Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop săptămâna 23-29 mai 2022: Gemenii găsesc acea idee care îi umple de bani; Săgetătorii scăpa de trecut și de persoanele toxice
WhatsApp
Horoscop săptămâna 23-29 mai 2022. Descoperă darurile astrelor pentru toate zodiile. Energia finalului primăverii este senzațională, absolut toate zodiile primesc o doză fantastică de energie. 
Horoscop săptămâna 23-29 mai 2022: Gemenii găsesc acea idee care îi umple de bani; Săgetătorii scăpa de trecut și de persoanele toxice

Săptămâna 23-29 mai 2022 aduce cu ea energii pozitive, dar este nevoie de efort și de muncă susținută pentru a profita de ele. Se schimbă accentul percepției de sine și asupra lumii din jurul nostru.

Horoscop săptămâna 23-29 mai 2022: Previziuni generale

 

Mercur retrogradează din nou în Taur din 23 mai, aducând în discuție teme financiare și chestiuni legate de proprietăți. Înainte de această zi, planeta retrogradă se deplasa prin Gemeni.

Din 25 mai, Marte în Berbec (până pe 5 iulie 2022), în semnul său de dominație, este o energie specială, puternică. Este o perioadă fierbinte - adevăratele valori masculine ies în evidență. În această perioadă, oamenii devin mai energici, mai determinați și mai activi. Spiritul lor competitiv este trezit și pot fi ușor inspirați să acționeze.

Pe 25 și 26 mai, se repetă aspectul armonic Mercur-Pluto. Prima a fost la sfârșitul lunii aprilie 2022, iar acum revine la temele din acea perioadă. Probabilitate ridicată de soluționare favorabilă a acestora.

27 mai este o zi tensionată, Venus în cuadratură cu Pluton, dorințele nu se potrivesc cu posibilitățile. Sunt foarte posibile clarificări dramatice ale relațiilor, probleme în toate domeniile privind resursele comune, proprietatea comună a proprietății. Ziua este grea, poartă un potențial nefavorabil.

Venus intră în Taur pe 28 mai, iar de la această dată apar circumstanțe favorabile în ceea ce privește chestiunile financiare, relațiile personale și de afaceri.

29 mai, conjuncția dintre Marte și Jupiter în Berbec - va arăta calea spre împuternicire, renaștere, demersuri, expansiuni.

Horoscop săptămâna 23-29 mai 2022: Gemenii găsesc acea idee care îi umple de bani

 

Berbec

O săptămână de schimbare, de reînnoire, de îmbunătățire a stării de spirit și de bunăstare - profitați la maximum de această perioadă. Acesta nu este un moment pentru odihnă. Circumstanțele se conturează în cel mai bun mod de a rezolva problemele care persistă. Asertivitatea dumneavoastră și poziția socială activă îi impresionează pe ceilalți. Există șansa de a urca pe scara carierei, de a vă promova interesele, de a vă întoarce în condiții favorabile la locul de muncă anterior.

Taur


După cele două săptămâni anterioare, în sfârșit, calmul intră în viața ta și te simți o persoană fericită. Este posibilă o reevaluare a valorilor și convingerilor, definind noi priorități de viață. Până la sfârșitul săptămânii veți putea rezolva probleme materiale, veți primi salariile restante, veți găsi surse suplimentare de venit. Echilibrul se realizează atât în viața socială, cât și în cea personală. Veți putea să reparați relațiile de lungă durată dacă doriți.

Gemeni


Activarea sferei de afaceri, revenind la responsabilitățile profesionale deja la un nou nivel. Este posibil să doriți să vă legați activitățile de ceva frumos, creativ, poate legat de artă. Perseverența și previziunea vor ajuta la proiecte lucrative, la obținerea de satisfacții în sfera materială. O perioadă bună pentru a vă ocupa serios de proprietate și de chestiuni financiare, pentru a găsi modalități de a economisi și de a face mai mulți bani.

Horoscop săptămâna 23-29 mai 2022: Previziuni complete pentru toate zodiile

 

Rac

Ascultă-ți intuiția și urmărește-ți cu răbdare obiectivul. Dacă lucrurile nu sunt încă în regulă, nu vă va fi greu să remediați situația. Încercați să fiți în aer liber, printre oameni - comunicarea cu ceilalți, cu vechile cunoștințe vă poate aduce noroc în dragoste și prosperitate materială.

Bunătatea ta sufletească și buna dispoziție îi vor contagia pe ceilalți cu pozitivitate și îți vor conferi un farmec extraordinar. Popularitatea ta va crește.

Leu


Activitatea intelectuală este productivă, o perioadă favorabilă scrisului sau muncii jurnalistice. În timpul săptămânii este un moment bun pentru a reveni la lucrările rămase în urmă și a le termina. Este, de asemenea, o perioadă de călătorii, deplasări de afaceri, precum și activități legate de mediere, chestiuni financiare. Dacă în prezent nu urmați un program de pregătire fizică și nu faceți exerciții fizice, este un moment bun pentru a începe să faceți acest lucru.

Fecioară

În această perioadă există o recrudescență intelectuală, creativitatea crește. Circumstanțele necesită o activitate fizică sporită, ceea ce vă permite să vă îndepliniți mai bine sarcinile pe care le aveți de îndeplinit. Există posibilitatea de a atinge unele obiective, dar succesul este mai probabil dacă aveți încredere în forma voastră fizică. Un moment bun pentru a rezolva multe probleme tehnice, pentru a repara echipamente, mașini.

Horoscop săptămâna 23-29 mai: Săgetătorii scăpa de trecut și de persoanele toxice

 

Balanță


Încrederea în justețea sa în toate circumstanțele ajută la apropierea de realizarea obiectivelor. Activitatea socială, asertivitatea favorizează prosperitatea materială, rezolvarea problemelor legate de proprietate și finanțe. Este o perioadă excelentă pentru afaceri, pentru reînnoirea unor parteneriate vechi, pentru încheierea unor înțelegeri profitabile și a unor contracte pe termen lung sau pentru revizuirea acestora.

Scorpion


O perioadă de refacere după o despărțire emoțională de trecut. Întoarceți o nouă pagină în viața dumneavoastră, puneți un fel de fundație nouă, așa că este important să fiți bine informat despre tot ceea ce se întâmplă în exterior. Este timpul să "ieși din carapace" față de lume, față de oameni, față de tine însuți. Energia și entuziasmul celorlalți oameni, într-o formă sau alta, vă vor înveseli și vă vor ajuta în realizările fizice.

Săgetător


O perioadă de răsărit, de noroc și de înmulțire a succesului. Aveți șansa de a vă regăsi pe voi înșivă. Posibilitatea de a rezolva dificultățile și conflictele într-un mod direct, multe idei care apar și energia de a te face cunoscut lumii. În această perioadă se pot stabili cu ușurință contacte cu persoanele potrivite. O condiție importantă este de a scăpa de trecut și de persoanele toxice, acest lucru va contribui la îmbunătățirea statutului intelectual, financiar și social.

Horoscop săptămâna 23-29 mai 2022: Ce au pregătit astrele zodiilor

 

Capricorn


Acțiunile celor din jurul tău vor provoca și spori dezvoltarea propriului tău potențial sau vor afecta circumstanțele actuale ale vieții tale. Un moment bun pentru a studia materialul în profunzime, pentru a vă îmbunătăți nivelul spiritual și cultural. Importanța socială, autoritatea și poziția în societate sunt sporite. Există posibilitatea de a influența în mod activ cursul proceselor sociale.

Vărsător


O parte din munca sau din eforturile tale fizice pot fi legate de interesele altora. În această perioadă, dorința de a achiziționa obiecte de lux va crește, împreună cu capacitatea de a vă bucura de ele. Un bun prilej de afirmare de sine, de a realiza ceva important, semnificativ, de a lua o stea de pe cer. O perioadă de interacțiune activă cu cei aflați la putere, cu șefii, o oportunitate de a dobândi relații utile.

Pești


Un moment bun pentru a călători în străinătate, pentru a vă familiariza cu tradițiile culturale ale altor națiuni, pentru a vă extinde orizonturile. Circumstanțele actuale oferă o oportunitate de a-și demonstra cunoștințele sau experiența. Această perioadă este favorabilă pentru a profita de cunoștințe și de alte oportunități - acest lucru va duce la îmbunătățirea statutului tău profesional, la lărgirea orizonturilor tale intelectuale.

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un nou HOROSCOP, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link-> https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel