Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop special. Care vor fi cele mai toxice cupluri ale zodiacului în 2023: Zodiile cu care nu trebuie să ai o relație în acest an
WhatsApp
Horoscop special. Care vor fi cele mai toxice cupluri ale zodiacului în anul 2023. Dacă una dintre rezoluțiile tale pentru 2023 este să ai o relație de dragoste, astrologia îți spune ce semne ar trebui să eviți pentru că ai putea face parte din cele mai toxice cupluri ale anului.
Horoscop special. Care vor fi cele mai toxice cupluri ale zodiacului în 2023: Zodiile cu care nu trebuie să ai o relație în acest an

Una dintre cele mai populare rezoluții pentru un nou an este să găsim dragostea. Dar, dacă suntem pretențioși, nu vrem doar să lăsăm în urmă singurătatea, ci să ne împerechem cu cineva care știe să ne înțeleagă și să ne accepte așa cum suntem. Astrologia poate fi un ghid pentru a ști cu cine nu ești compatibil și ai putea chiar să formezi unul dintre cele mai toxice cupluri din zodiac în anul 2023.

A ști cu ce semne nu ești compatibil anul acesta te-ar putea scuti de multe dureri de inimă. Trebuie remarcat faptul că nu este scris în piatră, pot exista excepții onorabile. 

Mai jos, vă spunem care cupluri zodiacale vor fi cele mai toxice în 2023 și de ce, pe baza unui articol din The Minds Journal.

Horoscop special. Ce zodii vor domina în 2023: Un celebru astrolog spune nativii care vor fi norocoșii acestui an

 

Care vor fi cele mai toxice cupluri ale zodiacului în anul 2023

 

Leu și Rac

Ca semn de foc, Leul tânjește la aventură și să fie în centrul atenției. Este sincer și își împărtășește părerile fără scrupule, în timp ce Racul, ca semn de apă, tânjește la mai multă intimitate, prețuiește profunzimea sentimentelor și este excesiv de sensibil. Leul nu va putea înțelege cum se descurcă Racul cu emoțiile și de ce se retrage atât de mult. La rândul său, Racul se va simți rănit că nu se simte protejat de Leu.

Capricorn și Vărsător

Capricornul este un semn de pământ meticulos căruia îi plac planurile detaliate și nu este un fan al schimbărilor bruște. Pe de altă parte, grațiosul Vărsător este mai aventuros, spontan și face lucruri în prezent. Capricornul vrea stabilitate și acumulează bogăție și succes, dar Vărsătorul este mai probabil să tânjească după cineva cu care să se acorde la nivel spiritual și mental. Ambele semne merg una împotriva celeilalte, motiv pentru care pot forma o relație toxică.

Fecioară și Gemeni

O Fecioară este practică, realistă și concentrată pe lucrurile ei. La rândul lor, Gemenii sunt mai visători, vizionari și lipsiți de griji. Într-o relație între cei doi, Fecioara este cea care va munci pentru a aduce ideile fanteziste ale Gemenilor la pământ, astfel încât aceștia să se sature și să părăsească relația.

Horoscopul tău amoros pentru anul 2023. Ce ți-au pregătit planetele în lunile care urmează

Balanță și Taur

Nevoia de loialitate a Taurului poate face ca Balanța să se simtă înăbușită. Deși ambii sunt încăpățânați, decizii diferite vor face cu ușurință să explodeze relația. Le va fi greu să găsească punctul de echilibru, așa că ar putea forma un cuplu toxic.

Scorpion și Pești

În timp ce ambele sunt semne de apă și pot funcționa în teorie, realitatea este că niciunul nu va putea depăși modul în care își exprimă emoțiile. Scorpionul poate fi foarte nesăbuit în a-și transmite sentimentele, în timp ce Peștii sunt foarte blânzi și îl pot înăbuși cu gelozia lor.

Săgetător și Rac

Motivul pentru care o relație între cele două zodii nu va putea funcționa bine în acest an este că cele două merg pe drumuri separate. Săgetătorul vrea să exploreze, să plece în noi aventuri departe de casă și să caute entuziasm, în timp ce Racul tânjește după o viață liniștită acasă.

Horoscop special. Care sunt zodiile cu cele mai mari șanse de a deveni bogate în 2023

 

-----------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3   

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel