Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop special. Zodiile care se vor despărți de partenerul lor în acest an. 2023 nu este un an bun în dragoste pentru aceste semne
WhatsApp
2023 nu este un an cu totul bun în relații pentru câteva zodii, pentru că, potrivit astrologiei, este probabil ca aceștia să experimenteze o despărțire.
Horoscop special. Zodiile care se vor despărți de partenerul lor în acest an. 2023 nu este un an bun în dragoste pentru aceste semne

Predicțiile astrologiei prevăd că 2023 nu va fi în întregime bun pentru trei semne ale zodiacului care se află într-o relație, deoarece au putut vedea cum se rupe relația lor sentimentală și vor cădea zgomotos din bula roz care i-a orbit. Totuși, nu toate sunt vești proaste.

Deși o pauză amoroasă este dureroasă, mai ales când credeam că am găsit în sfârșit partenerul ideal, pentru aceste semne ale zodiacului va însemna începutul unei mari aventuri de creștere personală. Dar mai întâi, ei vor trebui să-și învețe lecția în timpul procesului de doliu și să închidă ciclul cât mai curând posibil.

Horoscop special. Care vor fi cele mai toxice cupluri ale zodiacului în 2023: Zodiile cu care nu trebuie să ai o relație în acest an

 

Zodiile care se vor despărți de partenerul lor în acest an

 

Leu

Lipsa de răbdare și nevoia de a se simți liber anul acesta îi vor împinge pe Lei să rupă relația. Este posibil ca partenerul tău să te facă să te simți limitat și să nu te susțină așa cum ți-ai dori. Dacă acesta este cazul, vei avea puterea să închizi acel ciclu și să întorci pagina, așa cum a prezis Astrocentro.

Horoscop special. Ce zodii vor domina în 2023: Un celebru astrolog spune nativii care vor fi norocoșii acestui an

Fecioară

Astrologii prevăd că zodia ta va intra într-un proces de reflecție din iunie până în septembrie și până în luna iulie ar putea decide să se despartă de partenerul său actual. Horoscopul spune că ai încredere, pentru că până la urmă vei lua decizia corectă. Dacă ai dubii, fă-ți timpul necesar pentru a reflecta.

Vărsător

În primele luni ale anului zodia ta se va îndrăgosti euforic, problema este că va fi pradă geloziei. Acest sentiment te-ar putea face să spui cuvinte care nu erau în vocabularul tău sau gura ta să acționeze mai repede decât mintea ta, ceea ce ar putea determina partenerul tău să decidă să te părăsească. Recomandarea este ca de la început să nu iei decizii dintr-un capriciu, adica să ai grijă cui îi dai inima.

Horoscop special. Care sunt zodiile cu cele mai mari șanse de a deveni bogate în 2023

-----------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3    

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH    

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel