Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop special. Cu ce zodii ești compatibil în luna decembrie. Află cine îți va fura inima
WhatsApp
Horoscop inedit despre dragoste și compatibilitatea zodiilor. Descoperă în articolul nostru ce îți rezervă astrele când vine vorba de viața ta romantică din luna decembrie. Previziuni complete pentru toate semnele zodiacale: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. 
Horoscop special. Cu ce zodii ești compatibil în luna decembrie. Află cine îți va fura inima / Foto: Unsplash

Berbec. Horoscop compatibilitate zodii


S-ar putea să vă simțiți înjunghiat pe la spate, iar loialitatea va fi pe primul loc în mintea dumneavoastră. Cel mai bine ar fi să cerneți autenticul de fals. S-ar putea să nu vrei să auzi unele adevăruri spirituale, dar acestea îți pot transforma viața dacă ego-ul tău este ținut în frâu. Alții te pot ajuta acum. Pentru că lucrurile se mișcă atât de încet, s-ar putea să sfârșești prin a fi leneș și dezinteresat de munca pe care ai finalizat-o. Cel mai bine este să vă luați o zi liberă. Munca poate părea în impas, dar nu lăsați acest lucru să vă descurajeze de la o nouă aventură care să vă aducă bani.

Semne astrale compatibile: Leu, Taur, Săgetător și Gemeni.


Taur. Horoscop compatibilitate zodii


Aveți niște sentimente noi și s-ar putea să fie nevoie de câteva zile pentru a le stăpâni. Nu lăsați acest lucru să vă deprime. A face un bilanț al volumului tău de muncă este esențial acum. S-ar putea să fie nevoie să scrieți acest lucru unei persoane care vă este superioară. Dacă nu cereți ceva, nu veți primi. Acesta poate fi un moment romantic din viața ta, o perioadă în care ai nevoie de inspirația unei mari iubiri, a unui ideal sau a unei cauze. Este posibil să fii ghidat să aduci în viața ta noi elemente de creativitate sau spiritualitate.

Semne astrale compatibile: Fecioară, Gemeni, Rac, Rac, Fecioară, Capricorn, Pești, Berbec.


Gemeni. Horoscop compatibilitate zodii


Dacă așteptați ca lucrurile să se întoarcă în favoarea dvs., fiți mai realist în privința faptelor. Aceasta este o perioadă în care trebuie să fii proactiv dacă vrei să-ți atingi toate obiectivele. Ai primit promisiuni de la persoane care s-ar putea să te tragă pur și simplu pe sfoară. Ați așteptat și ați așteptat. Acum vă întrebați de ce lucrurile nu s-au materializat așa cum ați planificat. O singură întrebare trebuie să vă puneți - "sunteți în joc sau nu"? Nu mai bateți câmpii și nu mai călcați pe coji de ouă. Nu este nevoie să vă simțiți victimizat.

Semne astrale compatibile: Gemeni, Rac, Leu, Leu, Balanță, Vărsător, Berbec și Taur.


Rac. Horoscop compatibilitate zodii


Viața s-ar putea să se simtă puțin haotică în acest moment. Ordinea nu este ceea ce pare să se întâmple, cu surprize care apar peste tot. Te poți simți puțin nervos și incapabil să stai liniștit sau să te concentrezi. Aveți nevoie de spațiu pentru a vă rupe de vechile obiceiuri și pentru a scăpa de vechea rutină. Ar trebui să rezolvi orice problemă birocratică prin mișcări neconvenționale, dar strategice. Dacă sfaturile tale juridice au fost mai puțin satisfăcătoare, optează pentru cineva cu o abordare mai agresivă. Trebuie să fii hotărât astăzi.

Semne astrale compatibile: Taur, Fecioară, Scorpion și Pești.


Leu. Horoscop compatibilitate zodii


Din fericire, vă veți bucura de compania dvs. astăzi, pentru că și viziunea dvs. asupra "prietenilor" se schimbă dramatic. Preferați să fiți singur, așa că nu vă simțiți nevoit să vă găsiți scuze pentru a fi un pustnic. Prietenii, unii dintre ei de acum câțiva ani, poate dispar acum, iar tu vei începe să realizezi că nu toată lumea este menită să fie în viața ta pentru totdeauna. Gestionarea timpului va fi cel mai important lucru pe care îl puteți face, deoarece sarcinile superflue vă erodează momentele valoroase.

Semne astrale compatibile: Leu, Săgetător, Rac, Balanță, Berbec.


Fecioară. Horoscop compatibilitate zodii


Comunicațiile tale sunt afectate în acest moment. Te ascultă cineva? Semnificația frazelor poate fi înțeleasă doar superficial. Sensul mai profund se pierde în diafonie sau în alte zgomote digitale. Fă-ți timp să asculți mai atent ceea ce se spune. Ziua de astăzi se referă, de asemenea, mai degrabă la viața ta interioară decât la lumea exterioară. Cuvintele tale acționează ca o sabie cu două tăișuri. Încerci să ajuți pe cineva doar pentru a fi interpretat greșit. Vorbește în liniște, calm și cu compasiune.

Semne astrale compatibile: Taur, Rac, Scorpion, Capricorn și Pești.


Balanță. Horoscop compatibilitate zodii


S-ar putea să fie nevoie să așteptați o vreme înainte de a vă implica serios cu cineva. Aveți probleme în a renunța la relațiile din trecut. Așteptați-vă la intensitate sexuală astăzi. Profiturile tale sunt în creștere și te poți aștepta la o creștere a veniturilor, în special a salariului, dacă a trecut ceva timp. Nu uitați să cereți condiții mai bune de muncă, dacă tot sunteți în această situație. În cea mai mare parte, abilitățile tale sociale se vor îmbunătăți în această perioadă și vor continua o perioadă de timp' cu toate acestea, ai putea fi, de asemenea, preocupat de bani.

Semne astrale compatibile: Gemeni, Vărsător, Leu și Săgetător.


Scorpion. Horoscop compatibilitate zodii


Dacă încerci să te lămurești cu partenerul tău, trebuie să cercetezi trecutul acestuia pentru a înțelege factorii cauzali care stau la baza problemelor prin care se întâmplă să treacă acum. Nu are rost să joci jocul de-a vina dacă ți s-a dat doar jumătate din poveste. Se poate, de asemenea, ca abordarea directă a unei probleme să fie prematură, iar cel cu care ai de-a face să nu poată confrunta acele probleme profund personale. Este o chestiune de sensibilitate și răbdare din partea ta.

Semne astrale compatibile: Taur, Rac, Fecioară, Scorpion, Capricorn.


Săgetător. Horoscop compatibilitate zodii


Vă simțiți puternic din punct de vedere fizic și doriți să vă puneți la încercare. O creștere a curajului și a activității fizice indică faptul că a te apuca de un nou abonament la sală, de un sport sau de orice activitate care îți pune la încercare rezistența și rezoluția va fi perfect acum. Vrei să te faci sănătos, ceea ce îți influențează pozitiv capacitatea de gândire și de muncă. Această energie revitalizantă are un efect pronunțat asupra relațiilor cu vecinii și frații. Este posibil să doriți să îmbunătățiți aceste conexiuni.

Semne astrale compatibile: Pești, Berbec, Leu, Balanță, Vărsător.

 

Capricorn. Horoscop compatibilitate zodii


Astăzi, orice sport de competiție se descurcă bine. Dar nu-l luați prea în serios. Buna sportivitate este cuvântul cheie. Argumentativitatea nu îl va convinge neapărat pe interlocutor să fie de acord cu dvs. Cel mai bine ar fi să încercați alte tehnici de comunicare. Coșul tău de gunoi este umplut cu atât de multe informații inutile încât ai nevoie de o curățenie de primăvară, și ai nevoie de ea acum. Acest lucru va crea spațiu pentru a aduce lucruri mai mari și mai bune. Știi că "nimeni nu este o insulă în sine, așa că nu trebuie să te izolezi".

Semne astrale compatibile: Taur, Rac, Fecioară, Balanță, Scorpion, Capricorn.


Vărsător. Horoscop compatibilitate zodii


Este posibil ca cineva din familia ta să nu se simtă prea bine. Acesta este un moment în care compasiunea ta trebuie să se ridice la înălțimea situației. Problemele nerezolvate dintre tine și altul pot fi puse în evidență. Trebuie să renegociați termenii unui acord sau ai unei situații, dar s-ar putea să vă fie teamă că este o situație de totul sau nimic. Totul ține de imaginația ta. Cu toate acestea, costurile vor fi confirmate și trebuie să găsiți o soluție pentru a vă împăca cu cheltuielile suplimentare din buzunar. Ești preocupat de siguranță, dar nu renunța dacă situația devine puțin dificilă.

Semne astrale compatibile: Berbec, Gemeni, Balanță și Săgetător.


Pești. Horoscop compatibilitate zodii


Vă gândiți la bani și la cum să vă reduceți cheltuielile generale. A fi parcimonios s-ar putea să nu fi fost punctul tău forte de-a lungul ultimilor ani, dar te vei concentra asupra acestui aspect. Înțelegi în prezent importanța fiecărui bănuț pe care îl dobândești. Alții ar putea considera că sunteți neiertător, zgârcit sau materialist. Ar trebui să vă aranjați fondurile cu o metodologie semnificativ mai fundamentală acum. Puteți transmite tot ceea ce vă doriți astăzi. De ce să nu căutați noi libertăți monetare?

Semne astrale compatibile: Berbec, Taur, Săgetător, Capricorn și Pești.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel