Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop special: În ce semn era Neptun în momentul nașterii? Sigur ai primit si tu un cadou special
WhatsApp
În astrologie, Neptun este planeta intuiției, a legăturii cu divinitatea, a descântecului, a nebuniei, a iluziei, a eleganţei, a artei sufletești și a vindecării profunde care începe atunci când ne întrebăm: "Există posibilitatea unei alte căi?"
Horoscop special - in ce semn era Neptun in momentul nașterii - sigur ai primit si tu un dar

La fel ca Pluto și Uranus, Neptun este una dintre planetele transgeneraționale, ceea ce înseamnă că se mișcă mai lent și afectează aspectele mai importante ale vieților noastre comparativ cu planetele personale, cum ar fi Mercur și Venus, care schimbă semnele mai frecvent și au un efect mai mare asupra realităților de zi cu zi.

Neptun petrece aproximativ 14 ani în fiecare semn (cu scăderi ocazionale mai scurte în semnele vecine când este retrograd) și are nevoie de 160 de ani pentru a se deplasa prin întregul zodiac. În 2012, Neptun s-a mutat în Pești și va rămâne acolo până în 2026. Este pentru prima dată când se află în Pești din 1862!

De altfel, anul viitor vom avea parte chiar de o conjuncție Jupiter-Neptun în semnul Peştilor, care se va petrece pe 12 aprilie 2022. Este un eveniment rar care se întâmplă o dată la 13 ani şi care schimbă radical lumea aşa cum am cunoscut-o până acum.

Semnul în care se afla Neptun, când te-ai născut, are un rol asupra felului cum te conectezi la cel mai înalt nivel al creativității și divinității, precum și la practicile tale spirituale. Iar semnul în care se află Neptun îţi afectează creativitatea și spiritualitatea în acest moment.

Semnul lui Neptun te ajută să înțelegi cum te ajută lumina interioară, atât prin compasiunea de sine, cât și prin iertare față de ceilalți.

Nu eşti sigur care este semnul tău de Neptun (sau al altcuiva)? Te poţi uita în astrogramă sau pur și simplu verifici anii de mai jos.

Iată în ce semn era Neptun în momentul nașterii tale 

 

NEPTUN ÎN BERBEC: 1862-1875, 2025-2039

 

Practica și imaginația ta spirituală sunt active și se concentrează pe modul în care înțelegi identitatea. Care este diferența între spiritual și material? Neptun va intra din nou în Berbec în 2025, așa că ne vom pune astfel de întrebări și vom învăța să trăim cu răspunsul care se manifestă în urma experiențelor noastre.

NEPTUN ÎN TAUR: 1875-1888, 2039-2052

 

Te conectezi la imaginație și divinitate prin frumusețe și plăcere. Neptun în Taur te ajută să vezi toate modurile în care arta, estetica și povestirea vizuală îi ajută pe oameni să se simtă mai puțin singuri și profund conectați la o putere superioară.

NEPTUN ÎN GEMENI: 1988-1902, 2052-2065

 

Relațiile tale cu divinitatea și creativitatea sunt mentale și aproape întotdeauna prin conversații semnificative. Cu Neptun în Gemeni, poți răspunde la unele dintre cele mai dificile întrebări existențiale ale vieții prin dialog cu ceilalți și cu universul așa cum îl înțelegi.

NEPTUN ÎN RAC: 1902-1915, 2065-2078

 

Emoțiile sunt date  sau informaţii cu suflet. Cu Neptun în Rac, emoțiile tale te ajută să te conectezi la darurile și abilitățile tale creative. Aceasta este, de asemenea, o plasare care te conectează la practicile și tradițiile ancestrale din cultura ta de origine.

NEPTUN ÎN LEU: 1915-1928, 2078-2092

 

Aici vorbim despre carisma sufletului. Neptun în Leu îți oferă o conexiune cu spiritul care îți permite conducerea, creativitatea și inima deschisă ca să-i îndrumi pe ceilalți spre o viață de dragoste. Ești aici pentru a înțelege cum să trăiești cu mai mult curaj și mai puțină frică.

 

NEPTUN ÎN FECIOARĂ: 1928-1942, 2092-2105

 

Autorul Artist's Way, Julia Cameron, îl definește pe DUMNEZEU drept „o bună direcție ordonată” - și acesta este Neptun în Fecioară. Această plasare ajută la găsirea adevărului spiritual, a creativității și a păcii în simplitatea, curățenia și ordinea Fecioarei. Vei avea acces atât la vindecare și imaginație cu pași simpli, aplicați, comportamentali.

 

Vezi celelalte semne și articolul complet pe Astrosens.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel