Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop săptămâna 15-21 august 2022. Bani și o nouă ofertă de muncă pentru această zodie. Previziuni complete pentru nativi
WhatsApp
Horoscop săptămâna 15-21 august 2022. Descoperă în articolul nostru ce îți rezervă astrele pentru săptămânca care urmează. Previziuni complete pentru toate semnele zodiacale: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. 
Horoscop săptămâna 15-21 august 2022. Bani și o nouă ofertă de muncă pentru această zodie. Previziuni complete pentru nativi

Horoscop săptămânal Berbec

Este posibil să primiți ajutor financiar, o nouă ofertă de muncă sau o invitație de colaborare la un proiect. Încetul cu încetul vei vedea cum lucrurile pe care le credeai că stagnează își găsesc cursul. Culoare norocoasă: albastru.

Horoscop săptămânal Taur

S-ar putea să te fi simțit în afara axei în ultimele săptămâni. Poate ați trăit momente de angoasă sau anxietate, dar nu vă faceți griji, toate emoțiile sunt temporare și săptămâna aceasta aduce multe energii bune. Culoare norocoasă: roșu.

Horoscop săptămânal Gemeni

Vei avea o săptămâă liniștită, stabilă, poate fără prea multe noutăți sau schimbări, dar probabil că este ceea ce îți trebuia după atâtea suișuri și coborâșuri. Este timpul să vă relaxați, să faceți puțină introspecție și să aveți grijă de pacea voastră interioară. Culoare norocoasă: alb.

Horoscop săptămânal Rac

S-ar putea să te fi simțit cu energie scăzută, obosit sau nemotivat în ultimele zile. Este posibil să ți se întâmple ceva care să te facă să realizezi că lucrurile nu sunt atât de rele pe cât le-ai perceput tu. A păstra acel optimism te va ajuta să obții tot ceea ce îți dorești. Culoare norocoasă: roz.

Horoscop săptămânal Leu

Este posibil să așteptați o rezoluție, un răspuns, un apel telefonic, o invitație. Vine în curând, dar între timp este important să vă concentrați energiile pe altceva, cum ar fi să mergeți la plimbare, să petreceți timp cu cei dragi sau să faceți exerciții pentru a calma anxietatea. Culoare norocoasă: portocaliu.

Horoscop săptămânal Fecioară

Vin zile stabile și calme. Este posibil ca o situație de lucru care v-a făcut îngrijorare să fie rezolvată. Este o săptămână ideală pentru a lăsa deoparte grijile și pentru a vă concentra pe odihnă și petrecere a timpului liber. Ai grijă să nu te închizi prea mult acasă. Culoare norocoasă: verde.

 

Horoscop săptămâna 15-21 august 2022

 

Horoscop săptămânal Balanță

Te vei simți foarte motivat să faci noi provocări, să vorbești cu o persoană, să faci o întâlnire sau să faci acel prim pas care te-a speriat atât de tare. Profită de acel impuls pentru a acționa. Culoare norocoasă: albastru deschis.

Horoscop săptămânal Scorpion

Vin zile care vor necesita energiile voastre. Este recomandat să te odihnești cât mai mult în weekend, întrucât un eveniment al săptămânii te-ar putea lăsa foarte obosit. Petrecerea timpului cu prietenii este ceea ce vă va ajuta cel mai bine pentru a calma anxietatea. Culoare norocoasă: violet.

Horoscop săptămânal Săgetător

Se apropie zile de creativitate, inspirație, dorință de a face lucruri noi. Un moment bun pentru a organiza o întâlnire cu prietenii, a face o excursie, a face o plimbare cu partenerul sau a avea o întâlnire cu cineva. Culoare norocoasă: galben.

Horoscop săptămânal Capricorn

Un moment bun pentru a fi încurajat să faci un salt mare și să-ți încerci norocul cu un nou proiect sau job. Cu toate acestea, este recomandat să nu iei decizii pripite și să te asiguri că ai un venit fix. Este recomandat să faceți sport sau vreo activitate relaxantă. Culoare norocoasă: negru.

Horoscop săptămânal Vărsător

Este posibil să aveți un eveniment foarte important în această săptămână, poate o excursie, o plimbare, o petrecere sau o întâlnire de lucru. Va fi foarte pozitiv și, de asemenea, este posibil să întâlniți pe cineva din trecut. Atenție la dureri de gât. Culoare norocoasă: fucsia.

Horoscop săptămânal Pești

Se apropie zile de optimism, dar și de multă reflecție. Nu-ți face griji dacă primele zile ale săptămânii îți deranjează starea de spirit. Crizele sunt, de asemenea, necesare să reapară. Culoare norocoasă: gri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel