Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop special. Cea mai puternică furtună geomagnetică din luna mai aduce probleme pentru unele zodii și revelații pentru altele
WhatsApp
Furtuna geomagnetică ce va dura până pe 26 mai, va fi o provocare pentru unele semne zodiacale. Pe lângă faptul că va aduce migrene și stări de proastă dispoziție pentru multe persoane, unele se vor confrunta cu mari probleme, iar pentru  unele zodii va aduce binecuvântări.
Horoscop special. Cea mai puternică furtună geomagnetică din luna mai aduce probleme pentru unele zodii și revelații pentru altele

Cea mai puternică furtună geomagnetică din luna mai va afecta aceste semne zodiacale. Acelați fenomen le va oferi altor zodii o revelație: vor cunoaște adevărul. Aceștia din urmă vor putea afla tot adevărul și vor descoperi secrete, această perioadă le va oferi o revelație. 

Horoscop special. Cea mai puternică furtună geomagnetică din luna mai aduce probleme pentru unele zodii și revelații pentru altele

 

Gemeni

Pentru Gemeni, această furtună magnetică, care va fi cea mai puternică din luna mai, va părea o adevărată tortură. S-ar putea să te enervezi și să te răstești mult la oameni în aceste zile. Acest lucru nu va duce decât la faptul că și cei mai apropiați prieteni ar putea începe să te trateze foarte urât.

Încearcă să îți stăpânești emoțiile. Nu are rost să vă certați pentru nimic și nici să încercați să vă dovediți superioritatea prin țipete. În această perioadă, mulți oameni vor fi într-o dispoziție proastă, așa că ar trebui să înțelegeți că orice provocare va duce la un scandal de proporții.

Fecioară

Bărbații Fecioară ar trebui să acorde o atenție maximă sănătății lor în timpul unei furtuni magnetice. Este posibil să vă dați bolnav și să vă "lăsați" acasă, astfel încât să vă protejați de o mulțime de probleme. O atenție deosebită ar trebui acordată miercuri, pentru că vârful activității solare va cădea pe 24.

Este posibil să vă simțiți foarte slăbit în această zi. Nu ignorați semnalele organismului dvs. Ar trebui neapărat să vă odihniți, iar dacă există prea multe "semnale de alarmă", faceți o programare la medic.

Vărsător

O furtună magnetică ar putea să le ia Vărsătorului și ultima credință într-un miracol. Următoarele zile îi vor afecta pe reprezentanții acestui semn zodiacal, ei vor trebui să se împace cu pierderile și problemele. Este posibil să pierdeți chiar și bani în această perioadă.

Vărsătorii ar trebui să refuze să ia decizii importante. Încercați să nu faceți promisiuni și să nu vă puneți de acord cu nimeni în privința unor chestiuni serioase. Ar fi bine să luați o pauză și să vă odihniți o vreme, pentru ca problemele să treacă și să nu vă aducă necazuri.

Aceste zodii vor avea parte de revelații și binecuvântări

 

Rac

Zilele următoare vor fi destul de pline de evenimente pentru Rac. În ciuda faptului că furtunile magnetice provoacă cel mai adesea probleme și dificultăți, reprezentanții acestui semn zodiacal vor putea beneficia de această perioadă. Ei vor fi mai perspicace ca niciodată și vor vedea toate slăbiciunile celor din jur.

În timp ce unii oameni se vor certa și se vor plânge de probleme, cei din zodia Rac vor fi capabili să descopere întregul adevăr. Ascultați cu atenție ceea ce spun prietenii și colegii voștri. Unii dintre ei vor trăncăni cu siguranță despre ceva foarte important. Aceste informații vă vor deschide ochii.

Balanță

Balanțele nu vor fi deranjate de furtunile magnetice. Dimpotrivă, în aceste zile semnele zodiacale își vor putea rezolva toate problemele. Și se va întâmpla cu un motiv, nu trebuie neapărat să ezitați să cereți ajutor.

Balanțele își pot îmbunătăți semnificativ poziția în societate datorită informațiilor pe care le primesc. Cu toate acestea, nu abuzați de putere, acest lucru i-ar putea înfuria foarte tare pe concurenții dumneavoastră. Procedați cu prudență și cântăriți fiecare decizie. Atunci sunteți sigur că veți reuși.

 

----------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3  

https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel