Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop rune 30 august - 4 septembrie. Mihai Voropchievici: „Gemeni, veți primi un cadou surpriză sau o sumă de bani importantă”
WhatsApp
Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat sâmbătă, 28 august, Horoscopul Runelor pentru perioada 30 august - 4 septembrie. Iată previziunile pentru zodii în săptămâna care urmează. 
Horoscop rune 15-21 noiembrie 2021: Mihai Voropchievici: Cadouri și incertitudini pentru Scorpioni. Vărsătorii, șanse mari de câștig la Loto

Berbecul intră într-o săptămână de protecție divină. A văzut ce trebuie să facă, acum gata. Toate lucrurile se rezolvă benefic pentru nativul din zodia Berbec.

Taurul are două mesaje foarte clare. Primul, să se relaxeze, iar cel de-al doilea, să nu se mai îngrijoreze în ceea ce privește starea de sănătatea unui prieten sau a unei rude.

Te-ar putea interesa și: Horoscop Chinezesc 30 august - 5 septembrie: Joi începe să plouă cu bani, dar urmează vineri - cea mai nefavorabilă zi de până acum

Gemeni, veți primi vești bune: un cadou-surpriză sau o sumă de bani importantă.

Rac, sunteți pregătiți să vă faceți bagajele? Astrele vă prezic o călătorie. Are, n-are bani, el pleacă. Foarte încăpățânat în privința asta, mai ceva ca Taurul. Nativul zodiei Rac face carapacea mare și pleacă!

Leu, o săptămână de forță, mai anevoioasă. Astrele vă încurajează să fiți puternici. Urmează o săptămână anevoioasă pentru acest semn.

Fecioară, uraganul. Nu le supărați, nu le provocați pentru că vă pune pe tapet tot ce înseamnă hărnicia. Calmați-vă, nu explodați pentru că totul se aranjează.

Balanță, în sfârșit veți găsi rezolvarea problemelor care vă frământă. Sunt sfătuite de astre să facă un consiliu de familie, să întrunească trupele și să pună cărțile pe față. 

Scorpion, aveți răbdare și nu forțați mâna norocului, pentru că toate lucrurile frumoase se întâmplă atunci când aveți răbdare. 

Săgetător, o suită de schimbări majore benefice. Schimbările vin pe luni, marți.

Capricornul va afla un adevăr foarte important care vine cu marcaje asupra lui. Sunt puși pe schimbări majore încă de la începutul anului, dar, acum, vin schimbări și mai majore. Ce ați făcut, aia primiți!

Vărsătorii au de gând să își mărească familia: fertilitate și belșug. Peste puțin timp dorințele voastre vor deveni realitate.

Pești, iar ați dat lovitura! Salt rapid calitativ în existența voastră!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel