Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop săptămânal 28 februarie - 6 martie. Gemeni, vei întâlni o persoană specială. Leu, vei câștiga nebunește. Previziuni pentru toate zodiile
WhatsApp
Horoscop săptămânal din 28 februarie până în 6 martie. Aflați ce vă rezervă astrele în materie de muncă, sănătate și dragostea în zilele următoare.
Horoscop săptămânal 28 februarie - 6 martie. Gemeni, vei întâlni o persoană specială. Leu, vei câștiga nebunește. Previziuni pentru toate zodiile

Sezonul Peștilor este în plină splendoare, oferindu-ne și posibilitatea de a începe un nou proiect cu Luna nouă care va avea loc miercuri, 2 martie. Gândește-te foarte bine la care vor fi obiectivele tale, pentru că vei avea la dispoziție șase luni pentru a le transforma în realitate: până la Luna plină în Pești din septembrie.

Horoscop. Ce șanse are fiecare zodie să se îmbogățească? Berbec va deveni repede bogat, iar Rac va face sacrificii. Cine este cel mai norocos nativ

Duminică, Marte și Venus intră în Vărsător și știi deja că acest semn este cel al libertății.

Iată horoscopul prezentat de StiriDiaspora.ro pentru săptămâna 28 februarie - 6 martie

 

Horoscop săptămânal 28 februarie - 6 martie

 

Berbec

Atâta libertate datorită poziției lui Venus în Vărsător îți va oferi încrederea de a spune în sfârșit nu acelor planuri pe care chiar nu ai chef să le faci. De multe ori nu-ți vine să refuzi, însă ceea ce nu știi este că singurul afectat aici ești tu, din moment ce nici nu te distrezi. Nimeni nu o să-ți ia poziția celui mai petrecăreț pentru că stai acasă un weekend, ține cont de asta.

Taur

Nu fi prea obsedat să demarezi acel proiect cât e luna nouă în Pești. Îți reamintesc că mai ai șase luni pentru a-l realiza. Atâta timp cât plănuiești cum să faci asta și de unde vei obține banii (cel mai important lucru), te descurci bine. Doar că apoi începi să fii copleșit înainte de vremea ta fără niciun motiv aparent.

Gemeni

Că toată lumea este un mic Vărsător, cu Marte și Venus în constelație, o să-ți placă. Mai ales că oamenii vor dori să vorbească despre asta și cine este „regina”? Într-adevăr, tu. Așa că profită pentru că, în plus, este foarte probabil să întâlnești o persoană cu totul specială cu care ai milioane de lucruri în comun.

Rac

Acum este OK. Acea relație ciudată pe care o ai și care nu duce nicăieri trebuie să se termine. De ce? Pentru că nu te simți bine. Prietene, observă. Te întorci la a prioritiza bunăstarea celorlalți față de a ta... Și asta nu e deloc bine. La început te va costa, dar cere ajutor prietenilor.

Horoscop. Cu ce ​​zodie nu ar trebui să te căsătorești vreodată. O căsnicie Săgetător - Rac va fi dezastruoasă

Leu

Cel mai bun lucru este că întotdeauna tu ești cel care câștigă atunci când alții ajung să dramatizeze. Săptămâna aceasta, bineînțeles, vei câștiga nebunește.

Fecioară

A doua parte a săptămânii nu ar trebuie să fie rău. Acum, când vine vorba de o Fecioară care încearcă să aibă din nou încredere în cineva... Ești sigur că vei reuși să o faci? Ești sigur că nu vei fi tot timpul îndoielnic? Dacă nu, mergeți mai departe: acea persoană merită o altă șansă. Dar dacă o să fii decepționat, e mult mai bine să întorci pagina și să închizi ușa.

Balanță

Vei fi complet neconcentrat în această săptămână. Peștii au acel efect asupra ta și, dacă pe deasupra, Marte și Venus se apropie treptat de zodie... stinge lumina și hai să mergem! Vă cer doar să fiți puțin atenți la lucruri atât de simple, precum să nu vă tăiați degetul în timp ce gătiți sau să nu vă împiedicați pe stradă. 

Scorpion

Relația ta cu prietenii tăi este mai bună ca niciodată, așa că nu ezita să-ți petreci săptămâna făcând planuri cu ei și improvizând multe alte evenimente. Vibrațiile Vărsătorului te vor conduce la asta și te asigur că ceea ce nu este organizat, va ajunge să devină cel mai bun moment din viața ta. 

Horoscop. Cea mai mare slăbiciune, în funcție de zodie. Fiecare nativ are un punct slab. Află care este al tău!

Săgetător

Peștii au o capacitate minunată de a se îndrăgosti de cineva la prima vedere... dar apoi le este greu când nu se ridică la înălțimea așteptărilor lor. Iată ce ți se va întâmpla săptămâna aceasta, când te vei întâlni față în față cu o persoană care te fascinează. Amintește-ți că trebuie mai întâi să o cunoști înainte de a o idealiza. Astfel, te vei scuti de o supărare inutilă.

Capricorn

Bine ați venit la seceta voastră emoțională cunoscută sub numele de: nu veți interveni în nicio problemă amoroasă pentru că preferați să nu vă complicați viața. E în regulă, desigur, atâta timp cât este ceea ce îți vine cu adevărat să faci și nu este un truc pentru a-ți scoate fostul partener din minți. E în regulă, toți am făcut-o, dar este mai bine să gestionăm emoțiile.

Vărsător

Toate planetele sunt de partea ta. Mercur, Marte și Venus sunt pe constelația voastră, sporindu-vă virtuțile... și, de asemenea, defectele voastre. Vei vedea ce parte din tine vrei să exploatezi, pentru că relația cu prietenii tăi din această săptămână depinde de starea de spirit în care vrei să fii. 

Pești

Săptămâna aceasta te va costa puțin să te simți ca acasă chiar dacă sezonul tău este cel predominant, din moment ce cele trei planete sociale sunt încă în Vărsător. Mercur îți face mintea să fie o mie și fără îndoială în același timp, Marte te va face să treci prin absolut toate și Venus nu va permite să se consolideze relațiile. Nimic nu se întâmplă grav!

Horoscop. Cu ce ​​zodie ești cel mai compatibil în 2022? Gemeni și Vărsător vor vorbi aceeași limbă, iar între Taur și Scorpion va fi o conexiune specială

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel