Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop săptămânal 5-11 aprilie 2021 pentru toate zodiile: Provocări pentru mai mulți nativi
WhatsApp
Horoscop săptămânal pentru perioada 5-11 aprilie 2021. Previziuni astrale pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. 
Horoscop săptămânal 5-11 aprilie 2021 pentru toate zodiile: Provocări pentru mai mulți nativi

BERBEC. Cu Soarele în zodia ta, aceasta va fi o altă săptămână fericită pentru tine, Berbec, mai ales dacă îți sărbătorești ziua de naștere și te înconjori de prietenii, familia și partenerul tău. Profitați de acea zi specială și magică pentru a vă pune o dorință, deoarece oportunitățile de a se împlini vor fi mai mari. Vă va fi mult mai ușor să vă atingeți obiectivele și să obțineți o creștere a veniturilor. Puterea ta de seducție va fi, de asemenea, foarte mare în această săptămână, Berbec, așa că profitați de ea pentru a cuceri acea persoană specială care vă înnebunește de ceva timp.

TAUR. Săptămâna aceasta va fi foarte favorabilă pentru tine, Taur. Veți vedea cât de importante sunt progresele făcute în toate acele aspecte pe care le aveți în așteptare, fie că sunt profesionale sau economice, fie că au legătură cu dragostea și viața ta socială. Vei avea în continuare majoritatea planetelor care se mișcă direct peste semnul tău și asta va face ca toate problemele dvs. să se rezolve mai rapid. Săptămâna bună și pentru dragoste, mai ales pentru acei Tauri care încă nu au partener. Mulți Tauri vor începe săptămâna singuri și o vor încheia cu cineva alături.

Citește și: Horoscop chinezesc: Zodiile cu succes nebun în afaceri. Dragonii și Șobolanii scot bani și din piatră seacă

GEMENI. Influența Lunii în această săptămână asupra semnului tău îți va aduce noroc în tot ceea ce ține de bani, așa că finanțele dvs. se vor îmbunătăți în următoarele câteva zile și vă veți putea permite niște cheltuieli pentru răsfăț. În această săptămână veți continua sub influența lui Marte și aceasta va avea latura sa bună sau foarte bună, dar și partea ei mai puțin pozitivă. Știți deja că este planeta războinică și că vă oferă mai mult curaj și îndrăzneală să faceți față oricărui obstacol care ar putea apărea sau să întreprindeți acțiuni pe care altfel nu le-ați îndrăzni.

RAC. Casa ta a profesiei va fi cea mai puternică săptămâna aceasta și asta înseamnă că vei fi total concentrat pe munca și interesele tale profesionale. Obligațiile tale vor fi cele care îți vor ocupa tot timpul și gândurile, iar restul vor fi mai puțin importante. Nu înseamnă că vei uita de prietenii tăi sau de familia ta și de partenerul tău, deoarece pentru Rac este imposibil, dar aceste chestiuni nu te vor ocupa la fel de mult ca jobul. Viața ta socială va fi, de asemenea, legată de cercul tău profesional și cele mai multe întâlniri vor fi cu colegii.

LEU. În săptămâna aceasta va exista un avans uimitor în situația dvs. financiară. Obstacolele care v-au împiedicat să mergeți înainte vor dispărea și puteți începe să vă vedeți viitorul mai clar. De acum înainte, progresul către obiectivele tale va fi mult mai rapid și fără atâtea obstacole, așa că situația ta se va îmbunătăți mult mai repede decât a făcut-o până acum. Săptămână bună pentru dragoste, Leu, mai ales în ultimele zile, când ai reușit deja să netezi acele margini aspre cu partenerul tău și spiritele amândurora s-au calmat puțin. Dacă ești singur, vei căuta mai presus de orice distracție și te vei distra, fără complicații sau angajamente.

FECIOARĂ. Săptămână extraordinară și foarte importantă pentru iubire, Fecioară. Veți avea Cosmosul concentrat pentru a vă face să atingeți fericirea pe care o căutați atât de mult și vă va pune tot ceea ce aveți nevoie în calea dvs. pentru a o atinge. Fecioarele care au deja un partener vor trăi o săptămână de dedicare totală. Fecioară, ai grijă de spate și șolduri puțin mai mult în această perioadă.

BALANȚĂ. Influența lui Venus, planeta voastră conducătoare, vă va oferi oportunități de a vă îmbunătăți profesia și de a obține stabilitatea de care aveți atât de multă nevoie. Stabilitatea și securitatea sunt fundamentale pentru Balanță, pentru a-și putea dezvolta celelalte calități și caracteristici, de aceea în următoarele zile poți fi mai mult tu și mai liber să te exprimi deschis și fără teamă. Venus îți va îmbunătăți și mai mult intuiția în aceste zile următoare, astfel încât să poți lua deciziile corecte și să îți atingi obiectivele mai repede.

SCORPION. Cel mai bun lucru despre săptămâna aceasta pentru tine, Scorpion, va fi dragostea. Deși atitudinea ta acum este mai mult despre distracție decât despre căutarea unei relații serioase, într-adevăr nu te deranjează la fel de mult ca alte semne, pentru că a te distra din când în când nu dăunează nimănui. În cursul acestei săptămâni, Venus, planeta ta de dragoste, îți va aduce o oportunitate de dragoste magnifică, care te va face foarte fericit. Te vei îndrăgosti nebunește de cineva și vei putea trăi o aventură care va continua să fie amintită mult, mult timp.

SĂGETĂTOR. O săptămână în care vor căuta mai presus de toate latura bună și pozitivă a vieții și se vor îndepărta de tot ceea ce este negativ, inclusiv de oamenii pesimiști din jurul lor. Vor fugi de ei și se vor apropia de acei prieteni care le pot aduce o latură mai amabilă a realității. Viața ta socială va deveni mult mai intensă și mai distractivă. Nu vă vor lipsi întâlnirile și planurile cu tot felul de oameni, pe care îi vei atrage ca un magnet datorită marii tale putere de seducție. Legăturile de familie vor fi consolidate și vor apărea vești bune de la o rudă apropiată.

CAPRICORN. Familia și casa vor continua să fie cel mai important lucru pentru tine în această săptămână. Asta înseamnă că vă veți concentra interesul asupra lor și veți lăsa celelalte interese pe margine, cum ar fi finanțele și profesia. Viața ta socială, pe de altă parte, nu trebuie să o neglijezi pentru că va fi cea care îți va aduce satisfacții mari și îți va ridica stima de sine. Mai ales când vezi cum te caută prietenii tăi pentru a împărtăși momente de distracție și, de asemenea, pentru a-ți spune despre preocupările lor și îți vor cere ajutorul și sfaturile.

VĂRSĂTOR. Viața ta socială va deveni mult mai dinamică și mai distractivă. Personajul tău deschis va atrage multe persoane, care vor dori să fie aproape de tine și să împărtășească tot felul de momente cu tine. Vei uita de propriile tale nevoi și vei fi mai concentrat pe satisfacerea nevoilor altora, te vei apropia de ei și vei lăsa oameni noi să intre în viața ta pe care îi vei întâlni în zilele următoare. Situația dvs. financiară este stabilă și veți putea să vă planificați viitorul cu garanții pentru a realiza orice proiect de viață pe care îl începeți acum. 

PEȘTI. Peștii au un an fabulos înainte în tot ceea ce ține de profesie și bani. Chiar dacă muncesc din greu și nimeni nu le dă nimic, este adevărat că vor ști să obțină mult din efortul lor și vor fi suficient de lucizi pentru a ști unde să-și cheltuiască banii și unde să nu-i cheltuiască. Dar în această săptămână, unele dintre proiectele dvs. ar putea suferi întârzieri sau contracarări. Nu vă faceți griji și aveți puțină răbdare până trece această etapă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel