Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop special. Numerele norocoase ale zodiei tale pentru a câștiga la LOTO. Vezi în ce zi trebuie să-ți încerci norocul
WhatsApp
Horoscop special - numerele norocoase ale zodiei tale pentru a câștiga la LOTO. Astrologia îți poate face dorința de a câștiga la loterie mai aproape decât crezi. Află care sunt numerele tale norocoase, în funcție de zodia ta.
Horoscop special. Numerele norocoase ale zodiei tale pentru a câștiga la LOTO. Vezi în ce zi trebuie să-ți încerci norocul

Cei mai mulți dintre noi au visat să câștigăm la loterie la un moment dat și și-au imaginat cum ar fi viața noastră dacă am lua jackpotul. Dacă vrem să devină realitate, trebuie să facem primul pas, care este să ne cunoaștem numerele norocoase în funcție de zodie.

Astrele spun fiecărui semn zodiacal care sunt numerele lor cele mai norocoase și asta le-ar putea aduce mai aproape de jackpot. Cunoscuta Inbaal a dezvăluit ce cifre corespund zodiei tale și cea mai potrivită zi pentru a-ți încerca norocul.

Horoscop special - Superluna Plină Sturion. Viața acestor nativi se schimbă radical! Cum influențează toate zodiile

 

Numerele norocoase ale zodiei tale pentru a câștiga la LOTO

 

Berbec

Numerele norocoase pentru zodia Berbec sunt 9, 45 și 54. Acest semn este condus de Marte, planeta pasiunii și a războiului, și este conducătorul zilei de marți, ceea ce o face cea mai bună zi pentru a-ți încerca norocul în orice fel. Planeta roșie este legată de 9, numărul războinicului, deci este numărul care îi dă cel mai mult noroc Berbecului.

Taur

Numerele 5, 6 și 33 sunt cele norocoase pentru Taur. Potrivit lui Inbaal, vineri sunt zilele perfecte pentru acest semn, deoarece este guvernat de Venus, planeta iubirii, valorilor și romantismului. Numărul armoniei și iubirii este 6 și este asociat cu steaua voastră conducătoare, deci este cea care vă va oferi mult mai mult noroc.

Gemeni

23, 21 și 55 sunt numerele norocoase pentru acest semn zodiacal. Este condus de Mercur, planeta responsabilă cu comunicarea și conducătorul zilei de miercuri, ceea ce o face ziua ideală pentru a-ți încerca norocul la loterie. 5 este numărul de companie și cel care este legat de calitățile prieteniei și conversației, deci este numărul care îți va oferi cea mai mare avere.

Rac

Numerele Racului sunt 2, 11 și 20. Rac este condus de Lună, planeta astrologică a emoțiilor și a legăturilor cu ceilalți, motiv pentru care cea mai bună zi a săptămânii este luni. Numarul femininului (genul asociat cu Luna) este 2, deci este cel care îi va aduce Racului norocul.

Horoscop. Zodiile care au cele mai multe șanse de a câștiga la LOTO. Norocul de a deveni milionari este scris în astre pentru acești nativi

Leu

1, 10 și 28 sunt numerele norocoase pentru Leu, un semn care este guvernat de Soare, asociat cu puterea, sufletul și autoritatea. Ziua perfectă pentru a cere universului ceea ce îți dorești este duminică. 1 este numărul care reprezintă Soarele și noile începuturi, deci este cel care ți se potrivește cel mai bine la loterie.

Fecioară

Numerele norocoase ale Fecioarei sunt 9, 32 și 50. Cei născuți sub acest semn sunt conduși de Mercur, vedeta comunicării și expresiei, așa că cea mai norocoasă zi a lor este miercuri. 5 este asociat cu relațiile personale și se aliniază cu calitățile lui Mercur, deci este cel care va aduce cel mai mult noroc celor guvernați de zodia Fecioarei.

Balanță

15, 42 și 56 sunt cele mai norocoase numere pentru semnul Balanței. Planeta sa conducătoare este Venus, asociată cu vinerea, ziua perfectă a săptămânii pentru a-ți încerca norocul. 6 este asociat cu viața luxoasă și confortabilă și este legat de această planetă, așa că este cea care ți-ar putea aduce cel mai mult noroc, potrivit lui Inbaal.

Scorpion

Numerele norocoase ale Scorpionului sunt 13, 27 și 49. Acest semn este condus de Pluto, planeta astrologică a morții și renașterii. În plus, în astrologia tradițională, Marte este domnitorul, așa că marți este ziua care ți se potrivește cel mai bine pentru toate problemele în care îți dorești să ai avere.

Săgetător

Numerele norocoase ale Săgetătorului sunt 3, 14 și 59. Conducătorul acestui semn este Jupiter, asociat cu expansiunea, norocul și prosperitatea. Este legat de joi, așa că este cu siguranță ziua ta norocoasă. 3 este numărul aferent lui Jupiter, deci este cel care îi va oferi Săgetătorului cel mai mare succes.

Horoscop special. Cele mai groaznice cinci zodii, potrivit unui studiu. Își pierd mințile, țipă și manifestă dispreț. Ferește-te!

Capricorn

Numerele 8, 44 și 53 sunt cele care îi vor da cel mai mare noroc Capricornului, semn care corespunde planetei Saturn legată de sâmbătă. Dacă vrei să ai binecuvântările universului, trebuie să-ți încerci norocul în acea zi pentru a-ți asigura interesele. Steaua inelelor este asociată cu 8, numărul realizărilor materiale, motiv pentru care înseamnă mai mult noroc pentru Capricorni.

Vărsător 

Numerele norocoase Vărsător sunt 4, 17 și 31. Semnul purtătorului de apă este asociat cu Saturn în astrologia antică, așa că cea mai bună zi este sâmbăta. Conducătorul său modern este Uranus, planeta schimbărilor, revoluțiilor și al cărui număr de domnie este 4. Acest număr este cel mai bun pentru Vărsător dacă vrei cel mai bun noroc.

Pești

7, 18 și 25 sunt numerele norocoase pentru Pești. Cei născuți sub semnul peștelui îl au ca planetă conducătoare pe Neptun, conducătorul fanteziei și al iluziilor. În plus, Jupiter le corespunde, conform astrologiei tradiționale, așa că cea mai bună zi a lor este joia. Numărul asociat cu Neptun este 7, cel mai bun pentru Pești.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel