Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop special: Luna în creștere va aduce noroc în viața Racilor și Berbecilor; Gemenii vor afla despre o trădare
WhatsApp
Luna în creștere va aduce noroc în viața unor zodii; anumiți nativi vor simți cum le cresc aripi. Totuși, pentru alții, perioada nu va fi așa benefică.
Horoscop special: Luna în creștere va aduce noroc în viața Racilor și Berbecilor; Gemenii vor afla despre o trădare (sursa foto: freepik.com)

În perioada de Lună crescătoare, care va începe încă din 16 septembrie și va dura până pe 28, reprezentanții celor trei semne zodiacale vor înțelege că le-au crescut aripi. Astrologii cred că aceste zile vor aduce o mulțime de vești bune. În viața cui va izbucni norocul.

 

Vezi și: Horoscop special. Luna Nouă în Fecioară, 15 septembrie: Renaștere și noi începuturi pentru Berbeci; Peștii își regăsesc liniștea. Previziuni complete

 

Berbec

Luna în creștere va îndepărta toată negativitatea din viața Berbecului. Veți putea să vă dezvăluiți cele mai bune calități și să obțineți un succes fără precedent. Veți avea noroc în dragoste și la locul de muncă.

Încercați să nu vă reprimați ambițiile și să vă gândiți doar la lucruri bune. "Programează-te" pentru succes și totul va funcționa cu siguranță. Ar trebui să lăsați deoparte toate îndoielile.

Rac

Potrivit ezotericilor, Luna în creștere pregătește o surpriză de neuitat pentru Rac. Cel mai drag vis al tău va deveni realitate. Și știi exact despre ce este vorba.

Bucură-te de succes și fericire, pentru că vor fi multe în viața ta. Începe o perioadă bună, care vă va ajuta să scăpați de tot ceea ce vă aduce necazuri. Probabil că va trebui chiar să vă luați la revedere de la persoanele care au fost surse de negativitate, acest lucru vă va aduce ușurare.

Săgetător

Din 16 septembrie, Săgetătorii vor realiza că sunt în sfârșit pe drumul cel bun. Aripile vă vor crește și veți dori să dansați de fericire și bucurie. Împărtășiți momente de încântare cu cei dragi.

Nu vă fie teamă să faceți planuri noi și gândiți-vă la schimbări globale. Veți reuși cu siguranță, este important să nu vă îndoiți de acest lucru. Luna în creștere vă va aduce numai evenimente bune.

Gemenii vor afla despre o trădare, după Luna Nouă din 15 septembrie

 

Astrologii au mai enumerat și semnele zodiacale, cărora soarta le-a pregătit probe de rezistență. Acestea vor avea parte de momente dificile în viitorul foarte apropiat, din cauz Lunii noi.

Gemeni

După luna nouă din septembrie, Gemenii se pot confrunta cu trădarea unei persoane apropiate de la care nu se așteptau deloc. Astrologii vă sfătuiesc să fiți vigilenți și să prindeți fiecare lucru mărunt. Astfel, s-ar putea să aveți o șansă să nu fiți prinși în momeala unei persoane răuvoitoare. Cel mai probabil, această persoană este fie geloasă pe tine, fie foarte jignită de tine. 

Puteți fi proactivi și să aveți o discuție sinceră cu cei dragi. Dacă vă înșelați în legătură cu ceva, este mai bine să vă cereți scuze și să încercați să neteziți marginile ascuțite. În caz contrar, nu veți putea evita o înjunghiere pe la spate.

Săgetător

Pentru Săgetători, viitorul apropiat va fi, de asemenea, extrem de periculos. Cu toate acestea, nu vor exista șocuri în viața personală. Cel mai probabil, problemele tale vor fi legate strict de muncă. Există riscul să fiți dat afară din funcție. Este posibil să fi făcut anterior o greșeală gravă sau să fi fost un instigator. 

Dacă ai avut conflicte cu colegii și superiorii în ultima vreme, cel mai bine este să te ascunzi. Asigură-te că nu ești nici văzut, nici auzit. Atunci există o șansă de a evita evenimente fatale.

 

------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3    

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
pixel