Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop special. Zodiile care nu prind rădăcini: Acestor nativi le place să se mute dintr-un loc în altul
WhatsApp
Zodiile care nu prind rădăcini. Astrologul numește semnele zodiacale cărora le place să se mute dintr-un loc în altul.
Horoscop special. Zodiile care nu prind rădăcini: Acestor nativi le place să se mute dintr-un loc în altul

Unii au locuit toată viața în aceeași casă sau în același apartament, în care au locuit nu doar părinții, ci și bunicii lor, în timp ce alții se mută dintr-un loc în altul la fiecare câțiva ani. 

Se plictisesc repede de priveliștea plictisitoare de la fereastră, de amenajarea incomodă și de vecinii zgomotoși, dar în noul loc se simt confortabil și convenabil - dar numai pentru moment. Astrologul Lyudmila Bulgakova a numit semnele zodiacale cărora le place să se mute dintr-un loc în altul. 

Zodiile cărora le place să se mute dintr-un loc în altul

 

Săgetător 


Săgetătorii, probabil principala zodie neliniștită - nu pot sta mult timp într-un singur loc, așa că nu numai că la prima ocazie pleacă într-o călătorie, ci chiar își schimbă apartamentul sau casa cu aceeași repeziciune, lăsând vechiul și mutându-se într-un loc nou.

Reprezentanților semnului, cel mai probabil, le place doar procesul de colectare, transport și apoi despachetarea lucrurilor, sunt fericiți să se stabilească într-un spațiu nou, așteptând ca aici să fie cu siguranță cu adevărat împliniți. 

Vărsător 


Vărsătorii sunt întotdeauna gata să se mute nu doar într-un alt apartament, ci și într-un alt oraș și țară, dar o fac din motive pur practice: de regulă, ei caută noi domenii de activitate, care, în consecință, aduc cu ei și un salariu bun, la care în locul anterior nici măcar nu au visat.

Așadar, nu vă mirați dacă, din senin, veți găsi o profesoară de engleză din Kiev care își schimbă statutul pentru un salariu bun și lucrează ca asistentă medicală în New York.

Pești


Peștii se deplasează în jurul lumii în căutare de romantism - împrejurimi și relații adecvate. Reprezentanții acestui semn cred sincer că undeva acolo - la capătul pământului - îi așteaptă aventuri incredibile, răsărituri și apusuri de soare strălucitoare și întâlniri de neuitat care vor duce la relații noi și promițătoare.

De aceea, aleg orașe și țări care se potrivesc cu ideea lor de schimbare a vieții - Lviv și Insulele Canare, Odessa și Italia, Paris și Republica Dominicană. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel