poți fi atât de creativ pe cât de mult îți dorești.

 

Pești (19 februarie - 20 martie). Horoscop tarot

 

Carte de tarot: Șase de Pentagrame

Vindecarea necesită timp și, uneori, resurse, Pești. S-ar putea să trebuiască să plătești pentru a vorbi cu cineva și, chiar dacă este un lucru greu de făcut, este cel mai bine. Intimitatea ta merită să fie protejată și vei beneficia de faptul că ai un loc sigur în care să-ți împărtășești gândurile și secretele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel