Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop special - Venus a intrat în Leu. Aceste zodii vor avea noroc în dragoste
WhatsApp
Începând de ieri și pentru următoarele trei săptămâni, Venus va fi în Leu, un tranzit care de bun augur pentru dragostea pentru aceste semne zodiacale.
Horoscop special - Venus a intrat în Leu. Aceste zodii vor avea noroc în dragoste

Tranzitul lui Venus în Leu, care începe pe 11 august și se va încheia în primele zile ale lunii septembrie, aduce vești bune pentru trei semne ale zodiacului care, conform previziunilor astrologice, vor avea foarte noroc în dragoste.

Horoscop special. Numerele norocoase ale zodiei tale pentru a câștiga la LOTO. Vezi în ce zi trebuie să-ți încerci norocul

Norocul în dragoste se poate manifesta în diferite moduri. Fie îți vei cunoaște sufletul pereche, fie te vei înțelege mai bine cu partenerul tău, fie vei face ​​pasul către un angajament mai serios. Oricare ar fi sensul nostru de avere romantică, acest tranzit o va stimula.

Venus este planeta conducătoare a iubirii și a valorilor, atunci când își îmbină energia cu curajul, pasiunea și entuziasmul Leului, avem ca rezultat un impuls de a exprima cu îndrăzneală ceea ce este în inimile noastre și, în același timp, să fim mai pretențioși cu noi înșine.

Horoscop special - Superluna Plină Sturion. Viața acestor nativi se schimbă radical! Cum influențează toate zodiile

 

Aceste zodii vor avea noroc în dragoste

 

Deși acest tranzit planetar afectează toate semnele zodiacale, înseamnă o doză suplimentară de dragoste pentru următoarele trei semne zodiacale.

Rac

Cei născuți între 21 iunie și 22 iulie vor simți dragoste pură și satisfacție în aceste săptămâni. Racul este un semn care își petrece cea mai mare parte a timpului îngrijorându-se pentru cei dragi, acum va simți iubire de sine. Potrivit YourTango.com, această energie te va aduce mai aproape de o persoană specială, totuși, dacă ești singur nu vei fi pregătit să începi o relație, dar vei merge pe calea cea bună.

Horoscop. Zodiile care au cele mai multe șanse de a câștiga la LOTO. Norocul de a deveni milionari este scris în astre pentru acești nativi

Leu

Semnul celor născuți între 23 iulie și 22 august vor simți că singurul lucru pe care îl pot oferi este bunătatea. Va arăta că, pe lângă faptul că ești de încredere și un exemplu bun, meriți dragoste și respect. După momente grele în care au fost nevoiți să învețe lecții grele, relațiile romantice, familiale și de prietenie vor fi consolidate.

Balanță

Vei învăța să renunți la nevoia ta de control pentru a fi mai spontan. Zodia celor născuți între 23 septembrie și 22 octombrie își dorește relații solide, în acea dorință, pot face greșeala de a-și sufoca partenerul. Venus în Leu te va ajuta să te simți mai confortabil, să te relaxezi și să dai un spațiu sănătos relației.

Horoscop special. Cele mai groaznice cinci zodii, potrivit unui studiu. Își pierd mințile, țipă și manifestă dispreț. Ferește-te!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel