Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop special! Cunoaște Karma negativă a zodiei tale! Astrologia Karmică și lecțiile cruciale ale nativilor
WhatsApp
Se vorbește multe despre vechea „Lege a Karmei” și auzim întrebarea: „care este karma mea, am o karmă negativă sau pozitivă?”. Cu toate acestea, există o mare confuzie cu privire la efect, deoarece Karma este rezultatul acțiunii, adică legea cauzei și efectului.
Horoscop special: Scorpion, o persoană îți va schimba viața. Pești, descoperi iubirea supremă, necondiționată. Previziuni complete

Prin urmare, există acțiuni care produc efecte pozitive sau „karmă bună” și alte „karme negative sau rele”. Cuvântul karma nu trebuie asociat cu nimic negativ, dimpotrivă, indică un rezultat. 

Horoscop. Zodiile care vor fi infidele în 2022: Una dintre cele mai de temut liste astrologice pentru anul curent a sosit

În general se spune că lucrurile bune vor avea efecte bune. Cu toate acestea, mulți oameni au îndoieli cu privire la ceea ce este bine sau ce este rău și sunt confuzi de precepte morale, obiceiuri, religii, tabuuri și alte elemente.

 

O regulă simplă pentru a-ți cunoaște Karma

 

În general, putem spune că „binele este ceea ce atunci când este făcut nu dăunează ție, sau altora, sau mediului”. Și „rău sau negativ ar fi ceea ce, făcând acest lucru, vă dăunează, dăunează altora și, de asemenea, mediului înconjurător”.

Horoscop. Cu ce ​​zodie ești cel mai compatibil în 2022? Gemeni și Vărsător vor vorbi aceeași limbă, iar între Taur și Scorpion va fi o conexiune specială

Este că acțiunile simple, bune generează Karma bună, acțiuni dăunătoare, Karma negativă. De aici și importanța de a practica mereu binele, de a nu adăposti ură sau dorință de răzbunare și gânduri rele, pentru că toate acestea se întorc împotriva ta.

Conform Astrologiei Karmice, fiecare persoană, atunci când se naște într-o anumită zodie, aduce cu sine o lecție de învățat din viață. Tocmai pentru că s-a născut sub un anumit semn zodiacal, va depăși orice Karma negativă pe care o poate aduce cu sine la naștere.

 

Ce Karmă negativă ai, în funcție de zodie

 

Află acum ce Karmă aduce fiecare semn, acelea pe care trebuie să înveți să le depășești în trecerea ta prin viață, în marea lecție zilnică.

Horoscop. Cu ce ​​zodie nu ar trebui să te căsătorești vreodată. O căsnicie Săgetător - Rac va fi dezastruoasă

Karma Berbec: Nerăbdare și agresivitate

Pentru a contracara efectele negative ale Karmei, nativul din Berbec s-a născut într-o zodie care îl face să fie nesăbuit, impulsiv și nerăbdător. Aceste calități trebuie să le lucrezi pentru a reuși în viață.

Karma Taur: Încăpățânare și ambiție

Lecția pentru Taur este să depășești atitudinile încăpățânate pe care le ai, ambiția excesivă și dorința de a se face totul așa cum vrei. Odată rezolvată această problemă, restul drumului este asfaltat.

Karma Gemeni: Superficialitate și inconsecvență

Depășirea atitudinilor superficiale, a nu-i judeca pe ceilalți după aparențe și a evita săritul de la un lucru la altul întărește caracterul Gemeni și transformă karma lor negativă într-una pozitivă.

Karma Rac: Susceptibilitate și trăirea în trecut

Provocarea pe care Karma o pune semnului Rac este de a putea trăi mai mult în prezent și de a nu fi legat tot timpul de trecut, precum și de susceptibilitatea extremă a acestuia. Când depășiți aceste obstacole, vă puteți direcționa mai bine destinul.

Karma Leu: Aroganță și intoleranță

Atitudinii pozitive și generoase a nobilului Leu i se opune aroganța și mândria, crezând că „merită totul”, neacceptand criticile și fiind intolerant față de ceilalți. Acea atitudine îți va crea multe probleme dacă nu treci peste ea și nu este corect să dai vina pe soartă sau pe karma pentru consecințele lor.

Karma Fecioară: Atitudinea mofturoasă și aspră

Una este să cauți perfecțiunea și alta să faci viața insuportabilă altora cu critici constante și cu o limbă aspră care confundă termenii și crede că este foarte sincer când adevărul este că este foarte insensibil sau nepoliticos. Problemele care sunt căutate de acea atitudine nu sunt vina nimănui, nici karma și nici ghinionul lor.

Karma Balanță: Nehotărâre

A nu ști ce să facă, a fi mereu în îndoială și mai presus de toate a avea tendința să creeze creștere în greutate, sănătate sau obiceiuri de viață precare și pierderea interesului pentru orice. Când aceste tendințe nu sunt combătute, există tendința de a da vina pe destin pentru rezultatele proaste obținute în viață.

Karma Scorpion: Gelozia și dorința de răzbunare

Scorpionii trebuie să învețe că atitudinile posesive și suspecte, neputând uita ofensele și caută mereu răzbunare sau gelozie și comportamente similare le provoacă probleme serioase în viață, despărțiri și suferințe. 

Karma Săgetător: Lipsa de tact și nepăsare

Vorbește fără să se gândească, fără să țină cont de sentimentele celorlalți, presupunând că este foarte „franc” și „nu poate fi ipocrit” creând probleme în toate relațiile lor umane, de muncă, de familie, de cuplu, pentru acea lipsă de griji și atitudine iresponsabilă. Lasă totul în seama stelelor norocoase cu așa-zisul optimism orb. Odată depășite aceste trăsături de personalitate, calea îmbunătățirii personale este asigurată.

Karma Capricorn: Pesimism și fatalism

Acea așa-zisă tendință „saturniană” a Capricornilor care văd totul cu un ton pesimist și fatal. Lucrurile negative care li se întâmplă sunt justificate spunând că „este destinul meu sau Karma mea sau nu sunt niciodată norocos” când adevărul este că majoritatea nu depind de una sau de alta, ci de atitudinea față de viață.

Karma Vărsător: Exagerarea și lipsa emoțiilor

Deși Vărsătorul este un semn universal expansiv care are grijă de toată lumea, uneori acea atitudine îi face să pară distanți, reci, incapabili să acorde atenție unei anumite persoane pentru că sunt ocupați cu alte lucruri. Acest mod de a acționa împreună cu exagerarea poate determina un Vărsător să-și lase tatăl neputincios singur în casa lui, în timp ce el este pe stradă, împărțind pliante pentru o anumită cauză.

Karma Pești: Escapism și slăbiciune de caracter

Una este să visezi și să hrănești lumea poeziei și a artei și alta este să trăiești într-un nor fără contact cu realitatea sau să te lași manipulat de alții. Acea tendință creează o atitudine de evadare și atunci când nu te lupți cu picioarele pe pământ, provoacă probleme serioase care sunt ulterior puse pe seama soartei sau a Karmei.

Horoscop. Ce șanse are fiecare zodie să se îmbogățească? Berbec va deveni repede bogat, iar Rac va face sacrificii. Cine este cel mai norocos nativ

După cum puteți vedea, știind care sunt acele puncte ale Karmei voastre, puteți lucra pentru a le depăși și astfel converti orice „Karma negativă” în „Karma pozitivă”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel