Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop special, Mercur în Pești: Furtuni mari pentru zodii. Relațiile dintre oameni se transformă, multe se termină
WhatsApp
Horoscop special, dedicat intrării planetei Mercur în zodia Pești: Urmează schimbări majore și mai ales în sfera relațională. Unele relații se transformă, altele evoluează, iar pentru unele a venit vremea să se termine. Iată previziunile pentru fiecare zodie.
Horoscop special, Mercur în Pești: Furtuni mari pentru zodii. Relațiile dintre oameni se transformă, multe se termină

Mercur a intrat astăzi în Pești unde  va rămâne până pe 3 aprilie. La nivel astrologic, luna Peștilor este ca luna decembrie și când Soarele intră în Berbec (sâmbăta aceasta) este „Anul Nou“. Având în vedere acest lucru, dar foarte atent pentru a profita de un ciclu lunar care abia începe, poate fi explicată alinierea de astăzi astfel: Soarele din ultimele grade ale Peștilor se află în sextil față de Pluto, care este planeta transformării, a morții psihologice (stare târzie, ca viermele care se transformă într-un fluture) și putere personală.

Citește și: Horoscop Chinezesc: Cele mai norocoase zodii în luna martie. Pericol de accidente pentru Tigru, Șobolan și Câine

Acest aspect ne întreabă dacă suntem capabili să încheiem, să ne lăsăm și să transcendem anumite situații, obiceiuri, oameni etc. să facem loc pentru nou și să avem energie pentru tot ceea ce vrem să creăm. Ne amintește că este nevoie de mai multă energie pentru a păstra decât pentru a elibera.

Vezi și: Horoscop 15 - 21 martie: Stelele vă vor uimi în această săptămână! Surprizele pe care planetele le au pentru fiecare semn zodiacal

Această perioadă va introduce ambiguități și neajunsuri semnificative în negocieri, va purta informații false, bârfe, gelozie și intrigi care îi vor provoca pe oameni la emoții. Este momentul să vă scufundați în propriile gânduri, să analizați evenimentele care au avut loc și acțiunile voastre, să vă verificați sentimentele și sentimentele partenerului.

Mercur în Pești: Furtuni mari pentru zodii

 

O perioadă favorabilă pentru a stabili relații calde de încredere, sincere și foarte strânse cu partenerii, colegii sau persoanele care vă interesează, în ciuda faptului că sugestibilitatea se va tripla în această perioadă. Este mai bine să evitați informațiile negative, deoarece se pot scufunda complet în cap și timp, provoacă chiar epuizare psihologică.

În acest moment, orice dependență de ceva sau de cineva crește. S-ar putea să pară că totul din jur este învăluit în mister, intenție mistică și minciuni. Gândurile, suferința și sentimentele tale pot interfera cu îndeplinirea sarcinilor de serviciu și pot distrage atenția de la problemele presante, așa că nu „pluti” prea departe în lumea viselor deoarece acest lucru poate duce la o confuzie și mai mare în viața ta ...

Având în vedere că ciclul lunar din Pești tocmai a început , care este despre manifestarea a ceva dorit în aceste șase luni, acest aspect este despre această săptămână (nu doar pentru ziua de 16 martie) în care trebuie să acceptăm ceea ce trebuie să se încheie pentru ca noul să aibă loc și să acceptăm acest proces.

Citește și: Horoscop. Echinocțiul de primăvară, semnificație puternică pentru zodii: 20 martie, ziua în care viața se schimbă complet

Horoscop special. Relațiile dintre oameni se transformă, multe se termină

 


Întrucât Venus în Pești creează același sextil pentru Pluton în câteva zile, evaluăm și cele mai importante relații ale noastre, în special cele care se pierd în ele. Poate fi vorba de întâlnirea cu oameni importanți pentru planurile tale de viitor sau de acțiune, astfel încât să lași ceva în urmă, prezentându-te pentru ceea ce știi că vrei acum.

Mercurul în Pești este un tranzit pentru: Imaginație, contemplare, conectarea cu sinele, intuiţie, semne, observații. Mercur din Pești nu vorbește folosind cuvinte, așa că atunci când comunicăm trebuie să ne asigurăm că celălalt ne-a înțeles și să încercăm să citim între rânduri sau să întrebăm „am înțeles corect?”

Soarele, Venus și Neptun sunt deja în Pești, dar nu pentru mult timp, deoarece Soarele și Venus intră în  Berbec în weekend, dar mai întâi îl ajung din urmă Pluto în Capricorn.  Astfel că relațiile trec printr-o perioadă de transformare. Urmează finalizarea sau renunțarea la ceea ce nu mai avem nevoie și astfel să ne putem concentra asupra a ceea ce ne dorim.

Horoscop special, Mercur în Pești: Previziuni pentru toate zodiile

 

Berbec

Atenție: este o perioadă excesiv de emoțională pentru  Berbeci! Toate conexiunile importante: romantice, platonice, profesionale  pe care le-ați stabilit în ultimul an  devin relevante. Proiectele anterioare sunt returnate și li se cere să le facă față. Acesta este un moment pentru negocieri importante ,un moment pentru a discuta problemele din trecut care nu au fost rezolvate, pentru a finaliza sau a abandona proiecte neterminate.

Taur

În viitorul apropiat vei fi ocupat, dacă nu munca, atunci viața socială. Pentru dvs. acum este momentul perfect, să fiți în contact cu echipa dvs., să faceți cunoștințe noi și să creați legături. Viața ta socială și profesională din această lună va fi în plină desfășurare.

Gemeni

Care sunt obiectivele tale pe termen lung? Cât de gata ești să le schimbi? Următoarele câteva săptămâni trebuie să vă dedicați analiza vieții (mai ales în aspectul profesional), aflându-vă, moment în care vă aflați acum în drumul spre succes și luarea deciziilor. Așteptați, mergeți mai departe sau căutați o cale nouă? Muncește din greu și nu te teme să ceri sfaturi. Și visează mare!

Rac

Energia Stelară, emanată din Pești, te împinge ca tu să-ți părăsești cochilia și să experimentezi cu adevărat lumea din jur. Aceasta este o perioadă interesantă de oportunitate de a învăța ceva nou, de a călători. Dacă sunteți blocat acasă, înscrieți-vă pentru un curs interesant, găsiți un nou hobby sau pur și simplu verificați cât mai multe documentare „Netflix”, după cum puteți. Ideea principală este că trebuie să devii o persoană mai versatilă și îmbogățită din punct de vedere cultural în această lună. Petreceți acest timp învățând mai multe despre oameni, concepte, locuri, care sunt foarte diferite de cele cu care ești obișnuit. Trăiește cu ochii larg deschiși, e bine pentru tine.

Leu

Această perioadă este foarte fierbinte pentru tine, atenție! Mercurul din Pești îți activează zona sexuală. Dacă doriți să vă ocupați de viața sa personală, este momentul perfect să vă împărtășiți fanteziile și ideile cu partenerul dvs. și să le puneți în comun. Dacă ești singur, în această perioadă vei fi atras de intrigi. Nu este nimic în neregulă cu acest lucru, amintiți-vă doar măsurile de precauție și încercați să nu vă grăbiți în piscină cu capul. Și, de asemenea, urmăriți cu atenție e-mailul dvs. - veți primi o scrisoare importantă.

Fecioară

Va trebui să-ți dărâmi zidurile, deoarece această perioadă are ca scop îmbunătățirea vieții tale prin consolidarea și construirea relațiilor. Îți petreci timpul, ziua și noaptea petrecând cu un prieten sau în căutarea unei iubiri mari și strălucitoare, aceste câteva săptămâni îți vor oferi o mulțime de oportunități pentru construirea de relații. Până la sfârșitul călătoriei lui Mercur in Pești poți fi sigur că relațiile importante vor suferi modificări majore.

Balanță

Aveți aproximativ un trilion de liste de sarcini pe lista dvs. de sarcini, telefonul dvs. sună în permanență cu mesaje și scrisori de la șeful dvs., iar viața de birou este mai importantă ca niciodată. Această perioadă vă arăta cât de important este de a găsi timp pentru a avea grijă de tine: dormi bine! Este distractiv? Nici o picătură. Este o muncă grea. dar trebuie să o faci în numele viitorului tău.

Scorpion

Iubirea este în aer, o simți? Mercurul din Pești îți activează zona de romantism, sex și distracție, așa că te vei simți bine. Viața sexuală se încălzește și se dezlănțuie, noi relații transporta un ocean de romantism și te vei simți bine. Aceasta este una dintre cele mai bune perioade ale anului pentru dragoste, așa că mergeți mai departe și distrați- ă.

Săgetător

Ar trebui să te răcorești. 2020 a fost un an intens pentru tine, iar influența Peștilor în harta natală te imploră doar să faci o pauză și să-ți iei ceva timp să te odihnești. Lucrați de acasă, dacă există o astfel de oportunitate, dormiți suficient, nu vă fie frică să stați singur o vreme și găsiți din nou contact cu voi înșivă, comunicați cu familia. Această perioadă ți se dă pentru a reveni la rădăcinile lor. Respirați profund și priviți în interiorul vostru - toate răspunsurile sunt acolo.

Capricorn

Mercur in Pesti este un fan al tău și vrea să o dovedească. Ești bun, Capricorn, dar ai o inimă care trebuie să se deschidă  și exprime opiniile și să asculte  ceea ce alții vor spune. Veți fi uimit cât de ușor să comunicați cu oamenii. Până la sfârșitul acestei perioade, dacă faci totul bine  inteligența ta emoțională va crește înzecit.

Vărsător

Ce este cel mai important pentru tine? Mercurul din Pești vă cere să vă gândiți cu adevărat la valorile voastre. În schimb, la nesfârșit, toate intelectualizează și raționalizează, gândește-te cum te simți în legătură cu lucrurile importante pentru tine și pentru ceilalți. Nu trebuie să veniți cu o sută de motive pentru a justifica de ce cineva sau ceva este important pentru dvs. Te fac fericit - nu este suficient? Pentru tine, acest gând va fi o tranziție gravă la un nou nivel și va fi foarte productiv.

Peşti

Mercur este în Vărsător de mult timp, provocând dramele tale cu foști prieteni, iubiți, parteneri. Acum planeta comunicării este în sfârșit în semnul vostru! Acest lucru se întâmplă doar o dată pe an, deci pentru dvs. este cea mai bună perioadă a anului, pentru a îmbunătăți abilitățile de comunicare. Fii sincer, deschide-ți sentimentele, acceptă emoțiile altora. Dacă trebuie să purtați niște negocieri serioase sau să discutați cu cineva din inimă, acum este momentul să o faceți!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel