Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop special: Urmează dezamăgiri grave în dragoste pentru trei zodii în acest an
WhatsApp
În acest an presărat cu surprize și schimbări de neașteptat, trei zodii se pregătesc să întâmpine o perioadă de dezamăgiri în dragoste, mai devreme sau mai târziu. Vezi despre ce zodii este vorba și cât de repede urmează să trăiască aceste clipe dificile. 
Horoscop special: Urmează dezamăgiri grave în dragoste pentru trei zodii în acest an / Foto: Unsplash

Potrivit astrologilor, Balanțele, Scorpioni și Racii vor trece prin experiențe tumultoase care le vor testa relațiile și le vor aduce suferință în planul sentimental în decursul acestui an.

Vezi și: Horoscop: Sfârșitul lunii ianuarie aduce câștiguri impresionante pentru trei zodii

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie): Horoscop dragoste

 

Nativii Balanță se pregătesc să trăiască o dramă în plan sentimental în acest weekend, punând capăt relației lor pentru totdeauna. Energia astrală în acest weekend poate amplifica sentimentele de nemulțumire sau disconfort în relațiile lor. Mulți nativi Balanță se vor trezi cu vești proaste din partea jumătății lor, explicându-le că nu mai au sentimente pentru aceștia.

Pentru cei afectați, sprijinul prietenilor apropiați sau consilierea profesională pot juca un rol important în gestionarea acestei perioade tumultoase. Este esențial ca nativii Balanță să își acorde timp pentru vindecare și să fie deschiși la oportunitățile de creștere personală care pot rezulta dintr-o astfel de schimbare radicală în viața lor. 

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie): Horoscop dragoste

 

Pentru Scorpioni, anul vine cu o umbra întunecată de trădare. Potrivit astrologilor, un partener sau o parteneră ar putea încerca să ascundă adevărul sau să desfășoare activități dubioase. Pentru cei născuți sub semnul Scorpionului, încrederea este pe cale să fie testată.

Scorpionii sunt sfătuiți să își urmărească intuiția în această perioadă. Dacă ceva nu pare în regulă, este important să aducă aceste aspecte la lumină și să comunice deschis cu partenerul lor.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie): Horoscop dragoste

 

Pentru nativii Rac, ziua de naștere este umbrită de o posibilă despărțire. Se pare că partenerul sau partenera ar putea alege să se îndepărteze, lăsând Racii cu inimile frânte. Este o experiență dificilă cu atât mai mult cu cât ziua de naștere este adesea asociată cu bucurie și celebrare.

Racii trebuie să găsească puterea interioară de a face față acestei situații. Este important să se concentreze pe propriul lor bine și să caute sprijin în cercul lor de prieteni și familie.

Cu toate acestea, este important de menționat că astrologia oferă doar o perspectivă asupra potențialelor evenimente viitoare, iar modul în care indivizii gestionează aceste situații este în mare măsură influențat de propriile alegeri și acțiuni. Fiecare zodie are abilitatea de a învăța și de a crește din experiențele dificile, iar timpul poate aduce claritate și vindecare în calea fiecăruia.

 

--------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3    

 - https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH    

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel