Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop săptămânal 9 - 15 mai 2022. Taur, atenție la un singur lucru! Leu, vei face pasul cel mare. Previziuni pentru toate zodiile
WhatsApp
StiriDiaspora.ro vă oferă horoscopul săptămânii 9 - 15 mai 2022 pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.
Horoscop săptămânal 9 - 15 mai 2022. Taur, atenție la un singur lucru! Leu, vei face pasul cel mare. Previziuni pentru toate zodiile

Vei descoperi săptămâna aceasta dragostea pe care îți dorești atât de mult? Va veni apelul telefonic care îți oferă jobul visurilor tale? Ar trebui să acord mai multă atenție sănătății mele în aceste zile? Voi întâlni o persoană importantă în viața mea? Va trebui să iau o decizie importantă cu privire la viitorul meu? Astrele au răspunsul la toate întrebările pe care ți le pui, dar numai dacă știi să le acorzi atenție. 

Horoscop special. Cele mai groaznice cinci zodii, potrivit unui studiu. Își pierd mințile, țipă și manifestă dispreț. Ferește-te!

Următorul horoscop este valabil de luni, 9 mai, până duminică, 15 mai. După cum bine știți, stelele ar putea fi benefice în următoarele zile, în funcție de zodia voastră.

 

Horoscop săptămânal 9 - 15 mai 2022

 

BERBEC

Săptămâna aceasta va fi foarte schimbătoare pentru tine, dragă Berbec. Viața îți va oferi mereu provocări, așa că trebuie să fii pregătit să le înfrunți cu rezistență. În dragoste, amintește-ți mereu să fii sincer și autentic, ești aproape de a cuceri acea persoană pe care tocmai ai cunoscut-o și o iubești atât de mult. 

TAUR

Trăiește viața cu ușurință, fără a crea probleme. Atenție la un singur lucru pentru această săptămână: nu lăsa părerea altora să-ți schimbe starea de spirit, pentru că doar tu ai controlul. În domeniul iubirii, fii atent, pentru că acea persoană pe care o iubești atât de mult ar putea juca murdar cu tine.

GEMENI

Săptămâna aceasta ar putea avea un efect extraordinar asupra ta. Gemeni, cu un zâmbet larg pe buze și cu o inimă plină de bucurie, veți fi pregătiți să faceți față oricărei situații care vă ies în cale. Ceea ce te face de obicei trist sau capricios nu te va mai afecta. Vei avea multă înțelepciune și vei petrece timp îmbogățindu-ți cunoștințele. Uneori simți dorința irezistibilă de a-ți împărtăși descoperirile tale.

RAC

Săptămâna aceasta vei avea o energie nouă și revitalizantă, care îți va oferi o încredere excepțională în relațiile tale romantice. Rac, totul îți va fi ușor și va părea posibil, pentru că vei da dovadă de un mare control asupra ta și vei ști să profiți de toate oportunitățile care îți ies în cale. Cu cât încerci să raționalizezi problemele pe care le ai, cu atât îți va fi mai greu să găsești soluții concrete. Trebuie să ții cont de emoțiile tale.

Horoscopul lunii mai: Racii, la un pas să devină mai fericiți, Taurii ies învingători din orice situație. Previziuni complete

LEU

Săptămâna aceasta s-ar putea să fii încurajat să faci pasul cel mare. Dacă există o anumită persoană care ți-a plăcut de mult și pe care ai observat-o că nu este insensibilă la prezența ta, nu există niciun motiv pentru care să dai înapoi. S-ar putea să ajungi să te întrebi dacă nu ești prea timid. Așa că, Leu, ar trebui să o chemi în oraș și să petreci o seară romantică minunată cu ea. Acum este momentul să le reamintești celor cărora le pasă cât de mult înseamnă pentru tine.

FECIOARĂ

Săptămâna aceasta s-ar putea să te întrebi dacă lucrurile nu se mișcă suficient de repede. Este foarte probabil ca faza de așteptare prin care treceți să vă copleșească foarte mult. Nu puteți face nimic pentru a accelera procesul, așa că va trebui să încercați să vă controlați și să vă îmbunătățiți emoțiile. Fecioară, ar putea apărea niște elemente neașteptate și, din acest motiv, îți va fi solicitată capacitatea de reacție. 

BALANȚĂ

Aceasta va fi o săptămână foarte frumoasă, în care vei fi plin de o energie extraordinară. Fără îndoială, îți va permite să fii mai eficient în tot ceea ce faci și să-ți pui gândurile în ordine. Balanță, ești făcut să duci la bun sfârșit orice misiune și îți vei putea termina treaba. Dacă trăiți în cuplu, aceste zile vor fi puse sub semnul iubirii și înțelegerii. Ar trebui să te pregătești pentru o schimbare. Probabil ați ajuns într-un punct fără întoarcere.

SCORPION

Calm când iei decizii. Este o săptămână foarte intuitivă pentru acești nativi care trebuie să-și dea seama de adevărul pe plan afectiv. Nu vă grăbiți cu cheltuieli inutile. Partenerul tău va fi într-o dispoziție veselă și strălucitoare. Prin urmare, ar trebui să încerci să ieși din rutină și să propui activități distractive.

SĂGETĂTOR

Ar trebui să înveți să înfrunți realitatea și să nu mai încurci lucrurile cu adevărat importante. Săptămâna aceasta mintea ta poate fi puțin confuză, așa că va trebui să ai grijă să nu amesteci lucrurile. Săgetător, va trebui să fii foarte atent și să nu îți proiectezi dorințele asupra a ceea ce și se întâmplă ție și oamenilor din jurul tău. În caz contrar, este posibil să ai dezamăgiri urâte.

Horoscop chinezesc mai 2022. Aceste semne vor câștiga o grămadă de bani. Previziuni pentru toți nativii în luna Șarpelui de Lemn

CAPRICORN

Nu ar surprinde pe nimeni dacă săptămâna aceasta ai decide să te înscrii la un antrenament neașteptat și probabil foarte departe de activitatea ta obișnuită. Pe scurt, Capricornul își dorește cu adevărat să se angajeze în ceva diferit și necunoscut. De asemenea, vei simți că mergi pe cărbuni încinși. Adevărul este că nu este ceva deosebit de plăcut, dar singura soluție va fi să mergi pe drumul drept și să îți menții controlul absolut asupra sentimentelor tale.

VĂRSĂTOR

Săptămâna aceasta va trebui să îți iei timpul liber necesar pentru a zâmbi și a vorbi cu cât mai multe persoane. Toți vor fi atrași de atitudinea ta prietenoasă și te vei bucura să petreci timp cu ei. Ai instinct, dar de multe ori nu ai încredere orbește în el. Poate chiar în acest moment ai putea fi nevoit să ia o decizie improvizată.

PEȘTI

Sunteți pe cale să deschideți o nouă etapă în acea călătorie personală de afirmare pe care o întreprindeți de ceva timp. Săptămâna aceasta nu vă veți putea afecta relațiile de familie și, mai ales, pe cele pe care le întrețineți cu cei care reprezintă figura părinților sau a persoanelor în vârstă. Pești, veți avea ocazia să vă luați niște libertăți, dar nu vă așteptați să fiți foarte confortabil în momentele de confruntare. Lasă-ți imaginația să zboare și exprimă-ți cele mai nebune idei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel