Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop TAROT. Cartea săptămânală a zodiei tale! Fecioară: "Ce noroc!". Pentru Berbec, succesul este la îndemână
WhatsApp
În fiecare săptămână o carte de Tarot este trasă pentru semnul tău zodiacal, oferind îndrumarea și cunoștințele necesare pentru a-ţi maximiza oportunitățile și a evita orice obstacole care vin spre tine. Află ce îţi rezervă această săptămână, în funcţie de zodie.
Cărţi Tarot (sursa foto Pixabay)

Citeşte şi: Horoscop. Zodia cu care nu vei putea niciodată să faci casă bună. Este o muncă grea pentru aceste relaţii

 

Horoscop Tarot Berbec

Cartea ta pentru această săptămână: Regele Monedelor / Pentacolelor

Succesul este la îndemâna dvs! Regele Pentacolelor indică faptul că aveți ce vă trebuie pentru a crea abundență financiară în viața voastră, iar acum trebuie doar să mergeți mai departe cu orice idee aveţi în minte. V-ați gândit să începeți o nouă afacere sau o investiție de vreun fel? Acesta ar putea fi semnalul pe care l-ați așteptat să începeţi treaba. Dacă aveţi un plan sau aţi muncit până acum la el, vă puteţi aştepta să vedeţi în sfârşit rezultate.


Horoscop Tarot Taur

Cartea ta pentru această săptămână: Patru Săbii

Odihnește-te, reflectează și recuperează-te. Acesta este mesajul pe care îl are cartea pentru dvs. săptămâna aceasta. Este posibil să vă fi confruntat recent cu o situație dificilă, cum ar fi pierderea unui loc de muncă, încetarea unei relații sau probleme legate de bani. Această chestiune v-a consumat și acum s-ar putea să vă simțiţi epuizat mental, fizic, emoțional și spiritual. Luați-vă ceva timp pentru recuperare și reîncărcare. Este important să vă oferiți această oportunitate de a vă reactiva - vă ajută să vă întoarceți cu un spirit întinerit și o nouă perspectivă.


Horoscop Tarot Gemeni

Cartea ta pentru această săptămână: Două Cupe

Cartea vă arată că parteneriatul va fi în centrul atenţiei dvs. pentru această săptămână. Acesta ar putea fi cineva cu care aveţi o legătură romantică sau un aliat în mediul profesional. Chiar dacă relația pe care o aveți cu această persoană este încă în stadiile incipiente, ea are potențialul de a deveni ceva care vă va aduce beneficii pe termen lung. Petreceți timp cultivând această relație acum, în timp ce vă bucurați și de faptul că forțele combinate și admirația reciprocă vă vor duce pe amândoi departe.


Horoscopul Tarot Rac

Cartea ta pentru această săptămână: Pajul de Baghete

Pajul de Baghete vine cu un mesaj special: vrea să îți îmbrățișezi latura mai liberă în această săptămână! Uneori este ușor pentru noi să ne blocăm în rutinele noastre sau să continuăm cu ceea ce este mai confortabil pentru noi. Cu toate acestea, a mai rămas de explorat în această viaţă! Ce vreţi să faceţi, dar aţi crezut că nu puteți? Niciun vis nu este prea mare sau mic acum. Când se îmbină pasiunea cu entuziasmul, cerul va fi cu adevărat limita pentru dvs.


Horoscop Tarot Leu

Cartea ta pentru această săptămână: Opt Monede / Pentacole

În această săptămână, sunteţi încurajat să vă folosiți talentele creative și să lucrați din greu la ele. Cu cât vă perfecţionaţi mai mult, cu atât ceilalți vor observa mai mult ceea ce faceţi - și cu atât veţi fi mai inspirat. Le oferiţi astfel celorlalți ocazia să vă recunoască abilitățile unice, iar aceasta poate servi drept motivație necesară pentru a continua să produceţi lucruri de care sunteţi cu adevărat mândră/u. Deci, ieșiți în faţă și deveniți stăpânul domeniului dvs!


Horoscop Tarot Fecioară

Cartea ta pentru această săptămână: Zece Monede / Pentacole

Ce noroc! Această carte reprezintă securitate, precum și succes și realizare. Nu ați fost recunoscut în mod corespunzător pentru eforturile dvs. profesionale? Aţi simțit că universul a pus un obstacol după altul în fața dvs? Au fost bani puţini? V-aţi simțit ghinionist în dragoste? Ei bine, au sosit veşti bune! Puteți vedea în sfârșit cum lucrurile se aranjează pentru dvs. săptămâna aceasta într-unul sau mai multe dintre aceste domenii, recompensându-vă cu un sentiment de satisfacție pentru faptul că ați rămas în picioare, indiferent cât de grele au fost lucrurile.

 

Horoscop Tarot Balanță

Cartea ta pentru această săptămână: Magicianul

Ești încurajat să îți valorifici potențialul săptămâna aceasta! Magicianul recunoaște că întreaga lume este la îndemână, deoarece aveți tot ce este necesar pentru a obține ceea ce doriți. În această săptămână sunteți chemat să aliniați această puternică sursă de magie interioară cu obiectivele dvs. - orice se poate întâmpla cu adevărat! Căutați un loc de muncă nou? Încercaţi să formaţi o legătură romantică? Încercați să vă îmbunătățiți fluxul de numerar? Nu vă fie teamă să mergeți după aceste lucruri, pentru că sunteți o mașină de manifestare chiar acum! 


Horoscop Tarot Scorpion

Cartea ta pentru această săptămână: Zece Baghete

Te-ai simțit ca și cum ai fi avut pe umeri greutatea lumii? A fost o povară extrem de grea pe care ai purtat-o. Este posibil să fi preluat prea multă muncă în încercarea de a vă atinge obiectivele și acum este esențial să cereți ajutor sau să reduceți din lucrurile la care v-ați angajat. Aceasta poate fi o pastilă dificilă de înghițit, deoarece există probleme de mândrie și lipsa de dorință de a delega. Cu toate acestea, ați ajuns la un punct în care capacitatea dvs. de a vă atinge obiectivul este compromisă. Meritați să vă bucuraţi de viață, așa că cereţi o mână de ajutor săptămâna aceasta.


Horoscop Tarot Săgetător

Cartea ta pentru această săptămână: Steaua

Puteți respira puțin mai ușor, deoarece relaxarea a sosit săptămâna aceasta! Steaua semnalează o amânare după o perioadă de mare schimbare sau dificultate. În timp ce această frământare nu a fost ușor de trecut, aţi reușit să suportaţi orice provocări pe care vi le-a aruncat viața. Ce lecții aţi învățat? Aţi reușit să renunțaţi la ceea ce vă împiedica? Vă veţi mişca diferit de acum încolo? Acum este momentul să vă lăsaţi varianta dvs. veche în urmă, astfel încât să puteți deveni persoana care trebuia să fiţi.

 

Horoscop Tarot Capricorn

Cartea ta pentru această săptămână: Patru Baghete

Este timpul să sărbătorim! Ați depus eforturi mari pentru a vă atinge obiectivele. Deși este tentant să continuați să vă încărcați, este bine să faceți o pauză și să apreciați pur și simplu tot ce ați realizat până acum. Dacă ați ținut aceste demersuri în secret, permiteți şi altora să participe la această celebrare a succesului dvs. Puteți continua să munciţi şi să vă îndreptați către obiectivele dvs., oprindu-vă din când în când pentru a vă bucura de roadele muncii voastre.


Horoscop Tarot Vărsător

Cartea ta pentru această săptămână: As de Baghete

Dacă ați așteptat un semn de la Univers despre ceva, acesta este! Asul de Baghete reprezintă un nou început și tot potențialul care vine odată cu această nouă aventură. În această săptămână sunteți încurajați să urmăriți noua cale sau proiectul care vă pasionează, dar nu unde nu ați avut curaj să acționaţi încă. Folosiți acest timp pentru a face primii pași spre manifestarea acestui obiectiv. Nu este nevoie să faceţi salturi uriașe înainte - chiar și un mic pas înainte este încă un pas către succesul dvs.


Horoscop Tarot Pești

Cartea ta pentru această săptămână: Opt de Săbii

Cartea indică faptul că vă simțiți prinși în acest moment, crezând că nu există o cale de ieșire din circumstanțele dvs. actuale. În această săptămână sunteți chemat să vă întrebați dacă sunteți cu adevărat blocați sau dacă sunteți pur și simplu într-o închisoare după propriul dvs. design. Insecuritatea, frica și îndoiala sunt adesea sentimente care ne țin în situații mult mai mult decât trebuie. Examinați mai atent această chestiune. S-ar putea să descoperiți că limitările autoi-mpuse au fost cele care v-au împiedicat în tot acest timp.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel